Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D1ck

újonc

válasz crok #4231 üzenetére

Utólag is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
    Sikerült megoldani a problémát. Bindelve lett a teló és felkerült rá az alábbi rom:

Egyedüli problémaként az merült fel, hogy mivel két SIM kártyát használok, sajnos csak az egyikről (Telenor) jeleníti meg a névjegyzéket, a másikról (Digi) egy névjegyet sem. A SIM kártya biztos hogy jó mert próbáltam másik telefonban is, a telefonom foglalatai is jók, valamint a rom feltelepítése előtt mindkét SIM kártya névjegyeit mutatta a készülék.
    Egyébként hívást tudok fogadni/indítani mindkét simről.
    Olvastam, hogy felmerültek hasonló problémák digis kártyával, de pont ilyen még nem volt. Van esetleg valami ötletek? 🙂

• D1ck

újonc

válasz crok #4217 üzenetére

Én a 220voltban vettem és máshol azt mondják, hogy elképzelhető, hogy a rom számból ítélve ez valami olaszból behozott fekete import készülék (szolgáltató által módosított rommal?!?) De ez engem kicsit meglepne, mert a 220 volt számomra idáig megbízható volt..
    A készülék egyébként októberben lett vásárolva. Azt is mondták, hogy folyamatosan adják ki a frissítéseket, de ha igaz az infó amit írtak nekem én hiába várom :((
    Szóval nem tudom, mitévő legyek.. :F

• D1ck

újonc

Sziasztok!
    Bízok benne, hogy valaki még olvassa ezt a fórumot! :)

Egy redmi note 9pro tulajdonosa vagyok, és elég sok oldalon, hogy már ehhez a készülékhez is kijött a MIUI 12 verzió (csatolok egy képet a telóm mostani állapotáról). Nos én akármit is csinálok, a telefonom erre nem hajlandó, pedig már többször is rá kerestem a beállításoknál a rendszerfrissítésre és semmi. Olyat is hallottam, hogy nem az összes készülékre adják ki egyszerre, hanem ROM szám szerint, szóval lehet emiatt késik a frissítés? Szerintetek mi lehet az igazság? 😄Várnom kell még, majd magátol csenget, vagy kell valamit bűvészkednem? Ez a ROM szám állítólag olasz (QJZEUTI), amit lehet hogy csak jóval később fognak frissíteni, mint a többi ROM számú készülékeket. Ti tudtok erről esetleg valamit? Ha ez tényleg így van érdemes visszavinnem a készüléket, vagy itthon is megtudom a frissítést úgy csinálni, hogy nem teszem tönkre a telefont? A készülék egyébként Magyarországon lett vásárolva és garanciális.

A másik kérdésem, hogy nálam is előfordul, hogy a messenger üzeneteket késve kapom meg, vagy csak akkor jeleníti meg mikor megnyitom az alkalmazást, pedig az internettel nincs baj. Erre esetleg valaki talált megoldást? Köszönöm előre is a segítő válaszokat! 🙂

Új hozzászólás Aktív témák