- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1ck
újonc
Utólag is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Sikerült megoldani a problémát. Bindelve lett a teló és felkerült rá az alábbi rom:
Egyedüli problémaként az merült fel, hogy mivel két SIM kártyát használok, sajnos csak az egyikről (Telenor) jeleníti meg a névjegyzéket, a másikról (Digi) egy névjegyet sem. A SIM kártya biztos hogy jó mert próbáltam másik telefonban is, a telefonom foglalatai is jók, valamint a rom feltelepítése előtt mindkét SIM kártya névjegyeit mutatta a készülék.
Egyébként hívást tudok fogadni/indítani mindkét simről.
Olvastam, hogy felmerültek hasonló problémák digis kártyával, de pont ilyen még nem volt. Van esetleg valami ötletek? 🙂 -
D1ck
újonc
Én a 220voltban vettem és máshol azt mondják, hogy elképzelhető, hogy a rom számból ítélve ez valami olaszból behozott fekete import készülék (szolgáltató által módosított rommal?!?) De ez engem kicsit meglepne, mert a 220 volt számomra idáig megbízható volt..
A készülék egyébként októberben lett vásárolva. Azt is mondták, hogy folyamatosan adják ki a frissítéseket, de ha igaz az infó amit írtak nekem én hiába várom
Szóval nem tudom, mitévő legyek.. -
D1ck
újonc
Sziasztok!
Bízok benne, hogy valaki még olvassa ezt a fórumot!
Egy redmi note 9pro tulajdonosa vagyok, és elég sok oldalon, hogy már ehhez a készülékhez is kijött a MIUI 12 verzió (csatolok egy képet a telóm mostani állapotáról). Nos én akármit is csinálok, a telefonom erre nem hajlandó, pedig már többször is rá kerestem a beállításoknál a rendszerfrissítésre és semmi. Olyat is hallottam, hogy nem az összes készülékre adják ki egyszerre, hanem ROM szám szerint, szóval lehet emiatt késik a frissítés? Szerintetek mi lehet az igazság?Várnom kell még, majd magátol csenget, vagy kell valamit bűvészkednem? Ez a ROM szám állítólag olasz (QJZEUTI), amit lehet hogy csak jóval később fognak frissíteni, mint a többi ROM számú készülékeket. Ti tudtok erről esetleg valamit? Ha ez tényleg így van érdemes visszavinnem a készüléket, vagy itthon is megtudom a frissítést úgy csinálni, hogy nem teszem tönkre a telefont? A készülék egyébként Magyarországon lett vásárolva és garanciális.
A másik kérdésem, hogy nálam is előfordul, hogy a messenger üzeneteket késve kapom meg, vagy csak akkor jeleníti meg mikor megnyitom az alkalmazást, pedig az internettel nincs baj. Erre esetleg valaki talált megoldást? Köszönöm előre is a segítő válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest