- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Igen, plusz az előttem szólóhoz mondanám hogy szerintem nem területspec. a ROM:
Q JZ EU TI
| | | '- és itt emlékeim szerint XM van ha nem SIM lock-olt
| | '- EU-ba szánt telefon - ez a területkód
| '- Joyeuse vagyis Redmi Note 9 Pro (de nem indiai)
'- Android 10
Az indonéz, orosz, török ROM-oknál a területspec. rész más (IN, RU, TR) de itt a vége a más és nem a területkód, talán függő lehetett a készülék (nagyon régről úgy emlékszem az XM a végén a SIM független megjelölés). Itt IMEI alapján én megnézném melyik országra/régióra volt ez a készülék gyártva, hátha azzal előrébb leszel. BL nyitás után persze lehet rárakni bármit is, akár egy Indonéz vagy sima EEA vagy Xiaomi.EU vagy bármi más ROM-ot. -
RVR400
veterán
Valószínűleg egyáltalán nem hivatalos ROM van rajta. Ha nincs visszazárva a BL, akkor tudsz rá tenni másikat (többen az indonézt használjuk QJZIDXM), ha nem, akkor kérned kell egy BL nyitást, de mindenesetre érdekes, hogy hogyan került rá, és egyáltalán milyen FW lehet az.
-
beach head
senior tag
a késő üzenetek nálam is előfordultak. Nem tudtam semmit kitalálni rá. Tplink archer c6 routerem van. Az hozott megoldást hogy bekapcsoltam a wifi beallitasnal a smart connect opciot, igy a 2.4 es 5 ghzes kulon wifi halozatok helyett 1 db wifi halozat van es automatikusan kapcsolodnak az eszkozok a legjobbra.... azota nincs késő üzenet
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest