- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
válasz
beller #26094 üzenetére
Az pillanatnyi ár volt, asszem 2 napig.
Poco F3 indította be a nyálelválasztásom, de lehet megvárom az első gamer Xiaomit, ami állítólag hasonló árban lesz.
Az a tapasztalatom, hogy a gamer cuccok, minden egyéb felhasználás során maximálisan kielégítik az emberek átlag igényeit, hosszú távon. -
Tompika777
senior tag
válasz
beller #25955 üzenetére
Amikor linkelték a letöltö linket, akkor még nem raktam fel, csak letöltöttem, utána pár nap múlva OTA-n is felajánlotta... Én betallozással telepítettem, de van itt is olyan aki OTA-n töltötte le. De most már OTA-n ezek szerint nem elérhető.... Igazából azt jó lenne tudni, hogy miért...
-
hevizms
addikt
válasz
beller #24388 üzenetére
Egyszer elkezdett akadozni meg jobban merülni.Teljes rendszer ujrarakas sem segített. Naponta kellett toltenem,jó ha 2 óra sot összejött.Csereltem akkut benne,de az sem segített a dolgon.Aztan most a hétvégén ahogy reggel a töltőről levettem,kb 20 perc netezgetes után egyszerűen fekete képernyő azt se kép se hang.Plusz rettenetesen forró volt a hátulja.Mivel nem reagált a bekapcs gombra,csak zizzent párat ,fogtam és a kukaba dobtam.De ez hosszú folyamat volt,már hónapokkal ezelőtt elkezdett szarakodni
-
MDanny
senior tag
válasz
beller #24309 üzenetére
DIGI, Vodafone VoLTE működik rendesen. Vodafone esetén nincs VoLTE jelzés, de a naplóban VoLTE hívásként jelenik meg és 4G-n marad a készülék. Telekomnál a hanghálózat típusa LTE, de olyan, mintha nem lenne aktiválva, a Hanghívás LTE-adatkapcsolaton keresztül: Nem áll rendelkezésre. Ugyanezzel a kártyával a Redmi 7-ben MIUI 11-en hibátlanul működik VoLTE hívás. Úgy néz ki a Note szériánál a Telekom VoLTE elment a MIUI 11-gyel, a Redmi Note 7 tulajok is ezt jelezték vissza.
-
-
hairgarian
újonc
válasz
beller #21530 üzenetére
Sajnos nehéz ezt jobban leírni. Egyszerűen nem hozza az élményt...
Akad, képernyőcsusztatásnál is, billentyűzet pötyögésnél is késik a reakció. De egy komplexebb példa: kamera megnyit, videóra átállít, nagy piros megnyom és 3-5 mp múlva talán el is kezd rögzíteni. Most hirtelen ezt nem tudom jobban átadni.
De eredeti verzióban (ahogy kaptam) használtam zhiyun smooth-szal és hát számtalan sérült videofájl lett az eredmény... akkor is a késés és a reakcióidők hihetetlen rosszak voltak. -
Mercutio_
félisten
válasz
beller #20770 üzenetére
A hátlapi lencse előtti üveget érdemes időnként megpucolni.
Fotónál a közeli téma esetén hajlamos az automatikus fókusz mellémenni, ha van a háttérben valami inkább arra áll rá. Kézzel kell oda bökni a kijelzőn ahová szeretnéd, hogy fókuszáljon.Ez is így készült (első automata, másodiknál bal szélre bökve.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
beller #20750 üzenetére
Zoomolásnál vigyáz mert azzal arányosan romlik a képminősége is.Leginkább arra gondoltam meg csinálod a képet és aztán abból vágsz és úgy nagyítódik.
Szóval itt van egy kép ez a legközelebbi pont ahonnan még éles lesz amit fotózokHa ezt a képet megvágom akkor ugye nagyobb lesz a képen a dolog amit makróznék.Viszont kevesebb minőség romlás van mint zoomolással,mert ugye a digitális zoom nem olyan jó mint egy fényképezőgép objektív zoomja.
Csak úgy csináltam egy full zoomos képet is itt látszik,hogy romlik a minősége a képnek igaz ez a legnagyobb zoom itt már természetes,hogy szar a kép de minden egyes zoomolásnál romlik a minőség.Bár ha nem nagyban nézi az ember lehet valamennyi zoom még észre sem vehető annyira.
-
Pityu.
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest