- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz TothBan #6796 üzenetére
Van gyári China ROM és Global ROM. A Global ROM = International ROM. Semmi különbség nincs.
Régebben volt annyi bibi, hogy a magyar (meg sok más EU) nyelv hiányzott belőle. De akkor sem volt külön International ROM csak Global. Azt akkoriban a Xiaomi.eu csapat oldotta meg, a China ROM alapjaira építkezve, kigyalulva, fordítva Google szolgáltatásokkal. Már az alap Global ROM is 100% magyar.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz TothBan #6505 üzenetére
Itthon a Wayteq végzi a javítást ha normális helyről vetted.
Pl Eustock,Auchan,MM,Edigital.
Gari utáni javításra is vállalkozik szerintem a Wayteq,de megbízható szakit a hardveraprón is találni.
Amúgy elég faék a teló,marhára nem nehéz otthon javítani,egy kis műszaki érzék kell csak. -
Ambrosio
csendes tag
válasz TothBan #6501 üzenetére
Szia! Mint ahogy sok egyéb telefon topicjában, ide se ír be a nagy csendes tömeg, hogyha nincs gondja a telóval. Én is azok közé tartozom. Teljesen gyári állapotban használom, nem mókoltam vele semmit. Teljes megelégedéssel használom. Gyári rendszerrel volt már 4 napon túli akksi idő 5,5-es SOT-tal, 15%-ig merült ekkor... 3 nap kivétel nélkül mindig megvan, nem csontra merítve.
A felsorolt hibákból nálam egyik sem jelentkezett, hibátlan a készülék. Üvegfóliát nem próbáltam, látván a tapasztalatokat, meg nekem amúgy sem tetszik, ha van a telón bármi. A kijelző több mint egy hónap zsebben hordás után is karcmentes. Remélem, segítettem. Ja, 50k-s árához mérten, szerintem tök vállalható képeket csinál. -
Kinsiinoo
senior tag
válasz TothBan #6501 üzenetére
Érdekes,hogy mindenki a 3 rossz kommentet olvassa sikeresen a 40000 pozitív mellett. Azért az arány mindent elmond.
1.Nem rossz a kamera, annyit szoktunk megvitatni hogy kinél van az első gyártású sony kamerával ellátott.
2.Nem rossz a hívás minősége, 1 ember írta az egész topikban, hogy nála van valami hardveres genyó.
3.Hangerőről nem írtak rosszat.
4.2.5D-s, egyik 2.5Ds telefon kijelzőre se a legegyszerűbb fóliát találni, de egyébként azért nem jó rá nekik mert rosszat rendeltek nagyrészt ami a Xiaomi Redmi Note 4-re való.
5.Hajszálkarcok pár embernél, de ez sem egyediVéletlenül sincs ennyi hibája csak sikerült 3 rossz kommentet olvasnod a több tízezer jó között.
Az egy ami gyakrabban fel szokott jönni az az, hogy túl jó a zajszűrő és ezért a hangos helyeken berecseg a hang videó felvétel alatt. Erre pedig van megoldás root jog használatával.[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!