- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #31522 üzenetére
[Ezt] a drivert tedd fel mert ez biztosan működik.
Másik kábel?
Másik USB aljzat?
Megjelenik bármi az Eszközkezelőben mikor rádugod? Egy sárga hárömszöges USB eszköz? Akármi..
USB hibakeresés be van kapcsolva? Úgy se ismer fel semmit?
Beállítások / A telefonról (legutolsó) oldara lépsz és 7x gyors egymásutánban "MIUI verzióra" nyomsz. Ezután elérhető lesz a Beállítások / További beállítások / Fejlesztői beállítások melynél az OEM-feloldást és USB hibakeresést be kell kapcsolni. Ugyanitt a fejlesztői módban USB MTP-re van-e állítva?
Értesítési sávban ha jól megy minden akkor feldobja hogy gépre lett dugva - ott ki tudod választani hogy MTP fileátvitel. USB hibakeresést bekapcsolva azt legalább felismeri a gép?
Nyitott a bootloader, van esetleg fent egy custom recovery, mondjuk TWRP vagy OrangeFox vagy bármi? Custom recovery-ben se adja fel a telefont mint MTP eszközt a gép? -
crok
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #31507 üzenetére
Ment valaha?
Xiaomi Driver fel van téve?
"Újonnan" van nálad?
Másik kábel?
Másik USB aljzat?
Sok gyári kábelben nincs bekötve vagy szakadt a középső két ér (DATA+ és DATA-). Gépre kötve legalább töltést vesz fel a telefon?
Értesítési sávban ha jól megy minden akkor feldobja hogy gépre lett dugva - ott ki tudot választani hogy MTP fileátvitel. USB hibakeresést bekapcsolva azt legalább felismeri a gép?
Nyitott a bootloader, van esetleg fent egy custom recovery, mondjuk TWRP vagy OrangeFox vagy bármi? Custom recovery-ben se adja fel a telefont mint MTP eszközt a gép?Ha Win7 akkor legalább nem a híres-hírhedt MTP bug. -
SybenX
őstag
válasz
ProEvoFan #26787 üzenetére
Nálam pont ugyanez van ugyanott. Sőt amikor megnyomom a kijelzőt azon a területen még recseg is (mintha a kijelző visszamenne a helyére). Nálam sem volt nagyobb külső behatás(max 2-3 esés kemény tokban padlóra vagy szőnyegre), tokban volt végig tartva és 8 hónapos a telefon. Rejtély számomra is, hogy keletkezett
-
vipviform
senior tag
válasz
ProEvoFan #19146 üzenetére
4/64-es vagy 3/32-es amit vettél? Én 3*32-est vettem 4x-et, ez sem volt a dobozban külön becsomagolva, a teló hátlapján volt matrica, 7-es droiddal jött. A gyári fólia a szelfi kameránál nem volt kilyukasztva, le is vettem rögtön. Vigyáztam rá, amíg megjött az üveg védő, azóta minden OK.
-
Imi1981
veterán
válasz
ProEvoFan #18412 üzenetére
Én most vettem két napja és szerintem nagyon jó teló! Munkatársamnak redmi 3s van és szerintem ez érezhetően egy ugrás felfelé ahhoz képest. Sokkal szebb kijelző meg az egész olyan igényesebb. Ja és nagyon meglepően gyors! Én nagyon örülök, hogy ezt vettem (egy régi fórumtag az s4 topikból ajánlotta).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest