Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• UFO1

senior tag

válasz FLATRONW #37527 üzenetére

Bocsi rosszul írtam ez a beépített Xiaomi felvevő 6 óra 20 percet tud rögzíteni és van mindenféle állítási lehetőség 1920*1080,1280*720, viszont 800*640, 15fps, 1Mbps-nél (útobiakat is elég sok értékre lehet állítani) is tök jó a képminőség és csak ez tud úgy rögzíti, hogy a belső hangot veszi fel és nem a mikrofonét.

Próbáltam sok mindent de ilyet nem találtam. Az összes csak a mikrofon hangot rögzíti gondolom mert a gyári úgy van kialakítva, hogy tud rendszer hangot is rögzíteni. A gond, hogy leáll 3,9Gb-nál ami kb. 6 óra 20 perc pedig hely lenne több is. Ezért érdekelne, hogy nem e lehet valahogy megnövelni, hogy annyit vegyen amekkora a tárhely. Ennél a beépítettnél van lehetőség, hogy SD-re is rögzítsen. Letöltöttnél felvevőnél viszont néha csak belsőre rögzít és nem vesz fel belső hangot csak mikrofonét!

Poco X3 Pro-n érdekes módon tud rögzíteni belső hangot ez a letölthető képernyőrögzítő. Ennél a letölthetőnél Note 4-en 12 órát tud rögzíteni (kb. 10GB) hasonló paraméterekkel de csak mikrofonnal veszi a hangot így belehallatszik minden külső zaj.
    Ezért érdekelne lehet e a gyárit valahogy módosítani mert az app-ban nincs semmi állítási lehetőség a hosszra, ill. terjedelemre vonatkozóan.

12 GB szabad hely van az SD-n de tiszta üres FAT 32-re formázott 8GB SD-re is csak 3,9GB megy fel azt írja elérte a maximális felvehető mennyiséget vagy valami hasonlót!

Új hozzászólás Aktív témák