Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oldman2

    veterán

    Egy kicsit hosszabb lesz a bevezetőm, de így egyben látható a "projektem" és annak eredménye...

    Kiindulásként a hivatalosan nyitott Bootloaderem nemrég lezárt egy CM telepítési próbálkozást követően (de egyelőre ez Custom ROM amúgy is erősen átalakulóban van).

    Szóval, belevágtam grafnet kolléga szösszenetébe (ez úton is köszönet érte!), kiindulva a 6.10.13-as Global Developer ROM-al.

    Felment gond nélkül, lett ismét ZCX TWRP és Root is. Azonban istennek nem tudtam frissíteni semmilyen módon.
    Négy vagy öt alkalommal is feltettem, mindenféle addig ismert bűbájt kipróbáltam, de bootloop lett minden Update kísérlet eredménye.

    Mivel simán újra tudtam tenni az EDL módba helyezett telót a fenti leírás szerint, nincs mit veszteni alapon kipróbáltam a legfrissebb 6.12.29 Global Dev Fastboot ROM-mal is a fentieket, az alábbi kiegészítésekkel:

    Kicseréltem a 6.12.29-ben a recovery.img -et a ZCX TWRP Recovery-re és az emmc_appsboot.mbn állományt a 6.10.13 -as Fatboot ROM-ban lévőre, valamint (ez lehet hogy nem lényeges), a TWRP saját Rootolási megoldását aktiváltam, ami a SuperSU-2.76 -ot teszi fel.
    Utóbbi a Play Áruházból később frissítve lett a jelenlegi aktuális 2.79-esre.

    Egyelőre megy minden szépen, a következő Update megjelenése lesz a "főpróba", közben DroidMester útmutatása szerint lehet hogy meg lesz a megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák