- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
eladogeppc
veterán
válasz
Shokkolo #516 üzenetére
Milyen gyengeségeket látsz ? Konkrétan az iPad szériák közül max az Air vagy a Pro ami kiemelkedik, a többi hulladék.
Nem látok egyelőre gyengeséget. Akadás nincs, minden egyéb tökéletes. A hangzás javítására felraktam egy equalizert, ami a mélyeket faszán megdobta.
Ceruzából melyiket érdemes vagy mit érdemes hozzá venni ?
Nincs kedvem 50 ezret hozzátoldani. -
-
nikilauda
senior tag
válasz
Shokkolo #377 üzenetére
Az első droidom T-mobile G1 volt, amit a HTC gyártott, ha jól emlékszem. Az első HTC telefonom: Tytn II Kaiser.
Az árát megéri ez a pad 6, de az említett elforgatási hiba például nehezen emészthető és nem egyedi eset, amint jelezték itt is és más fórumokon is. Mindig úgy veszek Xiaomit, hogy minden előfordulhat.
Mindegy is, most jó és ha így lesz, akkor marad. -
Sanyo77
tag
-
twine
veterán
válasz
Shokkolo #286 üzenetére
"Időszámításunk előtt" kezdődött, hogy Xiaomi cuccokat(első generácós power bank Banggoodról stb.)kezdtem el használni. Akkor kb. amikor itthon 100 emberből 98 még lesajnálva a lehető legpejoratívabban kérdezte, hogy "az meg milyen kínai csoda"?
Kb. az első Xiaomi telefonomnál hagytam el a rootolást, és a különböző custom romok használatát. Azóta megöregedtem és ellustultam, de a Xiaomit pont ugyanannyira szeretem, és tele van a ház az eszközeikkel.
Az előző tablet ami a családban a gyermeké volt az az ára, és az ajánlások miatt egy Realme 6/128 volt. Szuper kis gép, de a gyerek "kinőtte", rákattant a Notebookomra, és alternatívát kerestem, hogy vajon min fut értelmezhető sebességgel a szeretett Fortnite!?
Itt jött képbe a PAD6 8/256.A "kémkedést", ha valóban van ilyen, pont lesz@rom...konkrétan az életem van a Google előtt, hiszen a szolgáltatásiak jó részét egyfolytában használom, használjuk a családban.
Így aztán ha meglátják, hogy zsiráfp0rn't nézek,,,cöööö,,,,max. meglepődnek, hogy ilyen is van már a világonPAD6 ON:
Segítsetek légyszíves, mert aktív PEN-es táblát soha nem használtam még
Ha veszeke/rakok üveg"fóliát" a gépre, az mennyire befolyásolja a két eszköz együttműködését? Úgy rémlik a megfelelő appokat használva, érzékeli a PEN dőlésszögét nyomását stb... Ezek nem "butulnak be" egy üvegtől? -
twine
veterán
válasz
Shokkolo #263 üzenetére
Szuper a topic, köszönöm az infót!
A pad6 8/256-ot tegnap rendeltem meg a fiamnak.
Valójában type C dokkolót akartam venni következő kiegészítőnek, hogy monitorra, tudjuk akasztani, de megtalálva a topicban ezt a "pen infót" ,nem tudtam ellenállni, leadtam a rendelést én is.
webes árakra rakeresve úgy látom ennyiért tényleg nem szabad volt otthagyni. főleg ha valakinek tervben volt a vásárlás. (mint nekem pld.)
pen remek árban van. dokkoló meg "mindig ugyanannyi" a weben ,uh megváltozott a prioritás -
Mirmana99
csendes újonc
válasz
Shokkolo #263 üzenetére
https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei
Itt tudod csekkolni serial number alapján. Lefuttattam a tiedet is és az is eredeti, de csekkold le te is biztos ami biztos
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Shokkolo #253 üzenetére
Ránézésre az, de nem írtak sku számot, ami alapján beazonosítható lenne.
Több számon is fut, az enyém pl. bhr7383cn de amit itthon lehet kapni pl. mediamakiban vagy a bestmarkton annak BHR7237GL
A nemzetközire szánt sorozatszám nyilván más ez ok, rendelés után derül ki tényleg azonos-e.
Viszont kb. harmada az ára ami furcsa, illetve a kiemelt rész: A hegy anyaga: alumínium
Belül lehet az, de kívül műanyag.Nekem 1 hónapja van meg, sikerült már úgy leejteni hogy megrepedt az eleje ahol a hegy van, de nem zavaró csak látszik. Illetve 1 hegyet már elkoptattam, ami úgy nyilvánul meg, hogy íráskor már fél centiről érzékeli a hegyet hozzáérés nélkül is, ami természetesen használhatatlan, csere kellett a tartalékra (kettő hegy van gyárilag), és már vennem kellett tartalékot aliról (4db kb. 5 rugó)
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Shokkolo #219 üzenetére
Ahonnan vettem ott már nincs készlet, írtam is, de itt a linkje ha érdekel: [link]
Nekem egy ezressel olcsóbb volt az alapár mint ami most látszik (31355 volt alap erre jött a 4800 kedvezmény így lett 26555)
De ahogy látom 29-30 körül vannak, keress rá alin: xiaomi smart pen 2
Kupon kódok és az 1200/6000 szerintem már nem fog menni, mert ezek nem korlátlanul vannak, legalábbis nekem már nem fogadja most el. Itt sajnos időben kell reagálni.
De jön a black friday hamarosan, ha akkor időben lépsz meglehet olcsóbban, más kérdés hogy karácsonyig ide ér-e, ezért jobb a 11.11 mert az igen. -
cSuwwi
senior tag
válasz
Shokkolo #217 üzenetére
32 körül van a legtöbb helyen áthúzva 66-ról ami aztán roppan hihető...
26-ig le lehetett hozni a 1200/6000-es alap kedvezményekkel, elvileg külön kuponnal még jobban is. Én 26-ért vettem egyet. De az olyan volt hogy előtte este a kiszemelt boltban volt 70db, én amikor megvettem 6 perccel az indulás után (szombat 9 óra) volt 60db addigra, délben már egy sem. Gondolom a többiben is hasonló áron van, ha van.
Itthon kb. sehol nincs raktáron de ahol akad ott is 36+. -
válasz
Shokkolo #112 üzenetére
Akkor jó, tavaly ősszel én is tableteket kerestem és ragaszkodtam a microSD-hez, AMOLED-hez és így esett a választásom itt aprón egy Galaxy Tab S7 Plus-ra 170 ezerért. Most gaming laptopokat nézegetek és egyszerűen a használt piacon jobb hardver van mint a boltokban, könnyen lehet találni olyat is amin még legalább 1 év gyártói gari van. Mindegy igazából, az a lényeg, hogy neked megfelel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest