- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eversmann
aktív tag
Nálam is előjött Hyper frissítése során, MIUI-n még jó volt. Pedig üres volt a rendszer. Csak az kavarhatott be.
Pavelcze: Ezt is próbáltad?
"I found another fix that works for me on auto brightness... Go to settings>apps>manage apps And search for: Device Health Services Press storage>manage space>Reset adaptive brightness.... Or clear all data" -
cSuwwi
senior tag
Ugy ahogy irtam. Fizikai hozzaeres nelkul kb. fel centirol mar ugy vette a tablet, mintha hozzaernek. Mivel irok/rajzolok vele, az nem jo ha elobb rajzol mint szeretnem. A lebegtetest ismerem, az kb. az on hover allapot, addig nem csinalta. Mivel a hegycsere megoldotta, ott volt a gond, meg ha kulsoleg nem is latszott rossznak.
Alirol vettem a 11.11 akcioban 26 volt. Neztem alzan is de nem talaltam akkor, kellett, megvettem. -
Shokkolo
addikt
Szerintem sehogy, xiaomi telefonon is ez megy sajnos
Sőt... EU regioval a telefonom(11T) jelentősen halkabb BT üléssel / hangszóróval mint más telefon.
Anno egy régió allitassal jó volt, aztán volt egy factory resetem, azóta nem foglalkoztam vele. Másik telefonról hallgatók BT-n zenétA penhez adnál linket? Nekem nem találja... Állítanék be rá keszletertesitot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest