- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasli
csendes tag
válasz
Zoli0726 #788 üzenetére
Szia, lefuttattam a teszteket, gfxbench-en kb.15%-kal kisebbek az értékek, mint a mobilarénás tesztben (alapértelmezett frissítési frekvencia). Viszont a Geekbench 6-ot is lefuttattam, azon valamivel jobb értékek vannak, mint az itteni tesztben. Összehasonlítási alapom olyan szempontból nincs, hogy amikor megvettem 1,5 éve, akkor nem csináltam teszteket. Nálam minden frissítés fent van, valamint viszonylag sok alkalmazás is van rajta. Amit még észrevettem, hogy amikor fix 144hz-re van állítva a kijelző frissítés, akkor még kisebbek a gfxbench eredmények, ott már megvan a 20% körüli különbség. Egyébként nem játszok rajta, de érezhetően lassabb, dadogósabb lett sajnos az elmúlt fél évben...
-
Tasli
csendes tag
Szia,
az általad linkelt második tok az eredeti, nekem is ilyen van. Az Aliexpressről rendeltem. Ugyanitt van eredeti billentyűzetes tok is. -
Tasli
csendes tag
Szia, coolmobile.hu-nál szokott jó áron lenni. (Múlt héten 136ért vettem kék 8/256-ost). Itt ajánlották a tagok és tényleg megbízható bolt, 2 nap alatt megjött pedig csak rendelhető (3-5 nap) státuszban volt. Most kicsit le van rabolva és a 8/128as van 134-ért. Ezúton is köszönöm a tippet a többieknek!
-
Tasli
csendes tag
Sziasztok, a gyári tokot (nem billentyűzetes) használja valaki? Az éleknél van valami tartása? Azt látom a képeken hogy az élekre nem lóg rá, de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest