- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
balazs1956 #398 üzenetére
Szia!
Örülök, hogy sikerült megoldani a problémádat! Egyébiránt pedig javaslom, neked is, és mindenki másnak ezeket a Type C csatlakozó "fordítókat"...Én két félét vettem, és mind sebességben mind minőségben non plus ultra...van amikor akcióban még ennél is filléresebb tétel...
-
twine
veterán
Sziasztok!
Egy ideig halogattam a Hyper OS frissítés felrakását, de a napokban végül beadtam a derekam...ráértem frissítettem. Spoiler ON :Tudtam hogy várnom kellett volna vele
Alapvetően a 11éves fiamé a tablet, és az elsődleges játék a Fortnite rajta...
NOs frissítés után a mobile Fortnite , pontosabban az EPic games felületén nem volt hajlandó bejelentkezni....Google accountal van összekötve az epic, és folyton hobára hivatkozott, próbáljam újra...egy napot(szó szerint) csesztem el, mindenféle problémamegoldó verziót kipróbálva, mire magamtól rájöttem hogy ha átváltom a tablet OS-t munkaállomás felületre, a játék szó nélkül bejelentkezikEZt én most parasztban úgy tudom megoldani, hogy a "rolón" "kiemelt" helyet kapott a munkaállomás gomb,,,,játékot indítom, nem nyomok rá a bejelentkezésre, hanem átváltom munkaállomás üzemmódba....bejelentkezem, játék indul...majd munkaállomás mód kikapcsol...OS felület újratölt, játék magától újratölt, és ilyenkor már be van jelentkezve...
MI lehet ez a bug az OS-ben? hogyan lehetne ezt megoldani, hogy ne kelljen ezeket a köröket lefutni a játék inditásánál? HYper OS előtt ilyen probléma nem volt a Mobile Fortnite-al...De hogy valami hasznosat is mondjak...:
Ilyen tokot ettől a gyártótól véletlenül se vegyetek. EGy raklap sz@r... nyeklik nyaklik,,a gumi amibe bepattan a tablet nyúlik, nem tartja rendesen a készüléket,,,a mágnesessége össze vissza zavarja a tabletet....Próbáltam utána nézni melyik tok az eredeti és honnan tudnék rendelni, de két típust is találtam...
Egyik típus (Ez épp úgy "keretes" mint a gagyi amit mutattam hogy sz@r)
Másik (ez pedig azt hiszem mágnesesen tapad a készülék hátuljához, keret nélkül)(egyik sem billentyűzetes) meg tudnátok mutatni melyik az eredeti xiaomi tok erre a készülékre? Esetleg egy linket a beszerzési forrásról?
Köszönettel
-
twine
veterán
köszönöm mindkettőtöknek
üvegben gondolkodom,, évek óta csak üveget rakok mindenre, ha rakok...
közben at is vettem a gépet, pöcsöském remélem pont annyira fog neki örülni mint én
A toll meg elvileg postázás alatt van...f@x voltam, mert foxpostba kértem.. ha alzaboxba kérem valszeg ma együtt tudom hazavinni a két holmit... mindegy, jövő héten is fogunk neki örülni -
twine
veterán
válasz
Shokkolo #286 üzenetére
"Időszámításunk előtt" kezdődött, hogy Xiaomi cuccokat(első generácós power bank Banggoodról stb.)kezdtem el használni. Akkor kb. amikor itthon 100 emberből 98 még lesajnálva a lehető legpejoratívabban kérdezte, hogy "az meg milyen kínai csoda"?
Kb. az első Xiaomi telefonomnál hagytam el a rootolást, és a különböző custom romok használatát. Azóta megöregedtem és ellustultam, de a Xiaomit pont ugyanannyira szeretem, és tele van a ház az eszközeikkel.
Az előző tablet ami a családban a gyermeké volt az az ára, és az ajánlások miatt egy Realme 6/128 volt. Szuper kis gép, de a gyerek "kinőtte", rákattant a Notebookomra, és alternatívát kerestem, hogy vajon min fut értelmezhető sebességgel a szeretett Fortnite!?
Itt jött képbe a PAD6 8/256.A "kémkedést", ha valóban van ilyen, pont lesz@rom...konkrétan az életem van a Google előtt, hiszen a szolgáltatásiak jó részét egyfolytában használom, használjuk a családban.
Így aztán ha meglátják, hogy zsiráfp0rn't nézek,,,cöööö,,,,max. meglepődnek, hogy ilyen is van már a világonPAD6 ON:
Segítsetek légyszíves, mert aktív PEN-es táblát soha nem használtam még
Ha veszeke/rakok üveg"fóliát" a gépre, az mennyire befolyásolja a két eszköz együttműködését? Úgy rémlik a megfelelő appokat használva, érzékeli a PEN dőlésszögét nyomását stb... Ezek nem "butulnak be" egy üvegtől? -
twine
veterán
válasz
Shokkolo #263 üzenetére
Szuper a topic, köszönöm az infót!
A pad6 8/256-ot tegnap rendeltem meg a fiamnak.
Valójában type C dokkolót akartam venni következő kiegészítőnek, hogy monitorra, tudjuk akasztani, de megtalálva a topicban ezt a "pen infót" ,nem tudtam ellenállni, leadtam a rendelést én is.
webes árakra rakeresve úgy látom ennyiért tényleg nem szabad volt otthagyni. főleg ha valakinek tervben volt a vásárlás. (mint nekem pld.)
pen remek árban van. dokkoló meg "mindig ugyanannyi" a weben ,uh megváltozott a prioritás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eBay
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest