- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadbody
tag
Nézem egy ideje énis ezt az eladót amazonon, néha kicsit változik az ár de nem annyira számottevően, talán az elmúlt 2 hétben a legjobb ára valami 87euro volt azt hiszem. Énis venni akarok egy tollat, még megvárom a pénteket hátha a "hivatalos" black friday napon lesz valami kis akció, de ha nem valszeg ez marad, mert allin csak drágábban találni.
-
senki11
aktív tag
Köszi! Igen, minden műxik normálisan. Bár a mai rendszerfrissítés óta minden leütésnél 3 karaktert ír. Gondolom valami kis bug lehet. Egyébként minden billentyű teszi a dolgát. A beállításokban már buheráltam, nem segített. Keresek valami szoftveres alternatívát a gboard helyett.
-
TomPack
őstag
Ez a 3-pötty baromság szerintem valami táblagépes Android rendszerszintű ügy lehet, arra tippelek nem a Xiaomi sara.
Tegnap néztem a Tech2 Laci tesztjét a Honor Pad 9-ről, és ott ugyanígy egy vonalka van folyamatosan a képernyő tetején az osztott képernyős bigyók miatt.
Filmezés közben nagyon utálom! -
Shokkolo
addikt
ez a kopás relatív...
feleségem grafikus, legalábbis az alapszakmája.
Amikor tanult vett egy rajztabletet, mert kellett, viszont az anyagi lehetőségei miatt egy kifejezetten olcsó belépő darabot.
Ennek ~12-13 éve
Konkrétan 1x cserélt hegyet akkorse azért mert baja volt, csak kiváncsi és mivel kapott egy fél marékkal, úgy volt vele hogy hajrá.
A táblába konkrétan már belekopott a rajzprogram kezelőfelületerendesen felismerhető...
és mégis ugyan azzal a heggyel megy évek óta.
Ugyanakkor azt a pontot megadom hogy filléres tétel, legalábbis az utángyártott.
Én is rendelni fogok párat, elteszem a fiókba és ha kell csere.
Azzal viszont tisztában kell lenni, hogy Xiaomiről bezsélünk, egy kifejezetten belépő termékről és nem a prémium kategóriáról.
Bár a toll maga alapvetően tényleg drága.
Ez ilyen, együtt élek vele -
-
Shokkolo
addikt
Meglátjuk, ennyiért nagyon is megér egy próbát.
Ha nem, akkor 14 napon belül megy vissza.A fura, hogy ugyan ez van dupla áron is. Amikor ez volt out of stock, Az volt elérhető...
Most a drága out, és ez van.
Megbízható bolt, szerintem megeri a rizikótAzért linkeltem be, hátha valaki hasonlóan gondolkodik, és lesz egy kis szerencsénk
-
petrson
senior tag
Nekem BHR7237GL van, ezt vettem a zold genyas boltban decemberben. A hegy is muanyag. Most ez az, ami 16k.
Hogy erted, hogy fel centirol erzekeli? Mar az irast is? Mert alapbol van egy fel centi, amin belul erzekel, amire mutat a hegy, pl. egy link felett ha hagyod. Te mennyiert vetted amugy? En amikor keresgeltem, akkor kulfoldrol sem volt olcsobb. -
Mirmana99
csendes újonc
Sziasztok!
Stylus érintőceruzákkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Nincs szükségem nyomásérzékelésre, de mondjuk a palm resistance-nek örülnék, és a pontosság meg a low-latency is jó lenne.
A 35 ezer forint viszont kicsit sajnálnám a xiaomi pen 2-re, ha van olcsóbb alternatíva.
Láttam itt-ott 5-10 ezer forintért aktív tollakat, esetleg ezeket használta már valaki? -
cSuwwi
senior tag
Ma ért ide a 11.11 alis smart pen2-m. 8 napig állt a vámplaccon miután átment, de ilyenkor minden évben ez van, így a 15 napos szállítás inkább 25 lett, de ideért ez a lényeg.
Eredeti xiaomi smart pen 2, azonnal csatlakozik is bluetoothon ha a megfelelő helyre van helyezve a készüléken. Erős mágnes van benne, mert a gagyi tokon keresztül is masszívan fogja és tölti is.
Érzésre elsőre picit furcsa hogy hegye van a ceruzának, nem a lapos bőrös ami az olcsóbb stylusoknál van. Ilyet vettem hozzá eredetileg. De az érzés, hogy rátehetem a kezem a kijelzőre és nem érzékeli azt is pluszban, felbecsülhetetlen (rajzos kesztyűvel is próbálam, azt is látta).Illetve sokkal pontosabb is, nem maradnak ki részek az írásban. Aki kicsit is komolyabban gondolja hogy jegyzetel/alkot a masinán, javaslom fontolja meg a megvételét mert minőségi ugrás (mondjuk ez nekem nyilvánvaló volt, csak az árát sokalltam egy darab bluetoothos műanyagdarabnak, de csak lenyeltem a békát). Igen tudom mennyi az ipad pencilje, ahhoz képest ajándék.
Adom is rá a plecsnit:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Synology NAS
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- HP notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest