- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
válasz
#23196416 #327 üzenetére
Nem mondtam, hogy az okozza, csak egy feltételezés ha ugyanazon a verzión vagyunk, mert másban elvileg nem tér el a két készülék.
De van hasonló topik az xda-n, ott is erre jutottak, hogy lehet köze a ramhoz. Ha adsz neki plusz ramot akkor se jelenik meg? Ugyanott van a beállítás mint a workspacenél alatta eggyel. -
cSuwwi
senior tag
válasz
#23196416 #324 üzenetére
Nem hiszem hogy a tárhelytől függene, de a memóriától viszont simán lehet. Gondolom 6/128-as (nekem 8/256 van, +5G engedélyezve így 13G ram van), de a MIUI-val néha röcögött...
Edit:
Korrigálok, mert itt még nem állítottam be a plusz ramot, de ahogy nézem ezt is növelték. Eddig +5G volt a max, most már +8 is van (+4, +6, +8), összesen 16 is lehet.
Remélem lesz előnye. -
Shokkolo
addikt
-
cSuwwi
senior tag
válasz
#23196416 #313 üzenetére
A workstation módot hogy lehet bekapcsolni?
A további beállításokban van, Munkaállomás néven. Később elérhető a lehúzhatós menüből is, van egy ikonja a közepe felé.
A frissülés hullámokban jön, nekem is tegnap dobta fel amikor rákerestem. Hogy pontosan mi alapján jön az bármi lehet szerveres oldalon (nemcsak régió, de pl. sorozatszám blokk, stb., ezekben nem látunk bele). Január végéig mindenhol elérhető lesz, utoljára ezt olvastam erről valahol.
-
xabolcsy
aktív tag
válasz
#23196416 #298 üzenetére
Hát szerintem teljesen lehúzta a tabot. A hangszóró kifejezetten jók!
A teszteket ha végig nézted,(Ren-Tech) (Tamás Zsolt) csak ő szapulta, egy 2x annyiba kerülő ifoshoz hasonlította
Nem kezelte helyén a dolgokat. Nálam nincs, és nem is volt akadás. A játék meg nekem nem fontos. Ha az lenne akkor, snapdragon 8 gen 2 vagy 3 jönne szóba.
Ez egy multimédiás tab, olvasásra, film, kisebb játékok. Ezért 120e az ára.
És szerintem a felhasználók 95% nagy elégedettségel használja. -
TomPack
őstag
válasz
#23196416 #167 üzenetére
170 ezerért nem vennék laptopot. Szerintem a használhatóbbak is minimum 200-nál kezdődnek.
És tartalomfogyasztásra, játékra szerintem ebben az ársávban a tablet a legjobb választás.
Az asztali DEX-mód pedig csak hab a tortán, nem szabad legyinteni rá, aki már használta az tudja hogy gyakorlatilag egy külön oprendszer (elvégre 90Gb-ot foglal egy üres tabon is a OneUI) -és pont az Android nehézkességét küszöböli ki az ablakos felületével, multitasking megoldásaival, akár még ki is válthatja a laptopot egy külső kijelzőre csatlakoztatva billentyűzettel és egérrel. Sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest