- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszapi
őstag
Ez a bootloader nyitásának megvonása nagy baromság tőlük, anno ők voltak azok, amikor még nem volt saját készülékük, mindenféle telefonra portolt MIUI rendszert adtak ki, most az ellenkezőjét csinálják a tiltással. Én szeretem a MIUI-Hyper rendszert, de ez így eléggé ellehetetleníti a dolgokat, majd xiaomi eu rom és társai sem lesznek, csak a gyári rendszer, amit meg sokan nem szeretnek!
-
kazsmerlaca
senior tag
töltsd le mechanikusan és frissítsd. Pár perc az egész...
Global HyperOS 1.0.4.0.UMZMIXM -
-
Pro!Petya
addikt
Én úgy tudom hogy a Pro verzió hivatalosan EU-ban nem is lesz , bár beszerezhető ilyen cirka 430Eur körül szállítással együtt. Ebben az árszegmensben ahol jelenleg ez a tab jár (~120k) nem értem amúgy az ilyen elvárásokat az emberek részéről hogy még ennél is erősebb SOC meg gps , ujjlenyomatolvasó, nfc és egyéb hasonló nyalánkságok sőt valaki talán még Oled-et is írt. Biztosan vannak olyan hasonló árú és kisebb gépek amiben pl egyik vagy másik funkció / hardver benne van de mellette minden másban gyengébb. A probléma hogy az elvárások akkorák mintha mindenki S8/S9 tabletről pötyögne be ide a fórumra mintha ilyenkor az ár nem számítana pedig az emberek többsége még mindig az alapján mérlegel. Speciel én azért örülök hogy vannak ilyen és hasonló tabletek mert nem fizetnék feleslegesen többet olyan funkciókért amikre nincs szükségem, viszont az a pár dolog ami miatt megveszem az legyen a lehető legjobb és kapjam a legtöbbet a pénzemért.
-
Pro!Petya
addikt
Az derék! "Csak" 40%-al kerül többe még így is mint a cikkben szereplő gép.
Amúgy nem lenne rossz, de pl nekem kimondottan nincs szükségem a gps, rezgőmotor, dex, gsm -re az otthoni tabletbe. Ezek nélkül van olcsóbban valami?
Ahogy nézem a Pad 6 már 120 környékére beesett a 128-as, és 135 körül van 256-os mindkettő kicsit jobb kijelzővel és hardverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest