- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
Mert a forint is gyengült a dollárhoz képest. Kevesebbet, mint a font, de gyengült. Mikor balhé van a pénzpiacokon, az úgynevezett tartalékvalutákba menekülnek a befektetők. Az első számú ilyen a dollár, a másik pl. a japán jen.
Upd.
Ja, reggel van. Azt nem tudom, USD-ben miért több. Annak nincs köze a Brexithez.
-
-
dorika87
őstag
Köszönöm, de gyári rendszert használok.
(#11850) pomk: Az imént kipróbáltam custom beállításként szerdát adtam meg neki és egy időpontot, miután ébresztett, beállítottam neki egy másik időpontot az egyszeri (once) opcióval (once) megvártam, hogy ez is ébresszen és utána vártam, hogy lesz-e szundi, de egyik esetében sem volt, tehát feltételezem, hogy az állítgatások miatt megkavarodott. Aztán beállítottam neki egy ébresztést 15:21 percre (custom szerdára) ébresztett is (mellette csak a monday to friday van bekapcsolva, a reggeli ébresztés miatt) na és így már volt szundi 15:31-kor, szóval feltételezem összekavarta amikor egyszerre több ébresztést állítottam be egy napra és viszonylag közeli időpontokra egymástól. Mindez IOS 9.3.2, iPhone 6 Plus-al tesztelve.
Szóval ennak mennie kell, csak ezek szerint ki kell tapasztalni. -
CsHuszi
csendes tag
Beállítottad a napot is nem csak az ismétlési módot? /Ismétlés (napok) péntek/
Nekem hétfőtől péntekig van és működik rendesen. 20percre lecsökkentettem figyelési időt.
Egyébként ezt az SW-frissítés ha jól rémlik már az 1.8.441 v. 1.8.511-es Mi Fit-ben benne volt, de az 1.8.711-ben tuti benne van.
Nekem most a 2.0.10 fut. Amire nekem kell tökéletes, a Tools meg az értesítéseket tolja. -
havri1
félisten
Nekem ma reggel, a régi MiFit notify, a régi fw-vel tökéletesen ébresztett.
Beállítottam egy egyszerit 7h-ra, és naponta pedig 7:05-re, mind a kettő rendre rezgett.Közbe romot cseréltem 3 napja (Mi4-Global (Stock) 6.4.14).
Ezzel a rommal az új MiFit, és a tools sem ébreszt. -
havri1
félisten
Akkor ha jól sejtem (a firmwareből), neked is RGB verziós a band? Van lehetőség a downgrade-re.
1.0.9.27 FW van nekem fent, és a MiFit Notify magyar verzió, vagyis ez volt sokáig. Most visszatértem rá, tesztelem.
Ez ébreszt ha jól emlékszem, viszont, ha kimegyek a hatósugárból, visszatérek, nem mindig kapcsolódik, sokat szüttyög..Fehér ledesre nem tudom milyen FW-t tartalmaz ez a verzió. (Egyáltalán tartalmaz e, mert ez a szoftver akkor volt kint, amikor még nem volt piacon a fehér ledes band)
MiFit_1.4.113_1015_ru_notify_FWMod_forced_10927 - Ez downgradel
MiFit_1.4.113N_hu Ez meg az utolsó magyar MiFit Notify
Ezzel a párosítással nekem tökéletesen ment a 4.4 KitKat alapú MIUI romokkal, csak hát..jött az MM, és valami történt
(Update: Nejem KK alapú MIUI Redmi2-t használ, kicseréltem a 2 karkötőt, övé továbbra is tökéletesen működik, enyém nem)
-
fi:zi'k
nagyúr
Bár igazából nem tudom miért nekem írod, de ott vagy szét van nyúlva a pánt vagy nem eredeti. Utóbbi az esélyesebb, korábban is sok ilyen panaszt lehetett hallani ugy. pántokra. Nekem mindössze egyszer esett ki az egység a pántból, de akkor is piszkosul beleakadtam az asztal sarkába és kvázi kilőtte az egységet.
Azt meg megint nem értem, hogy miért szeretnél fül-szerűséget, mikor van rajta bujtató?!(#11685) twi452
Biztos úgy is ki lehet küzdeni, de előre/felfele tényleg könnyebb, mivel nagyobb a nyílás. -
trebrona
nagyúr
1.8.711-et használok, hívás és SMS rezgés működik hiba nélkül. Ellenben más alkalmazások (nálam a gmail és Viber van beállítva) már hektikusan.
#11646) Janaboy: Beállított ébresztési idő előtt fél órás intervallumban figyeli az alvásod és akkor ébreszt, amikor a legéberebb vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest