Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
adj neki még 1 hetet

akksi 100-90 között gyorsan merül.
az ébresztés "intelligens" volt?
az alváshoz még hagyj neki pár napot, nekem elsőre 1 óra mélyalvást írt a 8 óra alvásomból, pedig jól aludtam. Irreális volt.#7898 nálam még sosem fordult elő, de elvileg értesít a telefon, meg jelez a Band is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
Nekem mozgásra kapcsol ki az ébresztő. Megrázom a karom vagy megmozgatom könyökből, akkor lenyomja a rezgést. Nekem direkt van 2 beállítva 10 perces eltéréssel (képes vagyok visszazuhanni elég gyorsan), de egy órával később még sosem rezgett. (Droid)
Merülés: szerintem el kell telnie pár töltési ciklusnak, mire beáll az aksi.
Más kérdés a többieknek:
Ha nagyon alacsony %-on van már a Band, akkor villog, rezeg, értesítést küld a telefonon? Mit csinál?
-
Vasinger!
nagyúr
Na, pár nap után leírnám a tapasztalatomat a Mi Band-del kapcsolatban.
Az ébresztés nekem kicsit magas. Hiába tapogattam rá a kijelzőre, abbamaradt, majd kb. 1 órára rá megint rezgett, ezt nem értem. Miért csinálta? Csak 1 ébresztés van beállítva neki. Hogy kéne működjön ez az ébresztés dolog, mivel állítom le?
A másik érdekes, hogy kb. órával később érzékelte azt, hogy elaludtam. Lehet forgolódtam még egy kicsit, de addig biztos nem, amíg írta, szóval ez fura...
A legfurcsább az, hogy 92%-on van 2 nap után, pedig nem is hordom egész nap, főleg csak estére rakom fel. Nem túl gyors ez a merülés?
Biztos hogy eredeti, mert Banggood-ról jött.
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Honnan érdemes most rendelni?
Ahogy olvastam a topikot, úgy látom, elég sok a negatív tapasztalat a tinydeal.com oldallal és az onnan jövő band-el is. Ahogy néztem ott van a legjobb árban mostanság, valamint a dx.com-on.
Olyan hely kellene ami tuti megbízható, mert többet is rendelnénk. Illetve fontos hogy paypal fizetés legyen.
Köszönöm! -
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Biztos? SMS és egyéb üzenetküldő appal sem működik? Mert ez így nagyon nem igazán ér semmit. Lépést 5s-től tud számolni minden iPhone, alvásmonitor meg szintén gond nélkül megy. Így nem sok jelentőségét látom, max annak az embernek aki sokat telefonál és sokat le van némítva.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Mától én is MiBand tulaj lettem, két kérdésem lenne. Hol tudom leelenőrizni hogy eredeti e? Nem találok rajta semmi lekaparható matricát mint más termékeken.
A másik kérdésem az lenne, hogy iOS eszközökkel az értesítés milyen appokra működik? Csak hívásokra és üzenetekre vagy esetleg facebook és egyéb appokra is?
-
madarasz92
őstag
Sziasztok!
3hét hűtő után végre újra életre kelt a halottnak hitt Miband-em .
Kivettem a hütőböl este amikor eszembe jutott hogy még mindig ott pihen a répa mellet
, másnap reggel pedig rádugtam a töltőre és pár perc után elkezdett tölteni majd 2óra után teljesen feltöltődött .
-
eszlenyek
tag
Az enyém metál, de inkább chrome beütésű (így sajnos elüt a bandtől). A pöcök erős, sőt szerintem túl erős (ami kicsi fogo nélkül kb lehetetlenség bejátszani rendesen), de amúgy ha nem lenne az alján az sem gáz, hisz a kezed is tartja az egészet, ez elég jól van kialakítva

A képen is látszik hogy elég vékony a kezem, de még vannak kisebb lyukak és sokkal nagyobbak is.

-
draco31
veterán
Az ébresztőt elég lelőni rajta, vagy csak én vagyok béna. Rezeg, felkelek rá, elkezdem csapkodni, leáll. Elkezdem nyomkodni a telefont, megint elkezdi a rezgést. Megint lecsapom, de még utána egy harmadikba is belekezd.
-
Upo
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Azért nézz rá később, időnként beadnak még egy 100-as adagot. Én is úgy vettem.
-
chatran
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Hmm, ez érdekes. Reggel fél 7 körül rendeltem egyet, akkor még volt 19 darab. Hamar elfogyott. Jó, hogy nem vártam vele.
Ez egyébként a fehér ledes lesz? -
S-eye
senior tag
Bőr szíját(barna vagy fekete) honnan érdemes venni? UK-be lenne postázva. Láttam olyat amiben nincs csavar a Tinydealen, de az nem győzött meg. Vennem kell egy szíjat, mert az eredeti szilikon megadta magát végleg.
-
Az nálatok is úgy működik hogy ha a telefon néma üzemmódban van akkor a Band sem rezeg?
Gondoltam a telefont némán hagyom a Band meg majd úgy is rezeg.... -
gianone
őstag
Notify Pro widgete szépen elárulja, hogy milyen sokszor nem hajlandó szinkronizálni a szerverekkel MiBand. Mondjuk eddig is sejtettem.
A másik a merülés. Kezdek rájönni, hogy az egész statisztika tájékoztató jellegű. Most az elején rengeteget zuhant pár nap alatt. Utána egész egyenletesen. most néhány nap alatt 1 %-ot. A használat kb. ugyanaz. Full értesítés, a widget miatt még többet is szinkronizálok. A végére viszont minden töltésnél kb. ugyanoda jutok. -
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Sziasztok!
Ma nekem is megérkezett a Band. Eddig teljesen elégedett vagyok vele, a magyar appal (.122) simán működnek a dolgok. Ami érdekes, hogy ez a színes Ledes verzió, ennek ellenére 45mAh van ráírva a dobozára.
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Egyetértek!
1.6.352-vel tökéletes a fehér LED-es. Mindent kiválóan számol, este is illetve nappal is. Kapcsolat mindig van a telefonna és szinkronizál is!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
^Clown
addikt
Sziasztok! Az alvásmonitor / ébresző funkciójával mik a tapasztalaitok? Engem elsősorban ez a funckiója érdekel, emiatt venném (futok meg gyaloglok én eleget karkötő nélkül is
). Köszi!
dx.com-on most nagyon olcsó, 16/17$-ért adják. -
twine
veterán
A play-es Mi Fit nálam hibátlanul működik...
Nem lehet hogy abba futottál bele, amibe én majdnem,,,hogy azt hittem nem mindig rezeg, közben rájöttem szinte azonnal, hogy akkor nem is rezeg a karperec, ha aktív a telefon kijelzője...
2x vagy 3x gondoltam hirtelen azt, hogy megbízhatatalan, közben csak a fent említett dolog volt...mióta ezt "zsigerből" tudom, azóta látom hogy 100% megbízható a cucc
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Értem. Köszi

-
kriszpontaz
veterán
Az 1.6.352-vel nem tudom mi a baj nálad, nálam tökéletesen megy. Eddig 2x felejtett el rezegni, egy telefon restart vagy a beállításokban a ki-bekapcsolás észhez téríti.
Egy alkalommal volt hogy nem kommunikált a Band a telefonnal, kapcsolati hibára hivatkozva. Az Mi Fit-ből leválasztottam, majd újra hozzáadtam az eszközt, és azóta semmi baja. -
melkah
tag
válasz
internetezoo
üzenetére
(#7830) internetezoo: hopp, nem neked akartam valaszolni, csak felre nyultam.
Sziasztok, tegnap nekem is megerkezett a mi band-em dx.com-rol (kb 20 nap alatt ert ide). Termeszetesen feher leddel.

Probalgattam az appokat es nem vagyok boldog.
A play-en levo Mi Fit mukodget, de eleg butacska. Plusz neha elfelejt rezegni a beallitott mind a harom beallithato appra is. Neha rezeg, neha nem.Kiprobaltam (#7785) Upo altal linkelt 1.6.352-ot is. Na ez a legbugosabb. Az esetek 75%ban eldobja a kapcsolatot es csak nagyon nehezen tala ra ujra az eszkozre.
Miert van az, hogy Mi Fit-ekben csak 3 appra lehet notificationt allitani? Szerintem ez eleg idegesito az mar csak hab a tortan, hogy egyiket sem lehet egyedire szabni.Mi Band Notify V2 viszonylag stabilan mukodik, de sport tracker resze az kb 0-a. Jo nevebol is adodik , hogy ez egy notificationra valo app, de nagy kar, hogy nincs egy app amiben minden ossze van gyurva. Extra erdekesseg , ha ebben az appban allitgatok a rezges intervalluman, akkor nem tortenik semmi. Ugyanugy rezeg minden.
Mi Band Tools-t is kiprobaltam. Ezen lehetett rendesen allitani a rezges hosszokat is, de a sport tracker funkciokat sajnalom, hogy ez sem tudja igazan. Ezzel az appal a fo bajom, hogy ez mar annyi mindent tud, hogy elvesztem a turelmem mire mindent beallitom.
Nem egy kezre allo smooth alkalmazas, de legalabb mukodik.Szerintetek van lehetoseg arra, hogy szoftveresen kulon lehessen villogtatni a ledeket, ha mar csak feher van benne ? Gondolok arra , hogy sms 1 led, gmail 2 led vagy hasonlok.
Mondjak, hogy azert jo a feher mert nappal jobban latszodik. Nem tudom milyen volt az RGB, de nekem ez a feher alig eszreveheto fenyben, pedig jo a szemem.Tudtok meg ajanlani valami appot amit nem probaltam ki, de erdemes lenne ?
Ja igen, sleep tracker nekem egyaltalan nem mukodik egyik appal sem, csak, hogy legyen meg egy extra megjegyzesem.
-
gianone
őstag
válasz
internetezoo
üzenetére
Szerintem kegyetlen sok érte. Emlékszem, tesómnak két éve a Sony Smartwatch 1-et vettük ennyiért. Megvan még, múltkor elővettem, végtelen sok alkalmazás van hozzá. Amellett hogy minden értesítést kezel és olvasható is, akár egy appal, akár külön widgetekkel, fel lehet venni a hívást, irányítja a zenelejátszót, a Runtastic és más fitneszalklamázosokat. Van lépésszámláló és alvásmonitorozó is. 3-4 napot bír még most is, igaz rettentően sokat nem használta, mert iPhone-ja lett. És ez nem mai technológia, pl. BT3. Kényelmes, és szerintem pasisan elegáns, vízálló.
Tény, egy óra az más, mert nem karkötő, de többet tud, és kijelzős. Ékszernek meg kínai. Sosem vennék Amazfitet. -
internetezoo
senior tag
Amazfit már rendelhető 69$-ért.
[link] -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Áhhá, a rezgést más is írta, de nem rezgett, csak a 3 LED felvillant. Köszi a felvilágosítást!

5000-en van a cél lépésszám, de szerintem hétvégére átírom 10.000-re.

-
kriszpontaz
veterán
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Teljesítetted a napi kitűzött célt. Nem fog villogni, ha túllépted a napi beállított lépésszám célt, csak akkor villog ha még nem érted el. PL: 1/3 felett 1 led világít, egy fele fényerővel villog. 2/3-nál 2 világít, egy villog. Ha elérted a célt és be van állítva, rezeg a karkötő és villog, majd ha megnézed mint egy órát utána, már csak folyamatosan világít vagy 3-4 másodpercig.
Ha azt akarod hogy villogjon néha, állítsd át a napi lépésszám célt 2000-ről vagy 6000-re. Akkor fogod látni.
-
gianone
őstag
Nem akarom elkiabálni, de ez a widget jónak tűnik. Jó párszor frissítettem, és az akksi egyelőre semmit nem esett. Remélem, hasonlóan folytatja.
-
twine
veterán
válasz
gianone
üzenetére

Lehet, hogy egyelőre nem is fogok én ezekkel a 3rd party appokkal játszani...
Hívás értesítést alapból tudja, hozzárendeltem még a Viber, Hangouts, Gmail, alkalmazásokat....És pont...
Ezeken kívül még max a naptár értesítés jött volna jól, de más nincs is ami érdekelne...
Így szerintem a gyári MiFit kiszolgál...Majd ha egyszer nagyon ráuntam a "tökéletességre"...elkezdek mókólni vele...Egyedül talán a színek hozzárendelése hiányzik a gyári appból...minden más elég nekem ilyen fapadnak...Így legalább tökéletes,,,nincs egy incifinci fagyás, vagy dobálás sem...Köszönöm a segítségeket

-
gianone
őstag
Lehet, mégse, valamit félreolvashattam.
-
gianone
őstag
Oroszoknál van szavazás, a Notit sokkal többen használják, de Googley Play-es letöltés is árulkodó lehet.
Notifyról annyit tudok mondani, hogy a nagyszerűen személyre szabható. Nekem maga az a beállításoknál fagyogatott, türelmesen, nem kapkodva kell nyomkodni, de utána megbízhatóan műxik. És nyilván ha nincs alkalmazásbeállítás, szinte sosem nyitod meg.
És van belőle új verzió: 1.9.1. Megy a fehér LED_esel elvben.
-
doongoo
addikt
-
twine
veterán
Megpróbálom még egyszer...

Srácok egy kérdés még:
MI Band Notify PRO vagy Mi Band Tools?
Ki melyiket ajánlaná, és miért?
KöszönettelVagy legalább a régi topiclakók közül valaki azt leírhatná , mi a tapasztalat melyik program "fordul elő" többet a topicban....Magyarul, a nagy átlag melyiket használja..már az is elég lenne...

-
doongoo
addikt
válasz
toto2700reg
üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy tudásban többet tud. A MiScale ugye csak tömeget mér (bár azt jól), ez meg próbál mást is elemezgetni.
-
monkey_
csendes tag
Tavaly november óta használom. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Kíváncsi vagyok, hogy van -e éves nézet a statisztikáknál? Nemsokára kiderül...
-
gianone
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Mármint mi a legújabb?
Nekem a legfrissebb Xiaomi Store-s Mifitem van.
-
gianone
őstag
Nekem újdonság, hogy a Mifitnek vannak widgetei androidban? Lépésszám vagy akku és kettő, amelyikben mindegyik benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)