- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
Itt elő lehet rendelni $21,31-ért, de hogy mikor kapod meg az kérdéses...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Az, hogy visszaolvastál 10.01-ig, szerintem nem igaz, hisz megláttad volna a 10.01-ei hozzászólásomat.... Ami egy korábban írt hozzászólásomra hivatkozik és már meg is lett volna a megoldás.
-
twine
veterán
A play-es Mi Fit nálam hibátlanul működik...
Nem lehet hogy abba futottál bele, amibe én majdnem,,,hogy azt hittem nem mindig rezeg, közben rájöttem szinte azonnal, hogy akkor nem is rezeg a karperec, ha aktív a telefon kijelzője...
2x vagy 3x gondoltam hirtelen azt, hogy megbízhatatalan, közben csak a fent említett dolog volt...mióta ezt "zsigerből" tudom, azóta látom hogy 100% megbízható a cucc -
kriszpontaz
veterán
Az 1.6.352-vel nem tudom mi a baj nálad, nálam tökéletesen megy. Eddig 2x felejtett el rezegni, egy telefon restart vagy a beállításokban a ki-bekapcsolás észhez téríti.
Egy alkalommal volt hogy nem kommunikált a Band a telefonnal, kapcsolati hibára hivatkozva. Az Mi Fit-ből leválasztottam, majd újra hozzáadtam az eszközt, és azóta semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest