Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Real_Necro #8399 üzenetére
Persze, regisztrálni kell. Kínai app, mit vársz, még a sz@rást is monitoroznák Pekingben, ha lehetne
-
szabacsik
őstag
a fehér ledes verziónál lehet olyat csinálni valahogy, hogy melyik led villanjon, vagy villogjon bizonyos értesítéskor vagy a 3 csaj egyszerre tud?
-
Dzsolo
senior tag
Nekem is megérkezett a getone-ról fehér LED-es, először a magyar Mi Fit-el próbálkoztam de nem sikerült párosítani, a play-en található verzióval már egyből sikerült. A kérdésem az lenne hogy a fehérledes működni a magyar app-al? mert ebben a play ről szedett verzióban csak beállítási lehetőségek vannak. Notify V2-n van értelme megvásárolni a PRO részét?
-
madgie
titán
válasz
Real_Necro #8388 üzenetére
Gyári, Play-es Mi Fit pont elég lesz erre.
-
RBJ
addikt
válasz
bryan159 #8385 üzenetére
Fény kijön víz nem megy be?
Ma jött nekem is a get one os band. 10.07. rendelés a 10.06. nem jött még meg.
Saját profilommal / mi fit/ rákukkanthatok a band re vagy ne is bántsam ne kavarjak a jövendőbeli tulajnak?
Vagy az én profilomnak ne legyen kavar. Pl egy profil alatt lehet két band?
Arra értve, hogy most megnézném és akkor külön tudná e kezelni a mi fit es account a kettőt?
Már úgy ha visszamegyek a sajátomra ne hamis érték legyen rajta. TEccikértenii? -
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #8274 üzenetére
Ma megérkezett egyben a 3 MiBand. Mindhárom dobozán XMSH03HM látható. (ez ha jól tudom fehér ledes) Ebből 1 darab kollégámé, másik ekttőt feleségemmel fogjuk használni.
Tudtok nekem segíteni benne, mi az amit androidos (LG G2 4.4.2 és LG G2 mini 5.0.2) telefonra fel kell raknunk? Ébresztés, Viber stb jelzésére is használnánk.
Köszönöm előre is.
-
bryan159
csendes tag
Nekem ma jött meg a getone-ról rendelt darab, most éppen töltöm, mert alig 10%-kal jött, és egyik oldalt, ahogy világít a fehér LED, ez oldalt is kiszűrődik a fém és műanyag illesztése közül. Ez normális? Vagy ezzel inkább ne próbálgassam a vízállóságot? Egyébként egyenlőre úgy tűnik, hogy működik, párosítottam, rezgett stb. Ja meg a bölcső mindenkinek ennyire szoros? Alig bírtam kiszedni belőle.
Remélem nem egy használtat csomagoltak be nekem újra... -
Sontir Fel
őstag
Udv Urak!
A felesegemnek vettem egyet, sikeresen beallitottuk es telepitettuk az appot alma 5S melle. Maszkal a szobaban es random rezeg a karkoto, de nem csorog a telefon es nem kapott ertesitest... mi lehet ez? Valami osztonzo, hogy teljesitse a napi 10.000ret vagy a facebook uzenetekre reagal?
-
^Clown
addikt
Mennyire vízálló ez a cucc? A héten remélem már megjön, csak jó lenne tudni, hogy egy zuhanyzást kibír-e (tehát nem ebben merülnék le a Titanichoz
).
-
Upo
addikt
válasz
Real_Necro #8378 üzenetére
Azért a garancia árának is vannak határai, sokszor van hogy én is rászánok több pénzt a garancia miatt, de az edigitalos árból (8000) majdnem 3 db 10$-os miband-et (<3000) tudok venni, az egy kicsit sok felár, ennyiért teszek a garanciára.
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Aug. 24-én vásároltam az Edigital-ban a MiBand-em. Illetve van hozzá egy használt eredeti tokom is hozzá! Sajnos annyira nekem nem jött be ezért megválnék tőle. Milyen áron tudnám eladni? 2016. aug 24ig garanciális. Ha érdekel vkit, akkor írjon bátran pm-et!
Bocsi az offért és köszönöm a válaszokat! -
cris78
őstag
Én kaptam kölcsön tesztelésre a magyarországi forgalmazótól, tesztelésre. A lányom cukorbeteg és kíváncsiak voltunk, hogy így házilag megtudjuk e nézni, hogy a cukor ingadozás van e hatással az alvás minőségére. Úgy néz ki kezdünk valamire rájönni. Meglepődtem, hogy egy iskolai nap végén szinkronizálás után, tisztán lehet látni, hogy mikor volt szünet vagy tanóra. Akik cukorbeteg gyereket nevelnek, többször kelnek este, éjjel cukrot mérni a gyereknek. Na, ez idáig úgy működött, hogy megbeszéltük ki fog felkelni, telefon beállítva, persze a másik hamarabb kelt fel, mint akinek kellett volna.
Így MiBand-del ez sokkal jobban megoldható, hogy a másik nyugodtan aludhat -
GaborGh
őstag
Még egy fontos kérdésem lenne:
úszást és a szaunát, hogy bírja a kütyü? -
twine
veterán
MI-Band Para:
Amikor egy 220v-os lengő aljzatot és dugót próbálsz meg összedugni, és eközben rezzen meg a karodon ez a sz@r....Hát az élmény, amikor az agyad az első ezredmásodpercben arra asszociál, hogy megb@szott az áram...
Felbecsülhetetlen!Megtörtént esemény alapján
-
twine
veterán
válasz
petipetya #8353 üzenetére
"mivel így csak az otthonon kívüli gyaloglást méri,"
Ez miért jó? Komolyan érdekel nem kötekedés
Részemről az otthoni házban/nappaliban/lépcsőn való gyaloglást is gyaloglásnak értékelem...
MI-ben különbözik a beltéri, és kültéri gyaloglás?Más:
Én egyébként kvára elégedett vagyok a kis "karkötőmmel"...
Elsődlegesen az értesítések továbbítására vettem,,,,azóta le van némítva a telefonom...sehol nem csipog rezeg, csörög...etc...sokkal jobb érzés számomra...akár közterületen, akár közlekedésen, akár az otthonomban...
Az ébresztés ugyancsak jópofa, de sajnos nem hozta el a várva várt csodát...simán "leütöm" és alszom tovább...hiába na, ilyen nehezen ébredő vagyok...ettől még jól, és pontosan ébreszt...A "fitt részleg" kevésbé érdekelt, de ettől függetlenül minden nap ránézek, hogy milyen alvási ciklusaim voltak...
A lépés szám meg azért jópofa, mert melóban (bár egyébként is tudom, ha sokat megyek) grafikonon látom, melyik napjaim voltak erősek...amikor hullára rohangáltam magam,hogy intézzem, az intézni valót...jó hogy van egy ilyen kis eszköz ami "log"-olja is mindenzt...Egy dolog zavar,,,de még meg sem néztem, hogy kapcsolható e..
A napi lépésszám elérésénél a visszajelzés...
Minden nap teljesítem, és minden nap ránézek a telefonra, amikor elérem a "célt", hogy milyen értesítés érkezett...Szóval cca. egy hónap alatt hozzám nőtt csak fürdésnél veszem le...
Jó kis cucc...és amennyire én észreveszem, nálam relatív pontos is....
Aztán jöhet a karlendítés....3led....majd megnyugvás, hogy ez "nem értesítés" volt (de csak más) -
drmotto
őstag
Köszi.
A kapcsoló kék, minden úgy van beállítva, ahogy a teszthez is volt. Most kipróbáltam megint figyelve hogy ne húzzam, és rezgett. Valami anomália lehetett éjjel, mert éjfélkor még rezgett hogy levelem jött.
Az előbb meg úgy elvesztették egymást a telefonnal, hogy ki-be kellett kapcsolni a BT-t.
Holnap reggel kiderül hogy mi a helyzet. -
rhen
senior tag
Akik övön/zsebben hordjátok, mire állítottátok a Mi Fit-ben? Bal kéz, jobb kéz, nyak?
-
drmotto
őstag
4 napja van meg a cucc, és eddig minden szép volt. Eddig.
Reggel nem ébresztett a band. Szerencsére bizalmatlan vagyok minden ilyennel elsőre, és beállítottam a telefont is 2 perccel későbbre, arra keltünk. Amikor ránéztem a telefonra, kérte a feloldómintát, pedig be van állítva rajta a smart lock a bandhez. Az appot indítva azonnal szinkronizált. Beállítottam egy ébresztést próbának, és rezgett. A feleségem ugyanekkor, ugyanott vett ugyanilyen cucca szintén nem ébresztett.
Mi lehetett a baja? És gyakran csinál ilyet? Létezik hogy éjszaka elvesztette a kapcsolatot a fél méterre lévő telefonnal?
Mi Fit: 1.7.112
FW: 1.0.11.6
Színes ledes. -
GaborGh
őstag
válasz
GaborGh #8355 üzenetére
Berendeltem a szajrét (Xiaomi MiBand + AkkuBank 5000mAh)
Megmondom őszintén eléggé szkeptikus vagyok, hogy 10$-ért eredetit kapok-e + azon is meglepődtem, hogy Kínából nincsen szállítási díj, ez túl jó vételnek tűnik, nem értem, hogy ez így hogy éri meg nekik...
Na mindegy, ha megkaptam a csomagot jelentkezem!
-
bacsoakos
csendes tag
Sziasztok!
Van arról valami infó, hogy ios-en jelezni fog-e értesítésekkor is? nem csak híváskor? vagy ez jailbreak nélküli rendszeren soha nemfog menni?
-
GaborGh
őstag
Köszi srácok, ez nagyon barátságos ár
Több dolgot is szeretnék rendelni és az lenne a kérdésem, hogy mekkora értékhatárig nem kell vámot és áfát fizetnem, illetve ebbe az összegbe beletartozik-e a szállítási díj is, illetve miért darabonként számítódik a száll.díj, miért nem rendelésenként, ezt nem igazán értem?!
Mennyi idő alatt kaptátok meg a rendelést?
Van nyomkövetés, biztosítás, garancia?Nálatok is gyakran összeomlik az app?
-
rhen
senior tag
válasz
Shrimplandhu #8351 üzenetére
Igen, volt fent ingyenes postával is, de az jelenleg sold out.
De szokták változtatni. Én is néztem múltkor, mondom eddig ingyen volt a posta uh nem rendeltem meg.
A következő héten már volt fent ingyenes postával is, uh rendeltem is egyet. -
gabor#
tag
válasz
Shrimplandhu #8342 üzenetére
jelenleg getone mobil app -ban $9,99 +$3 a szállítás
-
cris78
őstag
Ha állandó kapcsolatban van a telefonnal akkor milyen időközönként szinkronizál? Vagy csak akkor ha a programot megnyitom? Valahova feltölti az adatokat, mondjuk webes helyen megtudom nézni?
-
RBJ
addikt
Lehet érzéketlenebb lett a band a legújabb firmw. vel. Felkelek mutatja rendesen, hogy mennyit aludtam.
Leállok fórumozni a noti előtt, 5 óta és onnantól alvásnak vette 7 ig. -
randras_83
addikt
Sziasztok, a probléma a következő nexus 5 kínai utolsó mi fit app és az istennek nem tudom beüzemelni a smartlock ot. Nem tudom párosítani a band - et. A band funkciók működnek. Kb azóta van így hogy 6.0-t használok lolli alatt ment hibátlanul. Ötlet? Vagy van aki ezzel küzd szintén?
-
draco31
veterán
30%-on járt az akku, de nem bírtam tovább, és feltöltöttem. 28 napja ment már azt hiszem, idegesített, hogy nem kell tölteni.
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Honnan érdemes MiBand-et rendelni, Huawei P7-tel kompatibilis, minden funkciót tudok használni vele?
-
gianone
őstag
-
gianone
őstag
Android 5.1-gyel megszűnt a smart unlock problémája Moto G-n, hogy nem ismerte fel Miband biztonsági tanúsítványát.
-
MartOOn
addikt
válasz
drmotto #8334 üzenetére
en jelenleg a a farmerom jobb oldalso nagyon pici zsebeben hordom. Orazseb vagy a tokom tudja mi. marha kicsi, igy is erzem a rezgest a ledeket sose neztem. es sztem igy a legpontosabb. nem tudom h a napom volt-e ennyivel konnyebb (ha igen akkor nem ereztem) de eddig majdnem minden munkanap megvolt nap vegere a 25ezer lepes. huzos napokon a muszak vegere. erre ma eddig 17ezernel jarok. vhogy en ezt ereznem realisnak. majd tesztelem. meloban a zsebemben utana meg a kezemen lesz.
-
chatran
őstag
válasz
drmotto #8332 üzenetére
Talán inkább a balra, ha jobbkezes vagy. Ugyanis a band méri a fejmosást, fogmosást, leves kavargatást még a "ruszkik, nácik, komcsik haza, mocskos bjuzik" féle kézrázást is.
Egyesek azt mondják itt a fórumon, hogy akkor a legpontosabb, ha a nyakadban hordod, de akkor, hogyan nézed meg a napi státuszt? -
appel
őstag
válasz
Shrimplandhu #8330 üzenetére
Lollipopnál van új felhasználó hozzáadása (olyan, mint PC-n, hogy másik fiókkal jelentkezem be). Úgy biztos lehet külön fiókot használni a két profilban. Szerintem kitkat is tudja, bár lehet, hogy csak tableten.
-
Shrimplandhu
tag
Megérkezett a getone-s Miband. Fehér ledes, 45-ös aksival (úgy tűnik mostanában mindenki ilyet kap). Olyan kérdésem lenne, hogy ez a 2. miband itthon, de csak egy 4.4-es eszközünk van (azaz egy telefonon tudunk szinkronizálni). LEhet két eszközt futtatni a mifit-ben? (elspőre úgy tűnik nem) Vagy esetleg tegyek fel egy másik progit és az egyiket a mifit-en a másikat a másikon (melyiken?) szinkronizáljuk?
-
RBJ
addikt
Tegnaptól jó a telefonom, így felkerült a 1.7.112 magyar verzió. Ma nap tapasztalata, atomstabil.
Alvás monitorozva, bejövő hívásnál jelzés, értesítés viber, sms nél tökéletes, egy napos tapasztalat után. -
drmotto
őstag
Ma megérkezett a banggod-ról rendelt két színes Band.
Jól gondolom hogy akkor van feltöltve, ha mindhárom led világít folyamatosan?
Illetve ha értesítést szeretnék mindenről (hívás, sms, gmail, fb, gplusz, stb) akkor melyik appot tegyem fel? Látom hogy itt 2-3 verzió is kering, ezért kérdezem.
Köszönöm! -
twine
veterán
Srácok...
Egyik barátom megkért, hogy a két gyermekének rendeljek egy egy ilyen MIband-et,,de a két gyerek közül az egyik "Iphone-os"...
Ezzel kapcsolatban eddig minden hozzászólást skippeltem...
Ráadásul mostanában mintha változtak volna a funkciók a frissítésekkel(?!)
Segítsetek plíz összefoglalva...
IOS-en(Iphone5) milyen funkciói elérhetőek a MiBand-nek? Hackelgetés nélkül...out of Box...
Köszönettel a türelemért -
Upo
addikt
1. Ez a >8000 hozzászólás magyarul nem elég?
2. nyisd ki az összefoglalót, vagy pár napot olvass vissza, most jött ki új szoftver verzió. De ha beszkenneled a kezelésiben a QR kódot akkor letöltheted a frisset.
3. Ezek után már nem lesz kérdés, beállítod a szoftverben hogy melyik kezedre raktad (vagy nyakba).
-
m0ski
aktív tag
Most úgy tűnik, hogy mióta frissült az iOS Mi Fit és vele együtt a firmware, azóta nem kerül át adat a Health app-ba.
-
SANJOe
csendes tag
Sziasztok
A legfrisseb fimware es mifit van fenn de a viber értesìtés nem müködik és az inteligens ebresztes sem csak siman rezeg a beállított időpontban. Van valakinek valami ötlete hogy mit csináljak vele? -
chatran
őstag
Ha egyáltalán nem mér alvást a band, akkor mi a teendő? A lépéseket számolja, ébreszt is, de az early bird alarm nem működik. Ios9 van fent.
-
MartOOn
addikt
válasz
MartOOn #8310 üzenetére
Megoldva. ez alapjan koszi!
-
MartOOn
addikt
Hallo mindenki! Segitseg kellene downgradehez. 1.0.11.6 van a banden es napok ota nem rezeg csak villog meg számol.
Ha vki lenne oly kedves h leirna a downgrade menetet azt nagyon megkoszonnem mert igy sajna nem tudom mire hasznalni.
Elore is koszonom Urak. -
Upo
addikt
Október 5-i getone rendelésemből ma megjött a színes szíj csomag, pipec eredeti xiaomik, lányom nagyon örül nekik. Az azokkal együtt, egy kosárból rendelt miband ma került a vámra, és ott megállt (held by customs), a tegnap előtt megérkezett miband is 1 hétig állt a vámon. Remélem ez színes ledes lesz, a tegnap előtti fehér ledes volt, pedig direkt nem a "white led" cikket, hanem a másikat rendeltem.
Úgy néz ki beállt az értesítés, most hívásoknál és a 3 kijelölt app-nál is működik.
-
padi68
senior tag
Sziasztok, most jött meg :-)
pár kérdést szeretnék feltenni:
1. van valahol magyar használati hozzá?
2. milyen app-ot érdemes kell telepíteni ill honnan?/ magyar és vagy német ok nekem
3. csak bal kézen vagy jobb kézen is hordható?
Sony Z3 compakt
Köszönöm Árpi
-
S-eye
senior tag
Moto G-n 5.0-ás Androiddal nem mindig működött trusted device-ként a Band, de most 5.1 alatt mindig működik. Meg tudja valaki erősíteni ezt, hogy nála is így van?
-
trafóóó
tag
Jelentem +1 akinél működött a hűtős módszer.
Tegnapi feltöltés után kb 10 probálkozásra sikerült csatlakoznom.
Az esti alvást ugyan nem mérte rendesen mert 28p mélyalvást mutat csak, de legalább beindult ,és hátha majd az alvás monitorozás is helyreáll. -
szpali
addikt
Sziasztok!
Szeptember 7 óta használom a Band-et, a dobozból kivétel óta most van 20%-on.
Mikor kell feltölteni? Hagyjam 0-ig merülni, vagy nyugodtan rátolhatom korábban is?
Illetve USB portra dugjam, vagy mehet neki a 2A-es fali töltő is? -
madgie
titán
Most belegondolva lehet az a baj, hogy droidon használtam tegnapig a Mi Band-et, ott a legfrisebb miui-n letölthető Mi Fit-tel, ami pont tegnap teggel frissítette a Mi Band firmware-ét. Namármost, létezik olyan, hogy az iOS Mi Fit felismeri, tudja olvasni az adatokat is, de valami gebasz van a Health szinkronnal az olyan firmware miatt, amire iOS-en valószínűleg még nem frissült volna? (Meet ugye droidon is frissebb a miui-s Mi Fit, mint a store-os)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Apple Pencil 1. generáció (MK0C2ZM/A) Gyári csomagolásban, kiváló állapotban!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest