- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsHuszi
csendes tag
válasz
DJ. Ru$y #10406 üzenetére
Próbáld meg netes felületen mobilnetről.
Pár hsz-el előtted írták, hátha bejön.Bocsi, az kimaradt.
-
CB
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #8040 üzenetére
Kb. 1200 hozzászólásig jutottam el tegnap este, addig egy szó nem volt arról, hogy két fajta létezik. Pedig szinte csak a vásárlással kapcsolatos hozzászólások voltak.
Egyébként elég lett volna annyi, hogy igen, két fajta létezik. Körítést nem kértem. Elég nekem annyi, hogy a főnökeim hétköznap b@szogatnak.
-
válasz
DJ. Ru$y #7900 üzenetére
nekem is inkább az összalvástól függ az állapotom, mint a mélyalvástól.. de tény, hogy akkor alszom jobbat, amikor több a mélyalvás. És egyébként szerintem az az ideális, ha minél több "ciklus" van az alvásban. pl. múltkor 8 óra alvásból kb 4-4 volt a mély-könnyű, de 7 kisebb mélyalvás és 8 kisebb "könnyűalvás" volt benne. Akkor nagyon kipihenten ébredtem.
Ma éjjel meg volt 3 óra mélyalvásom egyben +1 +0,5 óra..Mindegy, érdekességnek jó így megnézegetni, aztán mindenki úgy érzi magát, ahogy
-
kriszpontaz
veterán
válasz
DJ. Ru$y #7824 üzenetére
Teljesítetted a napi kitűzött célt. Nem fog villogni, ha túllépted a napi beállított lépésszám célt, csak akkor villog ha még nem érted el. PL: 1/3 felett 1 led világít, egy fele fényerővel villog. 2/3-nál 2 világít, egy villog. Ha elérted a célt és be van állítva, rezeg a karkötő és villog, majd ha megnézed mint egy órát utána, már csak folyamatosan világít vagy 3-4 másodpercig.
Ha azt akarod hogy villogjon néha, állítsd át a napi lépésszám célt 2000-ről vagy 6000-re. Akkor fogod látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest