Hirdetés
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
melkah
tag
válasz
internetezoo
üzenetére
(#7830) internetezoo: hopp, nem neked akartam valaszolni, csak felre nyultam.
Sziasztok, tegnap nekem is megerkezett a mi band-em dx.com-rol (kb 20 nap alatt ert ide). Termeszetesen feher leddel.

Probalgattam az appokat es nem vagyok boldog.
A play-en levo Mi Fit mukodget, de eleg butacska. Plusz neha elfelejt rezegni a beallitott mind a harom beallithato appra is. Neha rezeg, neha nem.Kiprobaltam (#7785) Upo altal linkelt 1.6.352-ot is. Na ez a legbugosabb. Az esetek 75%ban eldobja a kapcsolatot es csak nagyon nehezen tala ra ujra az eszkozre.
Miert van az, hogy Mi Fit-ekben csak 3 appra lehet notificationt allitani? Szerintem ez eleg idegesito az mar csak hab a tortan, hogy egyiket sem lehet egyedire szabni.Mi Band Notify V2 viszonylag stabilan mukodik, de sport tracker resze az kb 0-a. Jo nevebol is adodik , hogy ez egy notificationra valo app, de nagy kar, hogy nincs egy app amiben minden ossze van gyurva. Extra erdekesseg , ha ebben az appban allitgatok a rezges intervalluman, akkor nem tortenik semmi. Ugyanugy rezeg minden.
Mi Band Tools-t is kiprobaltam. Ezen lehetett rendesen allitani a rezges hosszokat is, de a sport tracker funkciokat sajnalom, hogy ez sem tudja igazan. Ezzel az appal a fo bajom, hogy ez mar annyi mindent tud, hogy elvesztem a turelmem mire mindent beallitom.
Nem egy kezre allo smooth alkalmazas, de legalabb mukodik.Szerintetek van lehetoseg arra, hogy szoftveresen kulon lehessen villogtatni a ledeket, ha mar csak feher van benne ? Gondolok arra , hogy sms 1 led, gmail 2 led vagy hasonlok.
Mondjak, hogy azert jo a feher mert nappal jobban latszodik. Nem tudom milyen volt az RGB, de nekem ez a feher alig eszreveheto fenyben, pedig jo a szemem.Tudtok meg ajanlani valami appot amit nem probaltam ki, de erdemes lenne ?
Ja igen, sleep tracker nekem egyaltalan nem mukodik egyik appal sem, csak, hogy legyen meg egy extra megjegyzesem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Milyen routert?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Eladó egy Pixel 7a
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem egy kezre allo smooth alkalmazas, de legalabb mukodik.