Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• melkah

tag

válasz internetezoo #7830 üzenetére

(#7830) internetezoo: hopp, nem neked akartam valaszolni, csak felre nyultam.

Sziasztok, tegnap nekem is megerkezett a mi band-em dx.com-rol (kb 20 nap alatt ert ide). Termeszetesen feher leddel. :(

Probalgattam az appokat es nem vagyok boldog.
    A play-en levo Mi Fit mukodget, de eleg butacska. Plusz neha elfelejt rezegni a beallitott mind a harom beallithato appra is. Neha rezeg, neha nem.

Kiprobaltam (#7785) Upo altal linkelt 1.6.352-ot is. Na ez a legbugosabb. Az esetek 75%ban eldobja a kapcsolatot es csak nagyon nehezen tala ra ujra az eszkozre.
    Miert van az, hogy Mi Fit-ekben csak 3 appra lehet notificationt allitani? Szerintem ez eleg idegesito az mar csak hab a tortan, hogy egyiket sem lehet egyedire szabni.

Mi Band Notify V2 viszonylag stabilan mukodik, de sport tracker resze az kb 0-a. Jo nevebol is adodik , hogy ez egy notificationra valo app, de nagy kar, hogy nincs egy app amiben minden ossze van gyurva. Extra erdekesseg , ha ebben az appban allitgatok a rezges intervalluman, akkor nem tortenik semmi. Ugyanugy rezeg minden.

Mi Band Tools-t is kiprobaltam. Ezen lehetett rendesen allitani a rezges hosszokat is, de a sport tracker funkciokat sajnalom, hogy ez sem tudja igazan. Ezzel az appal a fo bajom, hogy ez mar annyi mindent tud, hogy elvesztem a turelmem mire mindent beallitom. :D Nem egy kezre allo smooth alkalmazas, de legalabb mukodik.

Szerintetek van lehetoseg arra, hogy szoftveresen kulon lehessen villogtatni a ledeket, ha mar csak feher van benne ? Gondolok arra , hogy sms 1 led, gmail 2 led vagy hasonlok.
    Mondjak, hogy azert jo a feher mert nappal jobban latszodik. Nem tudom milyen volt az RGB, de nekem ez a feher alig eszreveheto fenyben, pedig jo a szemem.

Tudtok meg ajanlani valami appot amit nem probaltam ki, de erdemes lenne ?

Ja igen, sleep tracker nekem egyaltalan nem mukodik egyik appal sem, csak, hogy legyen meg egy extra megjegyzesem.

Új hozzászólás Aktív témák