- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
Szerintem érthető, ha gyanakvással tekintek egy app-ra, ami gyanúsan felesleges jogosultságokat kér.
A play store is tele van szeméttel, de legalább "szem előtt" van, és ha valami nagyon nagy csúnyaság derül ki az appról, akkor a google:
1. eltávolítja a store-ból
2. durva esetben távolról (hátsó kapun) eltávolítja az eszközökről, melyekre telepítve lett
3. értesíti a felhasználót, hogy az ő személyes adatainak vagy pénzének megóvása érdekében ezt tetteA konkrét app-pal kapcsolatban 1-2 gondolat:
- a Xiaomi miért nem publikálja az alkalmazást a Play Store -ban?
- szerintem ami ott szerepel, azt sem a xiaomi tette oda
- ha már ott van, miért nem a legfrissebb, több nyelvű van ott?
- minek kellenek ezek a jogosultságok az appnak? (nem tőled kérdezem, de a store-ban meg lehetne magyarázni az okát)
- én magam pl. szívesen kifizetném néhány sör árát azért, hogy:
1. az alkalmazás ne telefonálga(tha)sson sehova
2. és ne kommunikáljon az interneten (ha firmware frissítés miatt kell, azt oldja meg valahogy a play store-on keresztül)
3. ne készíthessen fényképet / videót
4. ne legyen kíváncsi a tartózkodási helyemre
5. ne bonthassa a hálózati kapcsolatot az eszközömön
6. ne kelljen regisztrálnom sehovaMert ezek egyike sem szükséges a MI Band és az alkalmazás funkcióinak használatához.
Mindezek mellett (ellenére?) rendeltem egy ilyen kütyüt (még úton van). De a CM privacy guard -ban beállítottam egy-két dolgot erre az alkalmazásra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest