- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
oris
aktív tag
válasz
blessbygod #13548 üzenetére
Tools & Mi Band prohramban beállítható, hogy a pulzusmérések hány perces időközönként történjenek meg, megadható a monitorozási időszak, valamint beállíthatod a magas/alacsony pulzus riasztásokat is.
-
andrisbandi
őstag
válasz
blessbygod #13150 üzenetére
A playes, ingyenes Mi fit mellé a fizetős, playes Tools & Mi Band-ot érdemes megvenni.
Sok funkcióját csak ezzel lehet kihasználni. Pl elmulasztott üzenetek újraküldése a pántra, ha ismét a teló hatókörébe kerül. Választható ikonok, rezgés minta, stb... -
fant0mi
őstag
válasz
blessbygod #13116 üzenetére
Igaz. A gyari nem tudja. De van olyan plusz app, amivel ra lehet venni a pantot erre.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
blessbygod #13110 üzenetére
Igen, be lehet állítani. Erről a Notify & Fitness gondoskodik. Én használom és futás közben szokott is problémázni amikor az általam beállított értéket túllépi a pulzusszám.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
blessbygod #13110 üzenetére
Mi Band 2-vel kapcsolatban kérdezném, hogy a pulzusmérésnél be lehet állítani egy intervallumot, hogy ha kiesek belőle akkor valahogy jelzi nekem?
Tudtommal ilyen nincs.Nyáron nem láttam panaszt a használatára, OLED általában jól olvasható, persze, ha nem direktbe éri a napfény. "-20°C-os" tapasztalat meg nincs... Hiszen nemrég jelent meg a piacon...
-
cidalain
veterán
válasz
blessbygod #13091 üzenetére
sportolásra nem túl jó választás, mert nem nagyon támogatja egyik tracker program sem a pulzusmérő részét.
saját appjával az 1s verziómat sosem tudtam használni, az a funkció sosem működött jól - trackelt, de visszanézéskor hibával mindig lefagyott a program. nem tudom a 2-esben ezt javították e már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest