- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Most én vagyok tényleg ilyen béna?
Nem kell beállítani, hogy "Fell asleep at", amikor lefekszem és "woke up at", amikor kelni akarok...
"alarm"-ot meg beállítva szintén amikor kelni akarok... vagy hogy monitorozza az alvást!?Mer eddig 1x sikerült valami adatot kihoznom belőle... de azt se tudom hogyan... mert beakarom állítani, amikor fekszem, akkor mindig visszaugrik éjfélre... így lehetetlen beállítani!
Mit bénázok el!?Van olyan "hülyeségem", hogy eléggé összevissza alszok, szal nem mint a normál ember, hogy mittudomén 8órát este 10-től reggel 6-ig!
(mert appban pl. azt látom, hogy alapból 0:00 - 6:00 akarna mérni, ezt nem lehet "felülírni"!?)
Mert én legtöbbször kb. reggel fekszem 6-kor és kelek 16:00-kor (meg persze összevissza, de a legtöbb ilyen hajnali fekvős - délkor kelős időszak)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VoLTE/VoWiFi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest