- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Most én vagyok tényleg ilyen béna?
Nem kell beállítani, hogy "Fell asleep at", amikor lefekszem és "woke up at", amikor kelni akarok...
"alarm"-ot meg beállítva szintén amikor kelni akarok... vagy hogy monitorozza az alvást!?Mer eddig 1x sikerült valami adatot kihoznom belőle... de azt se tudom hogyan... mert beakarom állítani, amikor fekszem, akkor mindig visszaugrik éjfélre... így lehetetlen beállítani!
Mit bénázok el!?Van olyan "hülyeségem", hogy eléggé összevissza alszok, szal nem mint a normál ember, hogy mittudomén 8órát este 10-től reggel 6-ig!
(mert appban pl. azt látom, hogy alapból 0:00 - 6:00 akarna mérni, ezt nem lehet "felülírni"!?)
Mert én legtöbbször kb. reggel fekszem 6-kor és kelek 16:00-kor (meg persze összevissza, de a legtöbb ilyen hajnali fekvős - délkor kelős időszak)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S22+ telefon tokok
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest