- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Most én vagyok tényleg ilyen béna?
Nem kell beállítani, hogy "Fell asleep at", amikor lefekszem és "woke up at", amikor kelni akarok...
"alarm"-ot meg beállítva szintén amikor kelni akarok... vagy hogy monitorozza az alvást!?Mer eddig 1x sikerült valami adatot kihoznom belőle... de azt se tudom hogyan... mert beakarom állítani, amikor fekszem, akkor mindig visszaugrik éjfélre... így lehetetlen beállítani!
Mit bénázok el!?Van olyan "hülyeségem", hogy eléggé összevissza alszok, szal nem mint a normál ember, hogy mittudomén 8órát este 10-től reggel 6-ig!
(mert appban pl. azt látom, hogy alapból 0:00 - 6:00 akarna mérni, ezt nem lehet "felülírni"!?)
Mert én legtöbbször kb. reggel fekszem 6-kor és kelek 16:00-kor (meg persze összevissza, de a legtöbb ilyen hajnali fekvős - délkor kelős időszak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest