Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
ktommy91
üzenetére
Az túlzás, hogy semmit nem ad, de maga a teszt (közel térben) nem azt vizsgálta, hogy ezek között mekkora a különbség. OWRT szempontjából nincs különbség az AX6 és az AX3600 között, ha lesz támogatás az egyikhez, lesz a másikhoz is (tök egyforma a kettő). Nálam van SSH AX6-on is, bár én TTL-sorossal csináltam, nem tudom az ismert exploitok valamelyike működik-e rajta, az xqrepack biztosan működik, mert kipróbáltam

-
dchard
veterán
válasz
ktommy91
üzenetére
Miért ne lehetne? A két említett routerben ugyanaz a rádió van, és a teszt nem is mutat ki érzékelhető különbséget. 50-100megabit ebben a kategóriában szinte semmi, az adódhat a környezetből, vagy a mérést végző személy pozíciójából is (az emberi test különösen ezen a frekvencián nagyon reflektív rádiós szempntból). Az AX3600 nagyobb kimenő teljesítménye (kínaisítás után) nyilván nem tud megjelenni egy ilyen tesztben, mert itt nem elsősorban a lefedettséget vizsgáták, már amennyire látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Építő/felújító topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

trance89