- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Sziasztok.
Adott ez a router. Pár hete a TV-m elkezdte eldobálni a kapcsolatot. Lecsatlakozik, majd vissza. Közben addig megszakad a Netflix, HBO max, stb. Nagyon idegesítő. Gyári legfrissebb firmware van rajta. Próbáltam, hogy kikapcsoltam a smart connectet. Mind 2.4 és 5Ghz-en is ugyanezt csinálja. Egyéb telefonon, laptopon nem érzékelem ezt a jelenséget. Min állíthatnék? Fix ip-t adni neki? Vagy a wireless chanellt fixre állítani? Ha igen melyiket? Vagy ez full random, hogy adott helyen (panel lakás) melyik a leg életképesebb? Válaszokat/ötleteket előre is köszi!
mod - Fehérvár közelében nincs vki aki feldobná nekem a kínai firmwaret?
-
Tom5
addikt
Sziasztok.
Az mitől van, hogy ez a gyász router random időközönként teljesen eldobja magát. Csak a restart segit. Most legutóbb tegnap is meg ma is. Globál verzio semmi mókolás. Előző Linksys router a 8 éve alatt sose csinált ilyent....
-
Tom5
addikt
A Globál ruternél is használjam a topikba linkelt MiHome appot?
Ha igen akkor Kínai régió ha jól értem? Vagy mindegy. -
Tom5
addikt
Köszönöm srácok.
Elkezdem használni aztán majd dobja.
-
Tom5
addikt
Utánaolvastam itt a dolgoknak. De most komolyan a Golbal ennyire gáz? Tehát out of box majd adatokat küldözget, meg pingel meg mittudom én micsoda? Meg herélt Mi home, gyenge wifi, etc?
Van aki minden fajta féle mókolás nélkül tudja/tudta/meri használni? Mert elbizonytalanodtam.... -
Tom5
addikt
Összegezve, h jól értem e a dolgokat.
DHGate-es akkor global. Én már egyéb cuccok miatt használom a play áruházból telepített Mi Home-ot. Ez esetben rakjam fel a topikban ajánlottat? Kíváncsi leszek mit mutat a panelban. Egy Linksys EA6300 nál csak jobb stock.(ha nem akkor buktam 23K-t ennyi még belefér) CN-re alakításba még nem mélyedtem bele. Láttam itt a leírást, nem vagyok az a telefon rootolos típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest