- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zst
tag
válasz
Songoman #7074 üzenetére
Jól értem hogy külön választott 2,4 és 5 Ghz esetén nem lehet Mesh hálózatot csinálni, csak ha össze van vonva? Az így elég "gáz", mert pl nekem vannak olyan eszközök, amik nem szeretik ha össze van vonva a wifi és csak a 2,4-et látják rendesen. (inverter, klíma stb.) Most is szétválasztva vannak a "sávok" emelet, földszint, kert. Oké, így van vagy 8 SSID, de ki számolja már.
Viszont működik.
-
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Songoman #2812 üzenetére
Köszönök minden segítséget, sikerült megcsinálni! Természetesen belefutottam minden lehetséges és lehetetlen hülyeségbe is, a saját hibáimtól a technika ördögén keresztül mindenbe is. Valszeg a meleg teszi.
Működik a 3.0.22 Txpowerrel, MI szolgáltatások nélkül, angolul. -
Rick4
félisten
válasz
Songoman #2799 üzenetére
Nekem nem a google működött, az működik mindenkinél, és látod, nálad kevés volt...
Segíteni akkor lehet, ha segítséget kérnek, te nem kértél. Még annyit se tudtl a körülményeid tisztázásaként leír5ni, hogy képtelen vagy a kereső asználtára, ezúttal nézzük el a korlátaidat... Sebaj, legközelebb akkor máshova sorollak, és annak megfelelően vonom le akonzekvenciát is a kommentjeidből... Tehetek még ezek ellenére is bármit érted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest