Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
-
Game-over
aktív tag
Elvileg ami Mi Home appon van eszköz, azt mind látja a router is, úgyhogy szerintem ki tudná váltani a Gateway-t (de lehet hogy nem, nem próbáltam).
Azzal tisztában vagyok hogy a Mi Home app is küld adatokat, de nem minden adatot ami átmegy a routeren, max hogy mikor kapcsoltam fel az izzókat.
Az új fw-t már felraktam, ezzel nincs gond, csak azt szerettem volna megtudni, hogy meg lehet-e különböztetni a Mi Wifi-s kínai verziót az a nélküli verziótól valahogy a webes felületen (csak hogy biztosan jót raktam-e fel).
-
dynax
tag
akkor csak a passwd parancs kellett volna ? tehát ha be tudnék lépni a puttya-l beirom hogy "passwd 12345" , nem kell semmi zárojel vagy valami ?
mondjuk nem tudok belépni se
felmentem a https://www.oxygen7.cn/miwifi/ -re és ott beütöm az sn részt ami a routerben van ,kiad egy kodot de azzal nemtudok belépni már az ssh-val szoval itt már valami nem jo sajna
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- BestBuy topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
felmentem a https://www.oxygen7.cn/miwifi/ -re és ott beütöm az sn részt ami a routerben van ,kiad egy kodot de azzal nemtudok belépni már az ssh-val szoval itt már valami nem jo sajna
trance89