Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router

Új hozzászólás Aktív témák
- 

dynax
tag
sziasztok ! tavaly nem mertem felrakni még az openwrt-t az ax3600-ra de idén már irtátok hogy van gyári és sikerült is szépen felrani még májusban
 ma nem tudom milyen felindulásbol gondoltam megkeresem azt a menüpontot ahol a theme-ek vannak és felrakom rá a már megszokott openwrt theme-t az openwrt2020 helyett és az eredménye ez lett 
 van esetleg ötlet hogyan hozzam vissza ?  - 

dynax
tag
én ugy derítettem ki hogy a qca az max 200mW , míg a másik kettő 1000mW-ot tud
 nekem eddig a kinai fw-vel volt egy ax és egy n-es csatornám de most az ax-es csatorna nem tud ac-t csak ax-et 
 ebben még tudnátok segíteni ? 
 ha ax-re állítom olyan mintha visszafelé nem lenne kompatibilis csak ax-et ad - 

- 

dynax
tag
köszönöm ! közben ide eljutottam , nem volt luci ahogy ezt irta is telepítésnél, fel akartam rakni de nem ment az update , ping volt ssh-n a 8.8.8.8-ra de a nslookup nem ment , eddig kerestem hol tudom megadni a wan dns-t ssh-ból
 de meglett , szoval van luci , most épp arra probálok rájönni hogy melyik rádio melyik mert hármat látok és azt hittem csak kettő van 
 - 

dynax
tag
sziasztok !
sikerült felraknom az openwrt és nem lett tégla
 pingelni tudom a 192.168.1.1-et de ott a böngésző nem válaszol , ssh-n be tudok lépni de nem tudom elérni a webes interfészt böngészőből , hogyan tovább ? ha valaki megszánna nagyon hálás lennék 
 - 

dynax
tag
sziasztok! tavaly vettem ax3600-at és akkor még az volt hogy nincs jo openwrt rá , szoval a legjobban járok ha modosított fw-t rakom rá hogy legyen nagyobb adóteljesítményem és nem is üzengessen haza azota megy a 3.0.22-vel. de most észrevettem hogy már irjátok hogy van rá openwrt és az lenne a kérdés hogy ha én csak a wifit használom , akkor van értelme openwrt-t rakni rá vagy a gyárinak jobb a wifi kezelése ? a csak wifi azt jelenti hogy a fő routerem egy mikrotik , tehát semmi router funkciot nem használok az ax3600-on csak ap-ként megy , a dhcp sem ott van
 - 

dynax
tag
válasz

trance89

üzenetére
						biztos vagyok benne hogy a hiba nálam van csak nem tudom hol

pont ezeket csináltam amit irtál de már 20x

probálom gépelni , probálom másolni , probálom az billentyuzet oldalso számaival és a felső számokkal is gépelni
ez a szérial szamom : 29010/E0RV40039
és ezt adja ki rá : 41d5a7eca puttyban nem látom a jelszot , már arra gondoltam valami kodlap eltérés van és a lenyomott gombokra a putty mást kap de akkor a beillesztésnél nem lehetne gond , szoval nincs tippem
 - 

dynax
tag
akkor csak a passwd parancs kellett volna ? tehát ha be tudnék lépni a puttya-l beirom hogy "passwd 12345" , nem kell semmi zárojel vagy valami ?
mondjuk nem tudok belépni se
 felmentem a https://www.oxygen7.cn/miwifi/ -re és ott beütöm az sn részt ami a routerben van ,kiad egy kodot de azzal nemtudok belépni már az ssh-val szoval itt már valami nem jo sajna - 

dynax
tag
sziasztok! az összefoglalóban lévő leirás alapján végig csináltam a patchelt fw felrakást ax3600-ra és sikerült minden , ezer köszönet !
 a webes felületen ki tudom választani az 1000mW-ot , szoval tökéletes 
 egy kérdésem maradt 
 a leirás utolso sora "Érdemes új SSH jelszót beállítani." ez ügyben nem szánna meg valaki és egy hasonló szájbarágós modoön nem írná le hogy hogyan ? 

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
 - Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
 - LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 94% Akkumulátor
 - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

van esetleg ötlet hogyan hozzam vissza ? 

már nagyon késő volt este és örültem hogy megy de reggel láttam hogy az ax-es wifik mennek de az ac nem szoval valamit még elrontottam , de legalább maradt mára is program