- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
Openwrt telepítési útmutató szerint az mtd12 és 13as értékekre kell checkolni. Ez azt jelenti, hogy a többi érték eltérhet?
Én annó a gyáriról váltottam kínai patchelt verzióra illetve bdata módositást csináltam az összefoglalóban elérhető fileok és leirások alapján. Az mtd17 értékek eltérnek a gyáritól. 0160a000 0001f000 helyett 0160a300 0001f000. Feltehetem direktbe vagy vissza kell álljak gyárira először?
-
PpenoO
őstag
openwrtnél kell rebootolni port forwarding beállítás után? Gyárinál sajnos kell és reboot után 20 perc mire aktiválódik a port, nálam legalábbis.
-
PpenoO
őstag
válasz
KilgoreTrout #6779 üzenetére
Tedd fel a kínai patchelt firmwaret, leírás/firmware az összefoglalóban. Openwrt szerintem nem éri meg, gui szebb meg több az állítási lehetőség, teljesítményben viszont gyengébb.
-
PpenoO
őstag
bdata módosított routeren futó 1.1.19es firmwaret szeretném frissíteni 1.1.21es verzióra viszont nem találok belőle patchelt változatot ami nem forgalmaz tonnányi logot kína felé. Ha megvan nektek, lennétek olyan kedvesek megosztani velem? Előre is köszönöm.
-
PpenoO
őstag
Bridge modeban használom a routert Kínai firmwarel.
Hülye kérdések következnek.
Amennyiben a DNS címeket a PPPOE résznél adom meg akkor a szolgáltató routere fogja használni?
Ha pedig a DHCPnél akkor pedig az AX3600 fogja használni azokat az alap gatewayen keresztül?
Most mind a két helyre beírtam, ilyenkor a PPPOEt látom érvényesülni, a DHCP ilyenkor feleslegesen dolgozik?
Hol érdemes megadnom az általam preferált DNS szervereket?
Köszi előre is.
-
PpenoO
őstag
válasz
pisti222 #4870 üzenetére
Én azért piszkálnám a parazsat. Biztos fent van az éterben, de bin hiányában jó lenne az összefoglalóba egy openwrt felrakási illetve visszaállítás globálra/kínaira folyamatleírás. Nálam még mindig üzemel egy tplink 1043nd v1es router amire elérhető sima openwrt bin installer és természetesen minden tiszteletem vargalex munkássága iránt amit az ős router firmware fejlesztésében tett de az openwrt legfrissebb változata tudott újat mutatni, megelégedéssel használom mind a mai napig.
-
PpenoO
őstag
válasz
Benhill #4749 üzenetére
Már többen jeleztük, hogy a kínai firmware felrakása után, nem működik a root admin páros, hiába adtuk meg a folyamat elején, illetve a generált jelszóval sem enged be. Lehet updatelni kellene a leírást, hogy mindenképp legyen factory reset a routeren miután felment a kínai firmware. Nálad is ez fog csak segíteni az ssh elérésen.
-
PpenoO
őstag
Megnéztem a youtubeon talát openwrt install videót. Picit elment a kedvem tőle
Jól értem nincs még egy szimpla bin install megoldás? Illetve érdemes Robimarko forkját feltenni? https://github.com/robimarko/openwrt/tree/ipq807x-5.15-pr
-
PpenoO
őstag
Amennyiben OpenWRTre szeretnék átállni kínai firmwareről (miwifi_r3600_firmware_aba17_1.1.19+SSH+txpwr) de már módosítottam a bdata partíciót, vissza kell állítanom azt? Ha igen, van erre valami leírás?
-
PpenoO
őstag
Sziasztok, lehet egy AX3600 + AX3000 lesz a befutó nálam, viszont van egy vízválasztó szempont amire láttam mástól kérdést de választ nem.
Wake on Lan (pontosabban Wan) funkció érdekelne, milyen támogatással működik.
MiWifiben van ilyen feature? Amennyiben nincs, hogyan oldható meg hogy interneten keresztül/külső hálózatról ébresszem fel az adott eszközt?Asusnál ez egy feature volt a mobile appban és miután feltérképezte a hálózatot, bárhonnan fel tudtam ébreszteni a WoL eszközeimet dedikált ddns címmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest