- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 12X sikeressége után vártam azért, hogy vagy a 13-nak vagy a 14-nek is lesz egy X verziója hasonló paraméterekkel, mint a 12X, bőven elegendő lenne egy 14X-nél is az előző Snapdragon hasonló méretben, de lehet azért nem csináltak, mert akkor nem fogyna a 14. Főleg ha a jelentős árkülönbséget is figyelembe vesszük. Egyébként a userek 95%-ának tök felesleges az épp csúcs vagy csúcsközeli Snapi is.
-
dcsabika84
csendes tag
Nem akartam seggfej lenni
Ha az voltam, akkor elnézést.Pusztán azt mondtam, hogy azért, mert valaki csinált egy filmet egy mobillal, attól még az kanyarba sincs a csúcshoz képest.
Persze, iszonyatosan fejlődtek a mobilok fotós/videós képességei, és kb minden átlag embernek élvezhető minőséget produkálnak már évek óta.
Ez tény.
De az is tény, hogy nem véletlen nem mobilokkal forgatnak a profik.
És nem az USB 2 VS 3 miatt nem, szerintem. -
Akkor Te nem vagy a 4 hazai tesztelő között!
Meg tudlak érteni, hogy bánod, egy éve majdnem eladtam én is a 12X-et, mert túl jónak tartottam ahhoz, hogy a nap 10-12 órájában egy szekrénybe elzárva pihenjen, de amiket vettem, hogy majd pótolja ezt, mind pár nap alatt eladásra kerültek és ma is jól elvagyok a 12X-szel, már nem végzek tisztatéri labormelót sem. Lassan ez is 2,5 éves, akksija 91%-os, szerencsére gyorsan lehet bele tölteni szuflát.
-
dcsabika84
csendes tag
Értem én, hogy mi hajcsa, a szenzorméter hajcsa meg emez amaz, etc..
Forgattak nagyjátékfilmet 100 éve is azzal, ami akkor volt, és még élvezték is
Attól, hogy valakinek van egy fétise, nem fog jobb lenni a rosszabb.
De biztos a világ téved, amikor nem mobilokkal forgatnak mozifilmet, hanem sok 100 ezer dolláros kamerákkal, igaz?Azzal veszel azt amit akarsz.
Na erről ennyit is, mert ez egy parttalan vita lenne. -
... a CPU a mediatekes 14T Próban több szálon mért teljesítménye időnként meg is előzi a Snapdragon 8 Gen 3-mal szerelt sima Xiaomi 14-et, de a grafikailag intenzív feladatokban rendszerint alább marad.
A cikkben is ez van amúgy, de a gsmarena összehasonlítása alapján is meglepő megállapítás a 14 fölé pozícionálás. Maradhatunk annyiban, hogy méretben és súlyban a 14 és az Ultra között helyezkedik el.
-
-
2024 januártól van ilyen előírás?
Akkor gondolom, hogy 100 cég 25 évre mentességet kapott a szabály betartása alól, mert rengeteg mobil kapható töltővel.
Amúgy ez egy nagyon buta szabály lenne, ilyen erővel azt is előírhatnák, hogy minden elektromos készüléknek 12 V-ról kell müködnie 5,5/2,1 mm-es tápcsatlakozóval, és akkortól a 12 V-os tápegységeket sem szabad a készülékhez csomagolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest