- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
mjani1172 #129 üzenetére
Korábban sem titkoltam, hogy én 300 eft alatt vettem a telefont és azt sem, hogy a
sok éven át használt Samsung telefonok szoftvere után a Motorola közel tiszta droidja eleinte kicsit idegen volt nekemHa HyperOS-re váltottam volna, az sokkal nagyobb megrázkódtatást jelentett volna.
Azt, hogy a kamerája jó, azt nem én ítéltem meg, hanem nálam jobban hozzáértők
Amúgy egyszeri fókuszálási probléma minden telefonnal előfordul.
A sík/lekerekített képernyő megítélése szubjektív dolog, nekem kimondott erős preferenciám a lekerekített kijelző, az általam nagyon kedvelt Samsung telefonokat pont azért hagytam el, mert már nincs lekerekített kijelzős telefonjuk
Ha lesz nekik, akkor rögvest visszatérek a márkához
-
válasz
Redlight2 #127 üzenetére
Nem tudom, hogy a MA cikkben említett alacsonyfényerős vibrálása megvan-e még a kijelzőnek, de ha igen az elég gáz.
Ez a rész az MA tesztben hibás, több külfüldi tesztben (pl. a GSMArenán is [link]) egyértelműen le van írva, hogy alacsony fényerőn a telefon analóg fényerőszabályozást alkalmaz, nincs PWM.
Nekem is van ilyen telefonom, sosem láttam vibrálást alacsony fényerőn.
-
-
válasz
dcsabika84 #109 üzenetére
A külföldi tesztek meg ahogy írtad is, egész más képet festenek a telefonról.
Csak a GSMArenás tesztet olvastam, addig írnak jókat a telefonról, ameddig az ár nem kerül szóba, onnantól azt írják, hogy ezen az áron sok más jó telefont lehetne venni.
-
-
-
2024 januártól van ilyen előírás?
Akkor gondolom, hogy 100 cég 25 évre mentességet kapott a szabály betartása alól, mert rengeteg mobil kapható töltővel.
Amúgy ez egy nagyon buta szabály lenne, ilyen erővel azt is előírhatnák, hogy minden elektromos készüléknek 12 V-ról kell müködnie 5,5/2,1 mm-es tápcsatlakozóval, és akkortól a 12 V-os tápegységeket sem szabad a készülékhez csomagolni
-
válasz
Jack Hunter #11 üzenetére
Töltő hiánya meg EU előírás, arról nem a gyártó tehet.
Mióta van ilyen előírás
4 hónapja vettem új telefont, a 125 W-os (EU plugos!) töltő ott figyelt a dobozában
-
Azt elmagyarázná nekem valaki, hogy a tesztekben lévő kijelző teszt és teljesítmény teszt táblázatokban miért nem ugyanaz az 5 másik típus szerepel összehasonlítási alapként
A Mobilaréna átlagához képest mondjuk ez a teszt még jó is, mert sokszor a két táblázatban 7-9 különböző típus szerepel, a mostaniban csak 6
Egyébként szerintem csak árban van a telefon a 14 és a 14Ultra között, tudásban egyértelműen a 14 alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest