- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
ubyegon2 #103 üzenetére
Majd ha a Magic6-ot akarom összevetni a Xiaomi 14-gyel, azt írom. Amíg meg a 14T Pro ugyanannyiba kerül, mint a Magic6 Pro, azt vetem össze.
nikilauda: Magic6 Pro alatt ne vegyél Honort. 1 hónapig rágtam át magam a telefonjaikon (meg még pár másikon). A Magic6 Pro megéri az árát akkutól a fluid, bugmentes rendszerig, biztonsági chipestül, szilícium-szén akkustul, kamerástul. Nekem megváltás a Samsung után. A védőfóliával kevésbé vagyok kibékülve, karcelnyelő helyett karcolódót tettek rá, de ha majd nagyon karcos lesz, tetetek rá liquidet.
-
-
-
ecaddsell
aktív tag
Kb. akkor vettem a 14-et, amikor a 14T/Pro-ról már minden kiszivárgott. Nekem a kisebb méret, LTPO OLED, jobb kamerák számítottak főleg, de az IP68 ellenére a párásodást valós kockázatnak tartom (eddig még nem jelentkezett, de ugye különösebben hideg sem volt).
#70 dcsabika84
Több Samsungom volt, jövőben se akarok Samsungot. A töltés lassúsága meg a spórolós HW, meg a SW meg hosszan sorolhatnám, de te elég szépen összeszedted.#76 janeszgol
Wifi7 meg ilyesmi nem hat meg, mert ezért nem fogok routert cserélni meg kb. senki.#78 janeszgol
Ha ki lehet szárítani akkor be is tud jutni a nedvesség, hidegről melegre vitelkor ki fog csapódni a pára (ez nagyon drága profi objektíveknél is előfordul a különleges bevonatok ellenére is). Ez valami gyártási hiba, de ha ennek köszönhetően jóval olcsóbban hozzá lehet jutni nekem belefér, kritikus helyen úgyis mással fotózok.
Ami segíthet ha kicsit használva van a kép készítése előtt, hogy melegedjen.Egy tetszett szerintem is beleférhetett volna, idővel még jó áron is lesz ez és akkor a sima 14-nek egy jó alternatívája lesz.
-
dcsabika84
csendes tag
Nem para.
Vannak olyan emberek, akik sejtenek, feltételeznek, gondolnak, tudni vélnek, a tényeket teljes mértékben mellőzve jelentekek ki dolgokról valótlanságokat.Nyilván nem az én feladatom megtanítani őket akár a Google-t használni, akár az értő olvasás rejtelmeit elsajátítani nekik.
Pacsi!
-
dcsabika84
csendes tag
Úgy úgy, túlbeszéltük, láthatóan szövegértelmezési gondjaid vannak, nem kicsit.
1.:
IP68 rating pedig az ami, nyilván fogalmad sincs mit is jelent.
Ha szerinted se ki se be soha semmi soha, akkor igen, ahogy írtam, fogalmatlan vagy sajnos.
Javaslom olvass legalább utána.2.:
"oldószer"-en való tugózásod.
Nyilván túlművelt vagy, mert soha sem hallottál oldószermentes és vagy vízbázisú ragasztóról, annak száradási idejéről és viselkedéséről.
Nomeg nyilván te aztán tudod, hogy milyen ragasztót alkalmaz a Xiaomi, igaz?3.:
Az, hogy a
"tesztben is már szemet szűrt a párásodás, és megemlíti, hogy csak itthon 4 ilyen készülék is ugyan így párásodik a tesztelőknél"
VS
"a világon rengetegen szembesülnek ezzel amit még a Xiaomi is kommentált"
szerinted egymásnak ellentmondó dolgok... hát, olvasgassad még, egyszer csak megérted.Csak ismételni tudom magam: veszel amit akarsz, pont mint ahogy más is.
-
Silenzio
addikt
Na igen, a 12X formára is fasza, és az eggyel korábbi Snapdragon miatt nem merül és melegszik úgy, mint a sima 12, a teljesítménye mégis elegendő. Jó teló. Elég nehéz belőni, kinek mi adja a birtoklási vágyat. Én a Sony telókkal szoktam hasonlót érezni, mint a Xiaomi 14-gyel.
#73dcsabika84:
Nem tudtam, hogy ez egy vita, én nem ellenérveltem, hanem magyaráztam, nem a Te véleményed ellenében, hanem hogy kifejtsem, mi a jó benne. Szerintem picit egzaltált lelkiállapotban vagy, ami most átragadt rám.
Így maradjunk annyiban, hogy én értek hozzá, te meg valószínűleg nem, és felsőoktatási papírom is van róla, amivel mellesleg kitörölhetem, de szerencsére így is megtaláltam a számításomat, és még profi kamerákat is vetettem a munkahelyemmel, just in case.Ez nem hitvita, egy lehetőségről papoltam, amihez képest a gyári kameraappokban pont nem derül ki, mit tud a hardver, de amúgy összehasonlíthatatlanul nem. Sok tíz- vagy akár százezer ember van, aki örül ennek. Úgyhogy nem kell seggfejnek lenni. Ha meg félreértettük egymást, akkor ez van.
-
dcsabika84
csendes tag
Az akksi ragasztója nem száradt meg, elvileg attól van a párásodás.
Hogy te milyet kapsz, és az el fog-e múlni, jelentkezni fog-e újra az kérdéses.
VISZONT:
Ha kifele tud menni a nedvesség, akkor biza esélyes, hogy vissza is tud menni.
(a fizikát nem nagyon lehet átbaszni sajna) -
Silenzio
addikt
-
dcsabika84
csendes tag
-
dcsabika84
csendes tag
Lelked rajta, végül is csak itthon is 4 olyan tesztelt példány volt, ami ilyen hibától szenvedett:
https://mobilarena.hu/teszt/xiaomi_14_paratlanul_jo_lehetne/adatatvitel_akkumulator.html
->
"mi pillanatnyilag négy olyan tesztre már kiadott telefonról tudunk csak Magyarországon, ahol ez jelentkezett."
Plusz, ha a Xiaomi is közleményben közölte, hogy "Ez természetes jelenség, nem hiba", akkor biztos nem sok embernél fordult elő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest