- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
válasz
Donki Hóte #151 üzenetére
Mint az is, hogy egy árban vannak
-
Redlight2
tag
válasz
Donki Hóte #146 üzenetére
Szerintem nem, kb 110ezerrel drágább és igen csak ugyanazt tudja
a 14t pro ár/értékben ezekszerint jobb.
-
mjani1172
addikt
válasz
Donki Hóte #132 üzenetére
Én viszont Moto-t vettem volna ha sikerül a hívásrögzítés.
Nekem nagyon tetszik.Aztán jött ez, és beleugrottam.
Hol volt ilyen akció? Itthon? Tényleg nem is hallottam róla, pedig mindig figyeltem.
Csak Honor-t nem akartam,pedig nagyon meg vagyok vele elégedve, de már asokadik.Valami mást szerettem volna.Ha Magic 6 prot veszek, akkor mintha nem is váltottam volna. -
mjani1172
addikt
válasz
Donki Hóte #125 üzenetére
Lehet, hogy volt valamikor 297, én soha nem láttam annyiért, sosem olvastam a topicban hogy vette volna valaki annyiért, most sem annyi, tőled láttam egy beírást, hogy sajnos 400 az Alzaban, majd másnap már nálad volt., nem jelezted hogy engedtek több mint egy 100 ast. Nem tudom hol volt ennyi de sehol nem láttam, pedig mindent elolvastam mert érdekelt a telefon.
Szerintem:
Amiben a Motorola jobba kamera: Igen. De a kevés számú felhasználó többsége panaszkodott ahogy te is.Így ez nem nagy előny így , talán egál is.
"A napokban 1-2 alkalommal előfordult, hogy 6X állásban a telefotó kamera sehogyan sem akart fókuszálni
Vissza kellett váltani 3X állásba, ott megvárni (1 másodperc) a fókuszálást, majd átváltani 6X állásba, akkor már működött.
Észrevett más is ilyesmit"
"Nem nagyon használom a fényképezőt, ráadásul én nem szokványos módon, legtöbbször iratokat fényképezek, de ebben nem jeleskedik, általában nem éles a teljes kép."
"Talán volt ilyen egyszer."
Szóval nem hibátlan.
nagyobb RAM és ROM: ez számomra (átlag felhasználó számára) felesleges
könnyebb : jelentéktelen
display védelem: igen
USB-je gen 3.2 és van benne displayport 1.4 Igen, ez előnyamiben a Xiaomi 14T Pro a jobb
erősebb proci Felesleges
nagyobb akku:Igen
IR távirányító: Igen
Sík képernyőAkkor az ár. Ez két hete az ajándék TV-vel legyen mondjuk 140-160, a Moto a legolcsóbb helyen 370.
És ami számomra a legfontosabb, hogy a 14TPron (remélem) rom cserével megoldható a munkámhoz nélkülözhetetlen hívásrögzítés, ami a moton pedig nem. -
Redlight2
tag
válasz
Donki Hóte #125 üzenetére
Ez szerintem kicsit ferdítés, mert hogy volt egy előrendelői limitált akciò, az nem releváns szerintem. Ennyierővel az előrendelői tv-nek az árát azt a 125ezer forintot levonom a 290ezerből, akkor 165ezerbe került a 14t pro
Az augusztusi mobilarénás cikk 399ezer forintos árat ír kezdésnek. Ha jelenleg is venni akarnék 50 ultrát a legolcsòbb nem szürkeimportos helyen is 370ezer. Ami 80 ezerrel drágább a legolcsò yetteles 14t pro-tòl.
Igazábòl szignifikánsan nem jobb telefon. Egyéni preferencia szerint, nekem még bénább is. Speciel utálom a lekerekített kijelzőt, már emiatt kiesett nálam. Az hogy akkuban gyengébb még rátesz egy lapáttal. Nem tudom, hogy a MA cikkben említett alacsonyfényerős vibrálása megvan-e még a kijelzőnek, de ha igen az elég gáz. Usb-s rész nem hoz lázba, én csak töltésre használom...
egyedül a nagyobb rom/ram tetszik benne, bár sztem egy kicsit túlzás is. Kamerába is tényleg jò a motorola, de egy átlag igényű usernak,mint én a 14t pro is brutál jò képeket csinál. A SoC meg itt nem mérvadò, mert igaz h a 14t pro dimensity-je kegyetlen erős, de a snapi 8s is bőven kiszolgálja az átlag felhasználòkat. Még komolyabb játék alatt is.
-
dcsabika84
csendes tag
válasz
Donki Hóte #122 üzenetére
Ez így van, van sok más teló máshol(ország) azonos EUR / USD / GBP áron(+-100), ami versenyképes lehet.
Viszont itthon a +-100 az kb ezrekben mérhető HUF különbség.Szóval kinek mi az igénye, annak fényében tud választani.
Viszont az eltagadhatatlan, hogy a HW, a storage, a build, a main kamera, a töltés etc.. ennyiért igen is jó vétel volt az ajándék TV-vel(más országban mással), de még anélkül sem különösebben rossz vétel 330k HUF-ért(vagy esetleg olcsóbban kártyásan Yettel-nél).
Helyén kell kezelni a telót, mivel nem flagship, hanem annak az alja / közepe. Itthon versenyképes áron a többihez képest szerintem.
-
válasz
Donki Hóte #116 üzenetére
Azt a 101. hsz-re reagáltam, az USB 2.0-val kapcsolatos utalásra!
Bocs, ha félreérthetően fogalmaztam!
-
válasz
Donki Hóte #111 üzenetére
Nem nagyon forgalmazták, de ez a paraméterek alapján történő összehasonlítást annyira nem befolyásolja.
-
Fecó 11
tag
válasz
Donki Hóte #3 üzenetére
Nincs rá magyarázat! Mint arra se, hogy miért az Iphone 15 van a tesztben, és miért a Samsung S24 Ultra!? Nem egy kategória
-
válasz
Donki Hóte #14 üzenetére
Én is kapogatok töltőket a telókhoz most is......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Táp ventilátor csere
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest