- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Kb. akkor vettem a 14-et, amikor a 14T/Pro-ról már minden kiszivárgott. Nekem a kisebb méret, LTPO OLED, jobb kamerák számítottak főleg, de az IP68 ellenére a párásodást valós kockázatnak tartom (eddig még nem jelentkezett, de ugye különösebben hideg sem volt).
#70 dcsabika84
Több Samsungom volt, jövőben se akarok Samsungot. A töltés lassúsága meg a spórolós HW, meg a SW meg hosszan sorolhatnám, de te elég szépen összeszedted.#76 janeszgol
Wifi7 meg ilyesmi nem hat meg, mert ezért nem fogok routert cserélni meg kb. senki.#78 janeszgol
Ha ki lehet szárítani akkor be is tud jutni a nedvesség, hidegről melegre vitelkor ki fog csapódni a pára (ez nagyon drága profi objektíveknél is előfordul a különleges bevonatok ellenére is). Ez valami gyártási hiba, de ha ennek köszönhetően jóval olcsóbban hozzá lehet jutni nekem belefér, kritikus helyen úgyis mással fotózok.
Ami segíthet ha kicsit használva van a kép készítése előtt, hogy melegedjen.Egy tetszett szerintem is beleférhetett volna, idővel még jó áron is lesz ez és akkor a sima 14-nek egy jó alternatívája lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest