Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ecaddsell

aktív tag

válasz ubyegon2 #53 üzenetére

Kb. akkor vettem a 14-et, amikor a 14T/Pro-ról már minden kiszivárgott. Nekem a kisebb méret, LTPO OLED, jobb kamerák számítottak főleg, de az IP68 ellenére a párásodást valós kockázatnak tartom (eddig még nem jelentkezett, de ugye különösebben hideg sem volt).

#70 dcsabika84
    Több Samsungom volt, jövőben se akarok Samsungot. A töltés lassúsága meg a spórolós HW, meg a SW meg hosszan sorolhatnám, de te elég szépen összeszedted.

#76 janeszgol
    Wifi7 meg ilyesmi nem hat meg, mert ezért nem fogok routert cserélni meg kb. senki.

#78 janeszgol
    Ha ki lehet szárítani akkor be is tud jutni a nedvesség, hidegről melegre vitelkor ki fog csapódni a pára (ez nagyon drága profi objektíveknél is előfordul a különleges bevonatok ellenére is). Ez valami gyártási hiba, de ha ennek köszönhetően jóval olcsóbban hozzá lehet jutni nekem belefér, kritikus helyen úgyis mással fotózok.
    Ami segíthet ha kicsit használva van a kép készítése előtt, hogy melegedjen.

Egy tetszett szerintem is beleférhetett volna, idővel még jó áron is lesz ez és akkor a sima 14-nek egy jó alternatívája lesz.

Új hozzászólás Aktív témák