Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Redlight2 #173 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Sokat segítettél! Az ajánlott videót láttam, az alapján indultam el a "T" sorozat felé.
Az ultra már sok volna nekem, illetve árban is már szerintem túlzó arra a felhasználásra, amire én használom. Lehet ez is az..., de szeretem a jó dolgokat
A mostani készülékemhez képest ez mindenképp fejlődés és nagy ugrás lesz, de így nyugodtan vágok bele a "projektbe". Tökéletes készülék nincs, erre már rájöttem. Ez nagyon szimpatikus
Már csak a szín a kérdés, de valszeg a "kommersz" fekete lesz, úgyis tokban lesz
-
-
-
válasz
Redlight2 #127 üzenetére
Nem tudom, hogy a MA cikkben említett alacsonyfényerős vibrálása megvan-e még a kijelzőnek, de ha igen az elég gáz.
Ez a rész az MA tesztben hibás, több külfüldi tesztben (pl. a GSMArenán is [link]) egyértelműen le van írva, hogy alacsony fényerőn a telefon analóg fényerőszabályozást alkalmaz, nincs PWM.
Nekem is van ilyen telefonom, sosem láttam vibrálást alacsony fényerőn.
-
-
dcsabika84
csendes tag
válasz
Redlight2 #110 üzenetére
Én ebben a pillanatban ezt látom:
https://www.yettel.hu/mobiltelefon/xiaomi-14t-pro-5g-12512gb-p1122534-residential?tariffCode=PRHK024_HKSV5D&insuranceCode=&installment=&offerId=1503231&campaign=0Amit nem értek, az a "Kártyás tarifa miatti kedvezmény -73 401"
Van még olyan, hogy nem független a telefon, hanem csak Yettel kártyával megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest