- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
Donki Hóte #171 üzenetére
Nem szűnt meg a custom ROM-olgatás viszont a HyperOS bevezetésével Xiaomi szigorított a bootloader nyitási procedúrán ami ahhoz kell, hogy custom ROM-ra tudjanak váltani a userek:
Most már kínai piacos Xiaomi 14-en gyakorlatilag esélytelen, hogy hivatalos módszerrel bootloader-t nyisson bárki is Kínán kívül (kitaláltak rá nemhivatalos fizetős módszert).
Globál piacos Xiaomi 14-en pedig Xiaomi community-n keresztül lehet igényelni bootloader nyitási kérelmet. A kérelem elbírálása community-n szerezhető pontokhoz és aktivitáshoz kötött. Én megkaptam az engedélyt egyből (lásd lejjebb) mert engem már jó ismernek
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- Assetto Corsa EVO
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest