- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Nekem egyedül a BKK NFC-s matrica nem működik, de mivel azonkívül más NFC-t érzékel, elkönyveltem hogy szar a szolgáltatásuk.
-
Pocak89
senior tag
Nektek az NFC fizetésnél nem szokott gond lenni? Gondolok itt arra konkrétan, hogy tipikusan a sparban ha bekapcsolt nfc-vel rakom a telefont a terminálhoz akkor hibát dob. Általában azt írja, hogy túl gyorsan mozgatom (pedig megpróbáltam lassan is odarakni de hát...) vagy pedig vmi általánosabb kb nem sikerült a művelet szöveget dob a wallet. Ha kikapcsolt nfc-vel odarakom a telót, majd bekapcsolom akkor egyből jó.
-
akibor000
aktív tag
válasz
szaszy1990 #1940 üzenetére
hogy néz ki az az alzás? belinkelnéd?
-
Joc24
tag
Én ilyet rendeltem, de ezek után félek rárakni 😅
-
szemy94
senior tag
válasz
akibor000 #1938 üzenetére
Azoknál általában rossz a széle, számomra érthetetlen módon, olyat keress ali-n, ahol van képes vélemény, bár az egyiknél például van ilyen:
Meg ilyen vélemény is:
Lehet, hogy ilyen olajszerű valamivel lesz jó, amit küldenek hozzá, de azokat nem szeretem, van, hogy 1 nap után már megint nem szép, ha azzal kezeled a széleket.
Ali-ról nekem a festett szélűek aránylag jók voltak, de nem szeretem (ne kérdezze senki, lehet nem takar ki csak század millimétert, de valamiért nem bírom és kész), meg a gyári tokkal egyébként azok nem kompatibilisek.
-
akibor000
aktív tag
sziasztok, ma sajnos kiejtettem a kezemböl a telót, pofara esett a sóderba, karcos lett a vekony folia ami rajta volt gyarilag. remélem alatta az üveg nem sérült.
zavaróan karcos. ugyhogy leveszem róla, de elötte vennék rá masszívabb védöüveget. tudtok ajanlani olyat, ami rátapad teljesen és a szélei nem lesznek légbuborékosak? pároméra debreceni mediamarkban rakta fel egy eladólány, 2óra mulva légbubis lett a széleken.
köszi -
cyber86
őstag
válasz
Sztyepadzso #1925 üzenetére
Rendben köszönöm
-
B.Gaboo
tag
válasz
Pocak89 #1927 üzenetére
én meguntam a Xiaomi updater-ét és befrissítettem nyitott bootloader-rel.
A két fő problémámból az egyiket orvosolta az update (a kijelző már nem kapcsol be random és marad úgy), viszont az Android Auto Wireless-t továbbra is eldobálja
pedig ennyi év után már bíztam benne, hogy nem rontja el a xiaomi szofveres bugokkal.
-
Pocak89
senior tag
Na full release státuszba került az EEA rom is. Természetesen nem dobja fel OTA-n a frissítést és manuálisan sem engedi telepíteni...
Device - Xiaomi 13T
HyperOS- V816.0.2.0.UMFMIXM [Full Release]
HyperOS- V816.0.3.0.UMFEUXM [Full Release] -
Sztyepadzso
őstag
válasz
cyber86 #1923 üzenetére
Nem, meg a napi használatban lévő apoknál nem is tesz semmit. Ha egy appot sokáig nem használsz, és ez be van kapcsolvay akkor egy idő után (kn 1 hónap) , kapsztegy értesítést, hogy az app jogosultságai(pl hogy a kamerát használja, amikor te az appot megnyitod ) , el lettek véve. Ha indítod az appot, akkor újra megkérdez, szóval nem para.
-
akibor000
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #1922 üzenetére
apró kis bosszantó hiányosságok...
a mi10t pro még mindig megállja a helyét emellett a 13t pro mellett... pedig a 10est 2020aug vettem.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Itt ugye az akkukímélőt ki kell kapcsolni, hogy mindig kapjak értesítést messengeren viszont az alkalmazásaktivítás nekem új. 10T Pron nem volt. Azt is ki kell kapcsolni?
-
akibor000
aktív tag
sziasztok! 13t pro-nál hol tudom beallitani, hogy kijelezze a jobb felsö sarokban a kis óra ikont, ha van beallitva aktiv ébresztés?
illetve értesitö ledet sem találtam, gyanítom nincs is benne?
-
Ferenczi Áko
addikt
-
bikepank
tag
Sziasztok.
Volt egy Xiaomi 11t pro-m váltottam 13t pro-ra.
Sajnos eddig pl a kamera rettentő csalódás,semmi extrát nem várok tőle, családi kirándulás,gyerek fotók stb.
Sajnos bármit csinálok vele,életlen,a színek nem stimmelnek,egy vacak zajos massza (nappali fények)
Szomorú hogy egy ilyen készülék ennyit tud.
Még megvárom a Hyper os-t.
Ha nem változik akkor sajnos megy kuka 🫣😀 -
Gabee176
lelkes újonc
Szia
Akkor ezek szerint Te a Taiwani romot használod?
És milyen? Hangerő ? Stb? Jobb az EUs rom ál?
KÖSZÖNÖM ha válaszolsz.
Üdv GG. -
M0RGI
őstag
Most vettem észre. Kikerülhetett a hangerő gombra előjövő hármas beállítás, hogy néma/csak rezgés/van hang?
Most csak rezgés/van hang opciót látok itt, és a beállításokban van olyan, hogy néma mód alatt legyen-e rezgés vagy sem. -
Gabee176
lelkes újonc
Szia
Akkor ezek szerint Te a Taiwani romot használod?
És milyen? Hangerő ? Stb? Jobb az EUs rom ál?
KÖSZÖNÖM ha válaszolsz.
Üdv GG. -
Sztyepadzso
őstag
Ha jól emlékszem, 5s, ISO12800, 100-110 db. Szóval kb 8-9 perc
Ehhez kb 50 Dark, 50 Bias és 50 Flat.
DSS Stack, Gimp stretch.
Sajnos az EQ-m szarakodik, néha legszívesebben összetörném, máskor meg faszán megy, ahogy ezzel a képpel is. Máskülönben jobb lenne, és tudnék akár 39s-os záridővel fotózni. -
FJC
senior tag
válasz
Sztyepadzso #1906 üzenetére
Látványos....
Mennyi volt a zár idő?
Én csak zsebéből kikapva lőttem, normál fénykép módban. -
t.kristof
senior tag
A kamerája a nothing phone 2-höz képest milyen? Van bárkinek bármi gondja a telefonnal? (Bug, akadás, hiba stb..)
-
sniper112
aktív tag
mennyire jó ez a 13t pro telefon szemezgetek vele és jó lenne egy két infó(főleg hogy kijött a hyperos), motorola edge 40 ről váltanék .
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Aki használ usb-c - jack adaptert a telefonhoz, az melyiket használja? Szeretnék venni egyet, de sok féle van, nem tudom melyik lenne jó. -
FJC
senior tag
Egy kis spontán éjszakai kép...
-
cyber86
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest