- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
válasz Gyugyu1987 #3957 üzenetére
Feleségem akar magának egy új (jó kamerás) telefont. Körül néztem, de nem találtam ilyen áron jobbat, mint a 13T.
-
-
M0RGI
őstag
válasz Ferenczi Áko #3515 üzenetére
5.1.-ben is benne vannak
-
M0RGI
őstag
válasz Ferenczi Áko #3469 üzenetére
Melyik volt, melyik lett?
-
M0RGI
őstag
válasz Ferenczi Áko #3464 üzenetére
Sajnos nem. Google-ös b*ziság.
-
M0RGI
őstag
válasz Ferenczi Áko #3428 üzenetére
Azt kéne. A Miui azért kikupálódott az utóbbi években, de legalább a jó dolgokat átvennék a többiektől. Persze kinek mi tetszik. De én a Miui száz dolgából csak párat tartok igazán használhatónak.
-
M0RGI
őstag
válasz AthlonXP #3433 üzenetére
Teljesen egyértelmű a gesztusvezérlés, azt csinálja amit kell.
Nem a kicsinyítés meg mit tudom én milyen megtanulhatatlan gesztusokra gondolok, hanem a 3 gomb helyettiekre.
Igaz párom sem tudja megszokni, én meg az ő telefonján kínlódok a hülye 3 gombbal.Ujjlenyomat olvasót azért erősen ajánlatos használni az arcfelismeréssel együtt a biztonság miatt.
-
M0RGI
őstag
válasz Ferenczi Áko #3351 üzenetére
A 2x helyetti 3x zoomkamera miatt? 😯
-
M0RGI
őstag
válasz Viktor0610 #3344 üzenetére
Köszi, megnéztem. A baj, hogy a legtöbb fizetős, aztán ha kiderül, hogy nem annyira teljes az icon pack, akkor futhatok a pénzemért.
Nem értem egyébként, hogy a Playről letölthető icon packokat miért nem készítik el Hyper OS-be rakhatóra. Van egy csomó noname launcher, de egy alap, nagy táborral rendelkező oprendszer launcheréhez nem jók az iconok. Nem értem... -
M0RGI
őstag
Ráadásul normális ikonok sincsenek. Tudna valaki megoldást? Mert a letölthető packok nem működnek a HyperOS alatt. Unom már ezeket a fehér hátterű gagyi ikonokat.
-
M0RGI
őstag
válasz Cyberboy42 #3331 üzenetére
Elárulom, nem sok mindent fogsz észrevenni.
Egyébként meg annyi mindent ki lehetne hozni ezekből a telefonokból, de hiába a frissítéssek, ugyanolyan marad minden.
Pl. miért nem jön több super wallpaper? Vagy miért nem lehet megcsinálni azt mint Realmen, hogy az aod-re is kiírja bármilyen kapott üzenet szövegét? Plusz egyéb apró praktikus dolog.
Szeretem ezt a telefont, használom, teszi a dolgát, de jó lenne látni valami fejlődést.[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz Ferenczi Áko #3086 üzenetére
Egyetértek, pedig fotózom is MILC gépekkel. A telefonnal szembeni elvárásoknak igenis megfelel a 13T. Pixel 8a valamivel jobb Dxomark szerint.
Esti, mozgó képeknél esetleg manuális módban növeld az ISO-t és csökkentsd a zársebességet. A fényerő megvan a telefonoknál.[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz Ferenczi Áko #2966 üzenetére
Április óta? Dehát az csak két hónap.
Én az áprilisi frissítésre fél évet vártam. -
M0RGI
őstag
válasz Sztyepadzso #2884 üzenetére
Hiába nézi, ha az előrejelzés országos, és a következő 35 órás előrejelzés is tök fals. Én nem tudom mit mutat, de biztos, hogy nem azt ahol vagyok. Katasztrófa!
Köszi a tippet az időjárás és radarra. A hulladék időkép kukázva. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki hol lehet beállítani az alapértelmezett appokat? Korábban miui galériát leszedtem, de volt helyette másik. Amikor fotóztam, a kamera alkalmazásban az elkészült képre kattintva előjött a galéria. Egy ideje viszont nem csinál semmit, nem tudom megnézni az elkészült fotót, csak ha külön indítom a galériát. Rohadt idegesítő.
Rendszer alkalmazás beállításoknál nincs galéria lehetőség.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz margithid #2499 üzenetére
Svájci régión nagy nehezen megjött az 1.0.3.0, januári biztonsági frissítéssel.
Mondjuk nem igazán látom az átütő új animációkat, a vibránsabb hiper szuper színeket, az átdolgozott ikonokat amikről ír. Ellenben most ahogy gépelek, néha össze vissza ugrik a kurzor. Ez nem tudom mitől van.
Tudom, nekem semmi sem jó. 🙂 -
M0RGI
őstag
válasz Nuada herceg #2474 üzenetére
Frissítés az jönne, hiszen az elmúlt fél évben már a negyedik kijött, éppen csak nem kapja meg a telefon ota-n. Ez az amit nem értek. Mert úgy mi lesz ha évekig nem lesz semmi? Nem azért vettem ezt a telefont, hogy romolgatnom kelljen, mint régen.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok! Ikon packokat honnan tudnék letölteni? Ami playen van azok persze a xiaomi os-ével nem kompatibilisek. Realmen is működtek, itt nem...
Ami gyári ikonpackok nem tetszenek, csomónál fehér a háttér.
Köszi! -
M0RGI
őstag
válasz Ferenczi Áko #2369 üzenetére
Nem csak a Telekomos sajnos
-
M0RGI
őstag
válasz Ferenczi Áko #2293 üzenetére
Köszi!
-
M0RGI
őstag
Sziasztok! Nekem HyperOS 1.0.2.0.UMFEUXM van a 13T-n.
Ez miért nem frissül? -
-
M0RGI
őstag
Most vettem észre. Kikerülhetett a hangerő gombra előjövő hármas beállítás, hogy néma/csak rezgés/van hang?
Most csak rezgés/van hang opciót látok itt, és a beállításokban van olyan, hogy néma mód alatt legyen-e rezgés vagy sem. -
M0RGI
őstag
válasz Ferenczi Áko #1876 üzenetére
De, pl. engem is rohadtul idegesít, hogy egy oldalon vannak. Többször mellé szoktam nyomni. Nem értem miért jó ez a balfax megoldás. Egy átlagos fogásnál sokkal jobban kézre (hüvelykujjra) állnak a bal oldali hangerő gombok.
De mindegy, ez legyen a legkisebb problémám. -
M0RGI
őstag
Köszi, a kábelt már cseréltem, de csinálja. Akkor lehet, hogy a töltő lesz a ludas.
Kipróbálom a Realme töltővel. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
A munkahelyen egy masszív realme kábellel és egy régebbi Xiaomi qc töltővel töltöm a telefont.
Azt tapasztalom, hogy ha közben használom, gyakran meghülyül a kijelző, össze vissza ugrál, belikeolja (szívvel) az épp megnyitott partner facebook messenger utolsó üzeneteit, nem reagál az érintésre, hanem mintha önállósódna.
Soha egy telefonomnál nem tapasztaltam ezt, semmilyen kábellel.
Más találkozott ezzel a problémával?[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
Na, azt hiszem én ezzel kevertem az Oxygen os-t emlegetve és még ezt sem találtam eddig. Köszi!
Hyper os-en már máshol van: háttérkép és személyre szabás
Viszont így akkor valószínű, hogy magát a kört nem fogjuk tudni soha állítani.
Furcsa, hogy neten sehol nem találok infót, senki nem vette észre hogy mennyire gagyi?Miui rendszer appok eltávolíthatósága: akkor ezek szerint megint csak duma volt, hogy simán menni fog miui alól is. Más appon, stb. keresztül nem akarok bajlódni.
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
Engem inkább az érdekelne, hogyan lehet rendszeralkalmazásokat eltávolítani végre?
Ezt írják, de én továbbra sem látom hol van uninstall." A Xiaomi hatalmas lépést tett a dolgok megváltoztatása érdekében. A HyperOS lehetővé teszi a felhasználók számára az összes előre telepített bloatware eltávolítását. Legyen szó a Mi Video alkalmazásról vagy a Biztonsági alkalmazásról, mindegyik eltávolítható, ha nincs rá szüksége. "
-
-
M0RGI
őstag
Pár újabb fotó a 13T-vel. Ez már a google fotókba feltöltött helytakarékosabbra butított verzió, de nincs észrevehető különbség. Bocs most így egyszerűbb volt.
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
Szerintem is teljesen jó a fő kamera. Majd kipróbálom hdr nélkül is, de meglepően jól hozta a színeket (authentic mode volt), stb.
Azért látszik így is az 50MP részletessége. Talán jobban járunk, ha a 2x zoom helyett is azt használjuk és utána vágunk, illetve egyéb esetben ha olyan a téma aminél számít a több részlet.
-
M0RGI
őstag
-
M0RGI
őstag
válasz this is life #1246 üzenetére
Köszi szépen!
-------------------------------------------
Egyébként ma fotózgattam a telefonnal túra közben, a széleslátó nyilván nem a legjobb, de az esetek felében egész jól teljesített. A normál fotók sem rosszak, ilyen fényeknél a milc gépem is bajban szokott lenni. Az auto HDR-t kell azt hiszem kikapcsolnom, mert az sokszor rossz irányban szólt bele a minőségbe. Az 50 MP képek jó fényviszonyoknál rengeteg részletet megörökítettek, nem semmi! -
M0RGI
őstag
válasz WhiteWalker #1222 üzenetére
Ezt most nem értem.
Nem azért vettem egy öt év támogatású telefont, hogy most évekig ne frissítsek semmit, csak hogy ne menjen fel a HyperOS.
Vagy nagyon elbeszélünk egymás mellett.De mindegy is, egyelőre semmi lényeges változást nem látok:
Új animációs nyelvezet: az mi?
Új rendszer betűtípus: nem tűnt fel, igaz nem látom a régit
Átdolgozott időjárás alkalmazás: biztos, nem használom mert nem pontos
Effektek adhatóak a zárképernyős fotókhoz: ez mit takar?
Átalakultak a főképernyős ikonok: ugyanolyan randa fehér hátterű a többsége, mint eddig
Megújult a többablakos mód: nem használom
A természetes színek élénkséget és életerőt hoznak a készülék minden sarkába: ???
Az értesítések a fontos információkra összpontosítanak, és azokat a leghatékonyabban mutatják be Önnek: ???[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz WhiteWalker #1213 üzenetére
Várta a fene, de mit csináljak? OTA frissítés volt.
Szinte tökéletes volt a miui, örültem neki.
Viszont szerintem most lassabb lett a rendszer.Hát, ha a biztonsági frissítést akarod, muszáj letölteni. Meg a jövőben sem lesz más választásod.
Na, most nézem, Gmail is ilyen hülye lila lett. Nem értem...
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz Ferenczi Áko #1208 üzenetére
Szia, nem, nem azon van, hanem a sötét háttér van kiválasztva az appon belül. De biztos a miui valahol beleszól.
AOD-t, zárképernyőt nem használok, az így tűnt fel, de majd meglesem.
-
M0RGI
őstag
Ma megint kipróbáltam. Írja, hogy kapcsolódás, majd egy kis idő után kilép.
Viszont kiválasztva, hogy vezeték nélküli eszközök keresése, úgy az android boxra rácsatlakozik és működik a tükrözés. Vezeték nélküli eszközként a tvt magát választva nem.
Viszont kipróbáltam, a Realme utóbbi esetben is csont nélkül kapcsolódik.
Lehet, hogy a 13t- t nem támogatja a tv-m, de azt azért kétlem.[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Másnak volt már képernyő tükrözési gondja tv-re?
Kiválasztom a tvt, kiírja, hogy kapcsolódott a telefonhoz, de utána olyan mintha mégsem, marad minden ahogy volt, nem történik semmi.
Korábban a Realme telefon szó nélkül csatlakozott és átment a tartalom, nem kellett semmi extra beállítás. Itt kellhet?[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz Gabee176 #926 üzenetére
Furcsa. Mondjuk én csak egyszer próbáltam, de akkor sokkal jobban működött, mint korábban a Realme telefonnal. Egyből csatlakozott, nem dobálta el a kapcsolatot menet közben, nem dadogott. Persze még minden lehet, csak egy fél órás próbát csináltam.
Nem tudom mi lehet a gond nálad. Esetleg autó fejegység fw frissítést próbálj meg. -
M0RGI
őstag
Igazából én sem értem. De a Nillkin tokot sem. Szerintem a szilikon védi amennyire kell, ha valami történik és sérül, az mással is sérülne.
Kijelző védőüveg szintén semmire sem való. Nekem korábban a legkisebb rosszul esésre berepedtek. Leszedtem a 'csába, a telefon saját kijelzőjén egy karc nem volt évek alatt, pedig azért nem óvtam túlzottan. -
M0RGI
őstag
Android Auto témához. Én is kipróbáltam ma kábellel, tökéltesen működött minden. A Realme telefonom gyári kábelét használtam. Sokkal gyorsabban csatlakozott, mint a Realme telefonnal. Suzuki S-cross.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest