- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom81042
tag
Én mondjuk nem tapasztaltam hangosabb hangerőt akárhogy váltogattam a régiot, ugyhogy inkabb ezt használtam, és most a Taiwan romon is ezt használom:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goodev.volume.booster&hl=en_USNa ezzel tényleg hangosabb minden! (Igaz nincs ra szukseg csak nagyon ritkan)
[ Szerkesztve ]
-
RECE
csendes tag
Köszi, de mint már írtam - "Csak mert a Névjegyek-Beállítások-Névjegyekhez társított csengőhangok módszerrel nem működik, csak pittyeg." Se saját mp3-mal, se gyári hangokkal nem működik. Mikor kicseng, nem az alap beállított csengőhang, és nem az egyénileg beállított szól, hanem csak valami plimm-plimm. A sima 13T-nél nincs ilyen gond.
-
RECE
csendes tag
Ha lefut a frissítés, újra rápróbálok. Hátha a rendszerrel van-volt baj.
Ha nem műkszik, akkor légyszi, írd már meg lépésről lépésre, hogy hogyan lehet beállítani hívószámhoz saját mp3 csengőhangot. Csak mert a Névjegyek-Beállítások-Névjegyekhez társított csengőhangok módszerrel nem működik, csak pittyeg. Persze párom 13t-jénél ez így simán megy.
Persze a pro másik érdekessége még mindíg megvan, hogy a chrome-ban nem működik beágyazottan a lens. Nem dobja fel opciónak, ha rábökök egy képre.
Valaki tud valami jó tárcsázót, ami személyreszabhatóbb ennél a gyárinál? Hiányzik a Mi mixnél megszokott csoportok létrehozása opció. -
veterán
Igen nekem csak az a fontos, hogy egy reggeltől estig tartó időszakot bírjon ki. Tudom ott a 120W töltés de szerintem az nagyon gáz amikor reggel fullra töltve elindulsz otthonról és délután már töltened kell megint. Xiaomi 11T Pro-m ilyen volt le is cseréltem és azóta félek ettől.
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
Szia,
Az általad leírt tevékenységgel kb. 12-16 óra alatt megenném a teljesen feltöltött akksit (2 hetes telefon).
Oprendszer: MIUI: 14.0.17.
Vicc az egész... Ha beviszem gariztatni 100%, hogy mindent rendben találnak és elutasítják a reklamációt...
Az általad leírt teljesítményt simán hozta a 11T Prom az első évében.
-
Sztyepadzso
őstag
Abban az időben, amíg használtam ezt a telefont, ahogy azt eddig az az előttivel tettem(p30 Pro), ugyanazokkal a beállításokkal, addig én 4-5 órás képernyőidőket tudtam belőle kicsikarni, míg a Huawei 7-8(9) órát tudott.
Én azt gondolom, hogy azoknál a tevékenységeknél, amiknél az ember nagyobb fogyasztást, és gyorsabb merülést várna, ott jól muzsikál, ellenben a meglepően sokat fogyaszt magában, ha csak lerakod az asztalra, hogy legyen(legalábbis az én beállításaimmal):
Nálam sok chat alkalmazás fut a háttérben(Sky, messenger, telegram, Viver, whatsapp), a huawei health, google assistant, +1-2 még, okosóra fix BT kapcsolatban, wifi , Mobiladat és GPS mindig bekapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
Ha jól emlékszem, 5s, ISO12800, 100-110 db. Szóval kb 8-9 perc
Ehhez kb 50 Dark, 50 Bias és 50 Flat.
DSS Stack, Gimp stretch.
Sajnos az EQ-m szarakodik, néha legszívesebben összetörném, máskor meg faszán megy, ahogy ezzel a képpel is. Máskülönben jobb lenne, és tudnék akár 39s-os záridővel fotózni. -
Tranoki77
csendes tag
Igen mikor vissza olvastam tenyleg sajna nemletz olyan rovid mint terveztem , bocsanat 🫣😂 Viszont ez mar tenyleg gyors lesz : Messengerhez kapcsolodik de nemtudom tobbi alkalmazasnal is ilyen-e de mikor megprobalok egy videot kesziteni facebook messengernel amikor felveszem jo minosegben mutatja de amikor elkuldi a masik felnek akkor a vegeredmeny teljesen blurry 240-360 SD felbontasu lesz, ugyanigy nezki ha videohivasnal a kep . Valakinek esetleg erre valamilyen megoldas vagy talalkoztatok-e mar ehez hasonloval
-
AthlonXP
őstag
Brave böngészővel, gond nélkül megy. Én is szoktam így használni pl. mikor rádiókabarét hallgatok...
#1712Sztyepadzso Próbáltad a Brave böngészőt? Ahhoz semmi nem kell pluszban és gond nélkül viszi a youtubeot háttérben is, lezárt kijelzővel, előfizetés nélkül! -
Sztyepadzso
őstag
@körmi: Köszi szépen. Elvileg minden(is) meg van adva neki.
@FJCA youtube a Firefoxon müködik(ött) lezárt kijelzővel, ennek megvolt a maga menete. És máshol megy továbbra is.
Én nem látom, hogy szerver oldalon lenne a dolog, mert egyszerűen, mintha elfelejtette volna a firefox, mit is csinált. Nem került az inaktív lapok közé, egyszerűen nem megy tovább, majd az értesítéseknél is eltűnik a vezérlőfelület. Belépve meg újratölt az olda. -
Promi
aktív tag
Ezekszerint az állandóan bekapcsolt bluetooth csinálhat ilyen hibát? Mert fülest nem használtam. Csak az a fura, hogy az óta csinálja ezt a bugot, amióta HyperOS 1.0.3.0-ra frissült a teló. Előtte nem volt ilyen. Csináltam most egy gyári visszaállítást mindent újra rakok, azt majd meglátom mi lessz.
[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
& @-Mosquito- & @ztoldy
Köszi szépen!
@-Mosquito-
Valóban gyorsabb, de a felhasználás 95%-ban ugyanaz, ezért tartom nem annyira hangsúlyosnak - Ahogy a laptopom is 40W-ot eszik, ha a Windows megy, meg 150W-et, ha fullon pörög a WoT vagy MC miatt. Vagy a PC is 100W/350W-ot. És itt mindkét telefon alapjáraton van. Nem a 150W/350W-os felhasználás(PC-s analógiával élve).
És a "jóság" nem csak a GHz-ben vagy benchmarkban keresendő, hanem éppen a te általad is hangsúlyozott("5 éves techika már") moderenebb, kisebb csíkszélességű dizájnban is. Akkor nem kellene sokkal jobbnak lennie olyan esetben, amikor úgymond "idle"? Találtam egy táblázatot a Kirin 980-ról meg a Dimensity 9200+-ról(egy Vivo-ban) 7,9W vs 18,2W. Igen, több, kétszer annyi, -- ha meghajtod valamelyik benchmarkkal/játékkal és szarrá melegedve throttingol.
A PC-s vonalon maradva, a 2010-es AMD Phenom II X4 960T is, és az AMD Ryzen 5 3600XT is 95-95W-os, de az 1,5× magszám, az SMT, a csíkszélesség meg az új architektúra , miatt azért nem egészen mindegy, melyik van a gépben. De a felvett teljesítmény-osztály ugyanaz.
Egyedül a mikrofon (újfent) szarakodása miatt tettem le a P30 Pro-t, de azt hiszem, hogy meg lesz rendesen nézve a dolog, főleg, ha az előző hozzászólásomban leírtak nem hozzák meg a kellő eredményt.
@ztoldy
Emlékszem valahol egy 5G-s beállításra, de nem lelel, a kereső meg nem segít.. Megmodanád, hol lelem? Mert én a SIM-beállításoknal kapcsoltam ki. -
dannyl
addikt
Ne reagálj szerintem rá, komolytalan hangulatkeltő user.
Néhány hsz-szel feljebb írja: "GT2 PRO , teljesen meg vagyok vele elégedve." Nem linkelem, de már hirdeti. Biztos mindennel naaagyon meg volt elégedve. Lehet a GT2 PRO topicban épp azt szapulja. Oknyomozást nem folytattam, annyit nem ér.
-
WhiteWalker
nagyúr
Én sem csináltam sosem factory resetet . De látom a szarkazmus nem ment át.
Mivel volt ilyen telefonom , tudom miről beszélek és nem te fogod megmondani mit és hova irjak! Egyébként nem tudtam hogy csak azok írhatnak ide akiknek van
Megelégedés? Akkor neked fogalmad nincs milyen egy normálisan működő szoftver , mondjuk egy közel tiszta Android. Érdekes a mostani készüléken (realme GT2 PRO) semmi negatívat nem tapasztaltam ellentétben a MIUI-val.
Egyszer próbálj ki egy CrDroidot, vagy Realme, Oneplus felületet , aztán rájössz miről beszélek!
Addig használd az általad "istenített" rendszert -
WhiteWalker
nagyúr
Csak pont annyira amennyire te.
De ezek szerint nem használtál mást , mondjuk EMUI rendszert...
Nem véletlenül ROMolgattam én is anno , meg sokan mások is , mert hiába a jó hardver alatta , ha a szoftver nem az igazi ,
feleslegesen zabalja az erőforrást a MIUI többek közt meg erőlteti állandóan a biztonsági dolgait ...A másik topicban is nem véletlenül. Most kapott egy factory resetet , sok minden helyre állt! Viszont akkor miért nem ment ez első restartkor?
Jah , tudom az én hibám.
Ha ennyire vágod a témát és szerinted semmi nehézség nincs benne egy segítő komment nem jött tőled , de most a beszólás az megy
Persze ezeket a hibákat is amik nálam nem működtek nyilván én találtam ki ugye?[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
Na, azt hiszem én ezzel kevertem az Oxygen os-t emlegetve és még ezt sem találtam eddig. Köszi!
Hyper os-en már máshol van: háttérkép és személyre szabás
Viszont így akkor valószínű, hogy magát a kört nem fogjuk tudni soha állítani.
Furcsa, hogy neten sehol nem találok infót, senki nem vette észre hogy mennyire gagyi?Miui rendszer appok eltávolíthatósága: akkor ezek szerint megint csak duma volt, hogy simán menni fog miui alól is. Más appon, stb. keresztül nem akarok bajlódni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest