- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na de a gugli azért gyűjti az adatot rólunk, hogy aztán még kényelmesebbé tehesse az életünket. A rondasárgák meg azért kémkednek, hogy tönkrethessék az életedet, megtudják, hogy milyen kényszermunkára leszel alkalmas, ha elfoglalják európát (direkt nem írtam nagy betűvel). Ha arrafelé mész, már a határ előtt börtönbe csuknak mert a fórumon nem éltetted a Nagy Vezért, hiányzik a pártkönyvedből a 2013-as pecsét, és nem tüntettél a dalai láma ellen.
-
Ha a Xiaomi feljön a stabil második helyre az éves eladási listán, és kezdi szorongatni a Samsung első helyét, azonnal nemzetbiztonsági kockázattá minősítik iUsáék.
Olvasd csak az összefoglalót, már mennek a finom megjegyzések a kínai telefonok tesztjeinél.: "De igazából nekem pont elég lenne a Google referenciamobil tudása harmadáron..." És teljesen véletlenül egy nyugati telefonnal elégedett a szerző. Még véletlenül sem egy másik kínai telefon felé tereli a júzerek tudatalattiját, pl. Redmi Note 12 pro. A többi 500+ ezres telefonnál (pl. Samsung S23 ultra) nem volt ilyen megjegyzés, hogy harmadáron xy is elég helyette. -
Egy egyszerű alkalmazással orvosolható a probléma. Volt közelségérzékelő hibás telefonom. Letöltöttem rá egy képernyőblokkolót, és meg volt oldva a probléma. Amikor felvettem a hívást, automatikusan lezárta a képernyőt. Ha nem a fülemhez emeltem, hanem pl. kihangosítottam volna akkor egyetlen koppintással feloldhattam a képernyőzárat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új kihívó fenyegeti a kameratelefonos trónt, csak kár, hogy nem ebben az országban.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone-t használók OFF topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest