Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy
üzenetére
+1

Amúgy meg minek raksz rá, mindenféle romot?
Nekem, fizikai és lelki fájdalmam lenne, ha gyári romon lennék.
Jelenleg, Xiaomi stabil eu romon vagyok, amit kicsit átírtam magamnak.
Akkor leszek gyári romon, amit a kolléga emlegetett, ide nem illő stílusban, ha normálisan üzemelő, gyári romot csinálnának. Ha nem éreznek késztetést arra, hogy a telefonomon, ne legyek a Google kalitkájába bezárva. Ha, a telefon kamera szoftvert, nem kellene mókolni a normális videókhoz.
Egyszóval, egy telefonos fórum, pont arról szól, hogy a problémák megvitatása megtörténjen.
A kolléga szavaiból, azt is kivettem, pontosan tudja, hogy nem gyári romon vagy, ezáltal, nem is tévesztesz meg senkit a hozzászólásoddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest