- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Terjed a Telegram messenger
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Speedy007 #3147 üzenetére
Mástól is hallottam, hogy kereskedőtől vett telefont és letiltották. Sokan nem vesznek olyan telefont ami szolgáltatótól származik vagy akár részlet van rajta, de én még mindig azt mondom, hogy a telefonos boltoknál jobb itt Hardveraprón egy megbízható sok pozitív értékeléssel rendelkező eladótól venni ilyen telefont, ahol az eladó vállal rá garanciát, hogy ha letiltják nem fizetés miatt, akkor Neked visszafizeti a telefon árát. Szinte majdnem minden telefonomra részlet volt, úgy adtam el, természetesen előre jelezve a vevőnek és soha nem is volt gond belőle. Sokszor a lakásomon írtuk az adás-vételit, elszökni sem tudnék. Sajnálom, hogy így jártál, esetleg a nyugta/számla nincs meg a telefon vásárlásáról, ismerősömnek az alapján azonnal visszaadták a vételárat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak viszonylag kompakt csúcsmodellje a Leica kamerára és a Snapdragon 8 Gen 2-re helyezi a hangsúlyt, s más hasznos újítások is érkeztek bele, mégsem lett tökéletes a végeredmény.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest