Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shummo
senior tag
válasz
Bathorypeter #519 üzenetére
Szintén. 3 ev gyári garancia miatt vennem yettelnel. Céges vásárlás esetén ezek a gsmboltok 1 év bolti garanciát adnak.
-
válasz
mi az a sok megkötés?
Semmi féle megkötés nincs, és inkább adok +30.e ret a biztos 3.év garanciáért, mint egy szürke importos telójé aminek totál bizonytalan a garciája, és nem is viheted be hivatalos szervizbe, mert elhajtanak mint a sz@rt!
smartshopba vettem és is sok telót, de 150.e felett már nem vennék onnan semmit mert nagy a rizikó a garanciát illetően!
-
Gigi01
őstag
válasz
Ott nincs is.Amikor én rendeltem,csak tologatták az időt,aztán máshol megvettem.
-
Papix
tag
válasz
Bathorypeter #376 üzenetére
Bocsánat de 250.000 felett nem 3 év a gyári magánszemélyeknek?
-
osonte
őstag
válasz
Bathorypeter #345 üzenetére
Nincs mit!
Videóban tényleg mindig az alma volt a legjobb, de nem csak felvételre, hanem vágásra is a szakik szerint. Szóval igen, azt a szintet biztos nem hozza, még ha volt is fejlődés.
-
osonte
őstag
válasz
Bathorypeter #342 üzenetére
Viszont ha Téged a HDR érdekel, holnap meg Budapestre megyek, ott tudok HDR-es videót csinálni, csak írd meg és akkor felveszem.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Bathorypeter #342 üzenetére
Ez érdekli: [link]
Hat ha tudnal loni kint egy videot mindenfele kepjavito funkcio es hdr nelkul 4k24-ben, akar csak egy 10-20mp is elegseges lenne
-
gyonyoruwok
tag
válasz
Bathorypeter #324 üzenetére
ajjaj, mondjuk én pont imádok 4k24-ben videózni, és nagyon tetszik a Xiaomi 13-ban, hogy az is tudja ezt, mozgatja a fantáziám és lehet szívesen váltanék is rá, főleg natë képei miatt is, brutálisan meggyőző, de ha annyival gyengébb videókat lő
csúnya? eldobál képkockákat? valamint csak hdr videózásban gyengélkedik, vagy alapvetően is elégedetlen vagy?
-
kopidoo
senior tag
válasz
Mi lesz helyette?
-
TpS
őstag
válasz
A eu.dev-ben választható a 30 is.
-
Cunaja
addikt
válasz
Bathorypeter #322 üzenetére
Milyen érdekes. Most direkt megnéztem a Pro-n, 30fps a videó HDR módban. Egyből leveszi 60-ról 24-re, de állítható a 30 is. Ezt eddig nem is vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest