Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
matex
aktív tag
Lassan 2 hete én is boldog Series X tulaj vagyok. Xbox One X-ről váltva megosztom a tapasztalataimat, hogy megéri-e váltani, hátha valakinek segít a döntésben:
- a bekapcsolási idő villámgyors, kb. háromszor gyorsabb
- a menü sebessége ide-oda lépkedve érezhetően gyorsabb
- a letöltési sebesség maximuma nőtt
- az XOX mellé külső meghajtóként használt Samsung EVO 860-as SSD-től is gyorsabb valamivel a játékok betöltési sebessége
- szinte semmi hangja sincs, "terhelés" alatt se! Ez volt a fő ok, hogy váltottam, és nagyon elégedett vagyok. Remélem, hogy az idő múlásával is ilyen csendes marad. Végre játék közben nincs semmilyen zavaró hang, csak akkor hallani, ha leveszem a TV hangerejét, és odahajolok a közelébe. A One X már kezdett egy egyszerű játéknál is egy 1-es fokozatra kapcsolt hajszárítóra hasonlítani, egy Gears 5 vagy RDR2-nél meg már idegesítő volt
- egy pár korábbi játéknál, ha grafikai feljavulást nem is látni, de érezhetően simábban futtatja
- a kontroller bár kisebb, de nem érzem annak. Sokkal jobb a fogása az "érdes" felületnek köszönhetően, és szerencsére ilyenek lettek az LB, RB, LT, RT gombok is.Számomra teljesen megérte, minden szempontból az előnyére változott. Még nem akartam váltani, mert teljesen elégedett voltam a One X-szel, de a működésbeli hangja felgyorsította a folyamatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Építő/felújító topik
- Padavan firmware
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Külpolitika
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó használt Xbox series X
- Ringfit Adventure
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest