Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem, nem érdemes, ha fan vagy...

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem nevezném magam Halo rajongónak, tehát nem is ilyen szempontból értékeltem, de nekem az itt olvasott bírálatok ellenére tetszett és mindig vártam a következő részt... (elég ritkán vagyok így). Nem volt túl bonyi, de jó kikapcsolódás.
-
Végeztem a Halo stream sorozat első évaddal végre énis... hát nem ez fogja megsokszorozni a Microsoft bevételeit.

Nem volt amúgy rossz, de azért annyira jó se.

Egyszer talán meg lehet/érdemes nézni a Halo rajongóknak (is).
-
persil
nagyúr
Na EZ elso
napperces vetel kell, hogy legyen.Okosan megalkotott ritmus-lovolde VEGRE normalis zenekkel, doom tempoban. Shut up and take my money.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes Gold/GPU-val:
-
ρσгτσ
addikt
"We're happy to share that as of the mid-season patch next week, Players on Xbox Series consoles will once again be able to enjoy #Warzone with 120Hz support.
We hope this, along with many other exciting updates, will make for an even more enjoyable experience in Caldera! 🙂"
Raven Software
-
hombre[EU]
nagyúr
nem tudtok olyan crossplay-es listáról,ahol konkrét pc-s platformokra lehet szūrni? pl. xbox-epic, xbox-steam,xbox-mac stb
-
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Neeeem ez a baj. Az accountomon volt letiltva (az xbox rendszermenüben) a crossplay, de senki nem húz ki a bajból, magamnak kell kikaparni a gesztenyét!

-
Moby
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Lakat van rajta, disableden van, nem tudom kapcsolni, úgy sem, hogy nem vagyok lobbyban. Közben jobb alul meg azt írja, hogy crossplay enabled.
-
Moby
veterán
Valaki tudja esetleg, hogy mit kell tenni, hogy ez a warzone találjon játékot? A natom open, jó netem van, megpucoltam a szemüvegem is, a szívem meg acélból van. Minden adott, de nem történik semmit. Kit kell ilyenkor lefizetni?

-
hombre[EU]
nagyúr
az xbox analógja lesz, legalábbis én azt vettem észre. egyszerūen nem olyan snappy (szépen magyarul
)...állítgathatok deadzone,sensitivityt kutyafülét, de ott a delej dualokhoz képest.egyébként a 60-120hz input laghoz...ja, benne van a kontroller+konzolban 50-60ms szóval az a nyóc mili nem oszt,nem szoroz
a mozgás folyamatossàga lesz kellemesebb a pörgōsebb játékoknál és én csak egérnél látom ōszintén szólva...mondjuk ehhez is kell a 120fps mellé -
Moby
veterán
Semmilyen módban nem talál játékot. Nem tudom mi van ezzel.
-
Moby
veterán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Jelenleg ettől nagyobb problémának érzem, hogy searching for a match van 30 perce, eredménytelenül...
-
-
Moby
veterán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Én láttam az xboxosban is crossplay opciót. Oké, nem tudom mit csinál, de határozottan ottvót

/megnéztem, a leghatározottabban ottvan, és defaulton ráadásul disableden van. Mondom mégegyszer nem tudom mit csinál ténylegesen, meg már nem fogom megnézni, már töltődik pécére, van ilyen kapcsoló.
-
-
Moby
veterán
Még egy kérdés a warzone-hoz értőkhöz: jól (nem)látom, hogy nincs FOV állításra lehetőség??
-
Moby
veterán
Mindegy, nem tragédia, inkább csak úgy megjegyeztem, hogy a tévé inputlagja nem igazán egy meghatározó tényező a konzoloknál. Pécén egérrel igen, itt a kódtól kezdve, a kontrolleren át, annyi minden befolyásolja, hogy nemigaz. Persze ha valaki mindent a lehető legalacsonyabban akar tartani, akkor oké, de ezek a tévék amúgy is jóval lassabbak inputlag szinten egy gamer monitortól. Én használom egyébkétn a konzolokat felváltva az oleden, és monitoron is, a két megjelenitő között viszont én nem érzékelek jelentős különbséget.
-
zozika84
őstag
Most gyorsan lecsekkoltam a Bf 2042-vel (én marha), de nem vettem észre késést, vagy bármi "darabosságot" az SX kontrolleren

Ettől függetlenül fórumokon is írják, hogy van baj.
Ott annyi megoldást javasolnak, hogy Xbox menüben ALLM kikapcs, és a tévét manuálisan tedd game módba -
-
Moby
veterán
Valahogy én kétlem, hogy az ilyen szempontból jobb lenne. Valahogy ez a ms saját rádiós szabványa, ezzel valami nemfasza. Pc-n ugyanilyen szar velük a BtP. Azt meg nem lehet lemérni ezekkel az agyonbaanimált TPS játékokban, amiben mindenféle csodaalgo találja ki, hogy mit hogyan kell animálni milyen fázisból. Utoljára a Salt&Sanctuaryt toltam mindkettőn, ps-en megcsináltam ötödannyi halálból, meg valami fele időalatt. Főleg az agybaszó paltformrerrészeken volt döbbenetes a különbség (aki megcsinálta, érti mire gondolok).
-
Bad Pritt
félisten
Ender Liliest nagyon dicsérik, bent van wishlisten, a Tails of Iron nekem nem tetszett.

Death's Door és Narita Boi óta én se találtam jó indie játékot, csomónál azt érzem, hogy egy színes-szagos körítés mögött félkész a játék (The Ascent, Trek to Yomi), vagy egy gimmickre akarták felhúzni az egészet és elfogyott az ötlet (Loot River)... -
krx21
nagyúr
Állítgattam eleget, mindenképpen jobb a 120Hz… PS5-tel nem vetettem össze, de érdekes, mert a the last us 2 és az Uncharted 4-nél mintha kicsit több is lett volna a lag, mint amit boxon megszoktam…
Bár ehhez azért az is hozzá tartozik, hogy én Elite 2 kontrollerrel használom.
Ha már input lag, érdekes lehet: [link] -
Moby
veterán
-
Moby
veterán
Kimonhatatlanul feleges az inputlag miatt rágyúrni a 120Hz-re, mert olyan rettenetes a button-to-pixel az xbox kontrolleren, hogy az botrány. Én nem tudom miket mérnek a tesztekben, de ugyanazt a játékot betöltöm PS5-ön, és inputlagban annyira más kávéház a DSe azokban zsánerekben amikkel én játszom, hogy elmondhatatlan.
-
krx21
nagyúr
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Remélem tudod, hogy a 120Hz nem csak 120fps esetén jön jól…
120Hz-en kisebb a lag és a mikro akadások is csökkennek.
Szerintem használd nyugodtan 120hz VRR-el a TV-d, ha már tudja…
A Halo az egyetlen ahol ki kell kapcsolni a VRR-t…
Amúgy ha döntenem kellene, hogy 120hz VRR Off vagy 60hz VRR, én inkább a 120hz-et választanám… -
Moby
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ez elmúlt hetekben könyékig turkáltam az indiemoslékban, hihetetlenül alacsony kimeneti rátával. Szinte minden megdemóztam. Összesen két valamirevaló játékot találtam:
Ender Lilies - ez tényleg nagyon fincsinek tűnik, de iszonyú drága a megjelenés óta, ennyit pénzt nem adok érte. Várom, hogy bekerüljön GP-be, vagy legalább kapjon valami leárazást.
Tails of Iron - ez van olcsón, gamivo-n 8 euróért meglőhető. Szerintem ennyit meg is érhet, de ez kicsit egysíkú a harcokat tekintve, összességében viszon nem rossz. -
Moby
veterán
Van valakinek tapasztalata a kontrolleren az xbox-pc váltással? One kontrolleren teljesen jól működik a sync gomb duplaklikkje, series x kontrolleren meg nem csinál semmit.
Mé? -
F.B.I.
veterán
Fórumtárs tökéletes bemutatója, egy játékra kiválóan alkalmas tévé készülékről: [LG C1 OLED] .
-
vicces
addikt
Dobd ki a gyorsinditásbol vagy minek hívják. Újratölt a játék és remélhetőleg jó lesz.
-
Moby
veterán
Ez a warzone SX-en miért szaggat, mint a rohadalom?
-
Steve1207
veterán
The Skywalker Saga kapott egy 20%-os kedvezményt a store-ban, 16,8e.
(#87226) dani0113: lehet persze, de szerintem ez eléggé mák. Én is így akartam kezelni a legtöbb gyártónál kontroller esetén, de arra sehol se jött össze (még)

-
válasz
Steve1207
üzenetére
Hát pedig én ezt Xbox One-tól kezdve csináltam és évekig mindig új kontrollerem volt,soha nem vettem még újat.
Sőt volt,hogy nem jött meg két cseredarab hetekig, küldtek 2 újat UPS-el (akkor még vissza nem azzal jött) és 1-2hónapra rá megjött a 2 megkésett konti is és lett 2ből 4... 
-
Steve1207
veterán
válasz
üzenetére
+1, én se hinném, nekem a support az MS cserénél azt mondta pár hetet még rászámolnak és jelezzek, ha még gond lenne ezzel is (több körös gari volt, így kellett beszélnem velük). Boltinál tudom elképzelni ezt csak, hogy beviszed, intézzék ők és nem vacakolnak, kapsz egy újat, amit be tudsz regisztrálni ismét.
Ha erre lehetőség lenne mindenki kicsinálná 11 hónap után és küldözgetné egy újért, aztán az életben nem venne
-
törölt tag
válasz
dani0113
üzenetére
Nem vettem még külön kontrollert, a gép mellé adottra 1 év garancia volt. Csere után a support azt mondta, hogy nem indul újra a garancia időtartama, külön rákérdeztem. Ez még One S időkben volt, kölcsön adtam a gépet rokon kölöknek, kb 4 hónap alatt ki is nyírta a kontrollert. Még meg is köszöntem neki, mert kaptam egy zsír újat
Nekem csak egy minimálisan driftelőt sikerült összehozni évek alatt pc mellett (fortnite, gta), szóval csak a fenti tapasztalatom tudom megosztani. -
Dzsuri89
őstag
válasz
üzenetére
Rávezettél a lényegre!
Alapvetően nincs olyan játék, amivel 120 HZ-en játszanék meg a játék tudná ezt a módot szép grafikai beállítások mellett, úgyhogy az Xbox Beállításokon belül a TV és kijelző beállításainál a Frissítési gyakoriságot 60 HZ-re kell tenni és full megszűnik ez a VRR-től villogó fényerő.
Köszi szépen
-
Sziasztok!
Ms által Gariban cserélt kontrollerre mennyi garancia van? Régen cseréltettem, de nem emlékszem h 3honap vagy újraindul az 1ev? Koszonom!

-
törölt tag
GamePass:
• For Honor: Marching Fire - June 1st
• AC: Origins - June 6th -
mettek
addikt
A samsung nem csinál ilyet
-
krx21
nagyúr
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Én leírtam már neked a lényeget…
https://prohardver.hu/tema/xbox_series_x/hsz_87087-87087.html
Nem lehet vele mit kezdeni, de játék közben ritka, csak a Halo csinálja…
Max kikapcsolod a VRR-t… -
ρσгτσ
addikt
válasz
Dzsuri89
üzenetére
A videót most nem tudom megnézni, mert olyan helyen vagyok ahol nem túl jó a net...de nem erről van szó, amire múltkor a többiek válaszoltak?
Amiről T.Peter linkelt egy videót.
-
Dzsuri89
őstag
Még mindig ez a rohadt VRR probléma lenne a téma, hogy akik ezt a párost használják amit én azoknál is ugrál a fényerő bekapcsolt VRR-nél bizonyos játékok alatt?
Eddig a Sea Of Thieves betöltő képernyő volt amin fenn akadt a szemem, de kipróbáltam a Halo Infinityt, na az aztán ótvar idegesítő. Játék közben is ugrál a fényerő.
YT-on találtam egy vidit erről: Katt ide -
csuvicsuva
addikt
Fall Guys pre-registration rewards
Gyorsan átfutottam, ha jól értelmezem, akkor minden platformra érvényesek a rewardok, csak egy Epic fiókra van szükség.
-
Dzsuri89
őstag
Akinek van Series X-e egy LG OLED C11 TV-vel írjon rám legyen szíves. Lenne pár kérdésem.
Köszönöm -
sith7
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
60FPS volt beígérve.
Hajrá !
-
Bad Pritt
félisten
Kint vannak a Swansong kritikák, hát ezek alapján offos a cucc. Várjuk továbbra is a Bloodlines 2-t...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Trollkodsz, ugye? Humorként szívesen értékelem.

-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Pcn vásárolt játékok az xboxon keresztül, amit külső merevlemezre telepítettem, mennének xbox series sen, ha rá kötöm a merevlemezt? Gondolom nem. Csak megkérdezem.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Utolsó agymenés ezzel kapcsolatban.
Közben összeraktam a képet,hogy miért asszociáltam a crysis második részére: "I gave you the suit. Gave you my life." Így kezdődik a második rész, és ezért vártam annyira a végén a "They call me Prophet" befejezést. pont az a 10 perc benne volt abban az összefüggő 20 percben, amit láttam a sorozatból kattintgatás nélkül.Igaz, a sorozatban ezt letudták ~10 perc alatt, de
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

IntelKiller7