Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Primal-rol volt szo.
-
Steve1207
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A listában a sima van, elvégre nincs mellette semmi jelölés. A Classic meg 1440p-ben fut, ha jól emlékszem, így arról nem volt szó, hogy kap.
(#89997) Bad Pritt: az már elég korrekt, hátha végre csak a sokat játszott játékokat kellene telepíteni box-ra. A többi pass-os meg mehet android box-ról, felhőből

-
Madoc
veterán
hyperx stinger core bestbuy áron. Minden konzolhoz jó!
-
l.skywalker
Topikgazda
Szia, van topikja a témának ott van még pár "régi" motoros: Xbox 360 - GAMEPOD.hu Hozzászólások
Btw. én épp egy hete kerestem a 360-hoz itthonra kontrollert, mert az eredetin az egyik gomb kezdte megadni magát és már csak utángyártottat találtam, ezért inkább HA-n szereztem be kettőt.
-
Ellia
addikt
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, megadta magát a régi 360-os kontrollerem (javítanám, de szerintem már nem érdemes
), szeretnék egy újat (PC-hez), hol érdemes most venni ahol értelmes árban és raktáron is van? -
persil
nagyúr
Kapott boost-ot.
Egyebkent pont, hogy ezerszer kevesebb benne a felesleges idohuzo vackolas, mint barmelyik masik reszben es a setting miatt is szazszor izgalmasabb.
Szrk.: De teny, hogy a 3 a legjobb toronymagasan. A kor miatt a primal egy erdekes, izgalmas resz, a tobbi meg akkora rokabor, hogy en szegyenlem magam miattuk.
-
minilego
senior tag
Ha jól látom FIFA-bol nem az xs verzió kerül be...
-
Moby
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Nem, én maradtam le a hírről. Megakapta.
-
Moby
veterán
válasz
beyruth82
üzenetére
Nekem sem jött be. Megvettem megjelenéskor a collectorst (rohadt olcsón adták), aztán végül sosem játszottam végig. Őszintén szólva a 3. volt az egyetlen Far Cry, ami végigment (meg talán az egy, de az olyan régen volt, hogy nem is emlékszem rá, csak arra, hogy nagyon kevés volt a gépem hozzá anno, bármekkora gépet megzabált reggelire).
-
Moby
veterán
-
beyruth82
veterán
válasz
üzenetére
Engem is meg azért mert a sorozat tagja. Nem az volt a gond vele, hogy kőkorszaki volt, hanem unalmassá váltak a táborfejlesztések, gyűjtögetések, lépten-nyomon rámtámadó vadállatok (a 3-4-5-ben tapasztalható állattámadások számát szorozd meg ezerrel és akkor megkapod a Primalt). Fárasztó lett egy idő után. Mindenképp egyedi darab a sorozatban de nekem mégse tetszett.
-
Steve1207
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Most is 3,5e az Apex Edition minden bővítménnyel még 2 napig, annyit simán megér. Csak két kattintás és az övé lehetne egyből
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
icemad
üzenetére
Hé, ne forgasd ki a szavaimat.

Érdekelni érdekel, csak pár éve eldöntöttem, hogy már nem akarok fizetni semmiért, ami jó eséllyel soha nem lesz elindítva. Mostanában kicsit visszaestem, például Metro Saga Bundle, ami tényleg aprópénz volt, de biztos vagyok benne, hogy játszva nem lesz. FPS-ek már jó ideje amúgy is hátrányból indulnak.
#89970 beyruth82: pont azért érdekelt a legjobban az a rész, mert nem a klasszikus lövölde.
-
Steve1207
veterán
Ha van a monitoron jack kimenet akkor semmi probléma és kivezeted valamire (amennyiben nem kell mikrofon) vagy ott a kontrolleren a jack kimenet, amit bármilyen sima jack-es fülessel használhatsz kb (itt mikrofonkezelésed is lesz).
Vezeték nélküli megoldás az MS Wireless headset (35e körül), olcsóbb támogatott vezeték nélküli fejhallgató nincs. Egyéb BT-os és USB-s olcsóbb fejhallgatók szintén nem támogatottak más márkákból, ami meg támogatott vezeték nélküli az jóval drágább az MS cuccánál is.(Végső esetben pedig vannak ilyen HDMI audio extractor, leválasztó cuccok is, és akkor lesz analóg jeled, amit szinte bármire ki tudsz vezetni.) Arra kell figyelni, hogy értelemszerűen, ha a hdmi-ről variálod valamelyik módon le a hangot mikrofon nem lesz. Szerintem a legegyszerűbb megoldás kontrollerbe a jack-es füles és kész.
-
tl-x
addikt
Sziasztok! Fiamnak vettem egy S-t monitorra lesz rákötve. Csak a hang a kérdés, hogy lehetne megoldani? Nem akarok hozzá méregdrága erősítőt. USB-s mikrononos fülesen kívül van vmi megoldás?
-
negyven2
nagyúr
-
beyruth82
veterán
válasz
Steve1207
üzenetére
Dlc-ket még egyetlen játéknál se játszottam ki ( fogalmam sincsen miért),de pl most AC Originst megvettem mert potom áron adták és nagyon megtetszett game passban. Viszont egy drágább játék esetén már nem szívesen költenék arra ami game passban kijátszható vagy előreláthatólag meg fog jelenni benne. Bár vannak nekem is felesleges vásárlásaim.Anno pc-n kijátszott játékok amik nagyon tetszettek és azért megvettem xbox-ra is (cp2077, metro összes, tomb raider trilógia, fallout 4, meg még tucatnyi másik)de nagyrészüket meg se neztem milyen konzolon 😀. Ezek viszont jellemzően 2-5 ezres kategóriák csak a cp2077 ami drágább volt és megvettem 2 platformra is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valakinek van kedve Naraka-t megnézni majd?
-
-
Sefneni
őstag
Kis kiegészítés a mai GP-infókhoz:
Már elérhető:
Shadowrun Trilogy (premier, felhő + konzol)Total War: Three Kingdoms (PC)Június 23.:
FIFA 22 (EA Play, konzol + PC)Naraka: Bladepoint (premier, felhő + konzol + PC)Július 1.:
Far Cry 5 (felhő + konzol + PC) -
Steve1207
veterán
válasz
beyruth82
üzenetére
Engem ez pl sose zavart, hogy most valami bekerül pass-ba, aztán meg majd ki, főleg, hogy inkább gold-ot vagy deluxe-ot veszek a kiegészítők miatt, ha már vásárolok. Ha nem veszem meg akkor meg másra nem lenne időm a pass-ból és akkor majd azt fogom

Amúgy az ubi játékai kellően hosszúak, jobban megéri megvenni potom áron, mint bármilyen előfizetésben szüttyögni "határidőre".FC5: az egyik legjobb kiegészítői a szériában ennek vannak kb, mars, vietnám űber.
-
Zoleee83
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Biztosan benne lesz egy ideig, egyébként annyira nem hosszú a story, simán végig lehet tolni viszonylag hamar.
A story is jó egynek, persze nem túl bonyolult.
Én most gondolkodom megvenni a 6. részt, de annyira nincs gusztusom lemezezni.
Átbillent nálam is a digitális oldalra. -
Sefneni
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A Far Cry-nak örülök.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
üzenetére
Lenne egy konstruktív kritikám.
Csesztetünk mindenkit, hogy nem használja a keresőt, ugyanazt kérdezik az emberek újra meg újra. Na most lehet, hogy mondjuk két hónap múlva valakit érdekelne a Ubi+ szolgáltatás, jó topiklakóként használná a keresőt annak rendje és módja szerint, viszont ezt a kommentedet pont nem találná meg az algoritmus, mert helytelenül írod a Ubisoftot, pedig három mondatban ott van minden lényeges.
Ez egy általános megfigyelés amúgy sok témában és kifejezéssel kapcsolatban.
-
beyruth82
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez szép! Szép lassan az összes ubi húzócím egy-egy darabja bekerül a game passba? Én meg szorgalmasan vásárolgatom/vásárolgattam őket ....
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Gyenge hònap, de az FC5 meglepő, hisz Übi+-ròl mèg egy szò sem esett.
-
Guitar14
senior tag
Valaki estefelé Fall Guys?
Vegyetek fel Xboxon. -
Sefneni
őstag
-
DonThomasino
veterán
2019 Modern Warfare, be lehet az állítani, hogy a jobb gombos egér zoom
ne csak addig működjön még lenyomva tartom a gombot ,
hanem kattintásra on-off ? -
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Június 28. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:* -
Bad Pritt
félisten
Amúgy az a szeptember-október elég masszívnak ígérkezik, Temtem, Darktide, Evil West, Deliver US Mars, Midnight Suns, Gotham Knights, High On Life, RE Village kieg és akkor az Overwatch 2 meg MW2 is akár érdekes lehet.
Ezekből mondjuk néhány tuti kiesik hulladékság okán, de még így is erős két hónap lesz számomra. -
Bad Pritt
félisten
Egyik legjobban várt idén.

Most néztem végig a The Boys Diabolical rajzfilm antológiát és az egyik részt szintén Justin Roilandék csinálták, kiköptem a müzlit, akkora agyfasz volt. Ha csak feleennyire lesz elvadult idiotizmus ez a játék, akkor már az év egyik legjobb szórakozása.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Csak más a rollout a különböző platformokon, kiscsapatoknál sokszor van ilyen, csak leszarjuk, mert kit érdekel a PC.

-
pzstm
titán
nem tudom volt-e már pontos dátum, de október 25-én érkezik a High on life, amit valamiért nagyon várok (én személy szerint sokkal jobban mint a Scorn-t
) -
persil
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Egyelore! Ahogy olvastam. De a konzol is "soon" szoval nem toroltem, most mar megvarom.
-
Steve1207
veterán
válasz
Zoleee83
üzenetére
Ne aggódj, azóta se jött semmi érdemleges
pass-ból több jó lépett ki.
Guardians, Chorus, Teenage Ninja, Sniper 5, utóbbit csak azért, mert te bírod ezeket, de a Guardianst nagyon ajánlom, csúcs játék sztoritól kezdve mindenre.Plague Tale: Requiem-ben bízok, hogy jön (vagyis én várnám már a hetekben). 23-án jelentik be a megjelenési dátumot, de már early preview-tól kezdve minden volt róla az elmúlt pár hétben. Szerintem sokat nem csúsztak ennek a fejlesztésével és pár hónapja is volt leak júli második felére mondva.
-
persil
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Akkor lehet ranezek, bar igy olvasva, inkabb csak kisebb tuzoltasnak tunik, mert amugy szerintem nincs olyan eloleny, akinek ugy alapbol tetszett volna az eredeti koncepcio(marmint az iranyitasra).
Koszi, hogy szoltal!
-
persil
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nagyon szep, nagyon jo, hangulat nagyon oke, stb., de az iranyitas miatt gyakorlatilag jatszhatatlan.
Vagy korokre osztott harc, vagy target lock, vagy a legerosebb auto aim kellene bele, de igy szimplan nem jo vele jatszani.
Nekem hatalmas csalodas, pedig nagyon birnam.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én meg full azt hittem, hogy ez a két játék valójában ugyanaz, aztán most ezt a videót látva esett le, hogy nem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy lemaradtam valamiről?

), szeretnék egy újat (PC-hez), hol érdemes most venni ahol értelmes árban és raktáron is van?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ja én azt hittem a gyári vezetékes headset UBS-s de látom, hogy nem. Akkor ezek szerint az is a kontrollerbe megy.

l.skywalker