Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Apex Legends downdetector, elég sok a jelzés róla a napokban is.
-
batai15
félisten
Nálatok működik az apex Legends ? Sogorral egy házban lakunk két series x van. Egyiken sem indul el a kezdő képernyő után.
mondanom sem kell hogy minden más játék wz , halo multi hibátlanul fut. -
negyven2
nagyúr
"Star Wars Jedi: Survivor picks up five years after the events of Jedi: Fallen Order. Cal must stay one step ahead of the Empire’s constant pursuit as he begins to feel the weight of being one of the last remaining Jedi in the galaxy. Accompanied by his trusty companion BD-1, Cal will meet and ally himself with an array of unique and interesting characters on his journey. Jedi: Survivor will expand on the series’ dynamic combat in new and innovative ways. In order to survive, Cal must learn new skills and grow his connection with the Force."
Tehát akkor a játék egy időben fog játszódni a most indult Obi-Wan Kenobi sorozattal....
-
ρσгτσ
addikt
-
mikesa
tag
Sziasztok! Series x-én, Modern warfare -ben nem működik a multiplayer ha kikapcsolom a crossplayt. Searching for a match - nél áll. Tudtok valami megoldást? Nincs kedvem PC-sekkel játszanom....
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Áh, annyit nem ér, inkább addig játszok mással.
-
persil
nagyúr
válasz
KD6-3.7
üzenetére
LoL! Es tenyleg. Ennyire fogyatekos, autista barom ertelmezese a "toggle sprint" kapcsolora meg soha senkinek nem volt a videojatek tortenelem soran, mint ezeknek.
Az a vilag osszes letezo jatekaban teljesen mast jelent, epp ezert magamtol soha az eletben nem jottem volna ra. Koszi!
-
persil
nagyúr
Az milyen bug a mass effect andromedaban negyvenezer evvel a megjelenes utan, hogy bal analog klikkre a sprintelest teljesen magatol vegzi a karakter, akkor is ha kidobom a kontit az ablakon...?
Fut elore, mint a barom, egeszen addig, amig ujra nem kattintok az analoggal.
Eskuszom probalom szeretni ezt a fortelmet amugy, mar vagy otodjere allok neki, de total nem akar bekattanni nalam. Pedig, ha valaki rpg-buzi, akkor en az vagyok. Minden alkalommal arra jutok, hogy a jatek egyetlen ertekelheto eleme Cora ❤️.

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Megéri mert Sniper Elite, de én várok még pár hetet mire játszani is fogok vele, mert brutálisan bugos.
-
.LnB
titán
Trek to Yomi
Végre ez is sorra került. Kellemes kis játék volt. Egyszerű, de rövid. Nekem három órába telt, és jól esett ez a három óra. Hihetetlenül hangulatos a játék. Egyszerűen szenzációs az art dizájn. Sajna a második fele meglepetésként ért. Annyira nem örültem, hogy itt is elmegyünk kicsit a irányba. De még így is tetszett.természetfeletti -
NoMagix
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Grafikai fejlesztés elég sovány a 4-es után ami nagyon tetszett.
Tegnap elkezdtem az ötöst XSX-en, eddig hibával nem találkoztam. -
Steve1207
veterán
Most nézegetem ezt a The Quarry-t, mert a címét láttam még kb, de ez hatalmas, nagyon jónak tűnik. Until Dawn, Dark Pictures vezetés, szeretem az ilyeneket, több is kellene belőlük. Erre jön szembe a hír, hogy megjelenik időre, de az online rész csúszni fog
Ez mi, hogy már kiadáskor nem kerül bele valami csak "majd jön egy hónap múlva a tervek szerint"? Biztos jó lesz meg megcsinálják korrektre, de megint ott tartunk, hogy 26e egy valószínűleg kezdetben bug-os és megcsonkított funkciójú játékért, hát érdekes. -
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Most ha erre azt írom neked hogy 10/7 akkor 7-bôl kapott 10 pontot, ezek szerint a SE5 mindenek felett àll.
-
Steve1207
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Elindul felhőben is ránézni. Én hanyagolom azért a cakpak kb 8 chapterért, mert a 80 gb-ok csak úgy mennek föl-le játszás nélkül manapság. Ez meg számomra egy Sniper Elite 4.5 kb szebb grafikával (az is csak SX-en) meg map cserével, ahogy néztem, pedig kíváncsian vártam mire képesek (a környezet amúgy tetszene). Elég vegyesek a vélemények róla, van aki imádja, van akinek meg semmi újat nem mutat ez a rész se már.
-
Nonameboi
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nálam series x-en buggol rendesen. Nem tudom csak nekem vagy másoknál is ez a helyzet. Találkoztam jó néhány glitchel, párszor a fejemet is fogtam. Az előző rész nekem jobban tetszet, ez nem annyira. Egy próbát megér, de ebben az állapotában sok jóra nem kell számítani. Szerintem.
-
sith7
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sniper Elite 5 megéri a letöltését? Tudom mit kérdezgetek töltsem le
10 / ?
-
Madoc
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mert fizzie leírta. Meg már Moby is. Csak olvasnod kéne.
-
Moby
veterán
válasz
Aliendej
üzenetére
Az ilyen típusú eszközök nem tudnak akkut tölteni, hiszen alapvetően alkáli elemet fogadnak, és emellett betehetsz akkumulátort is, de az eszköz nem fogja tudni, hogy ami benne van, az most alkáli elem, vagy akkumulátor, az elemnek meg nagyon nem tenne jót, ha elkezdené tölteni.
-
Madoc
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mindig voltak furcsa kérdések. Segíteni is annyi mint a fika kommentet beírni.
-
Moby
veterán
válasz
craftsman01
üzenetére
Ja, és ezek még a kérdőmondatok végére is pontot raknak, meg ilyenek. Őrület hova tart a világ

-
Döglött Róka
veterán
Valahol jogos a kiakadás mert ez azért mégse egy pilótavizsgás művelet:
Rádugta az USB-C-t erre a kontroller nem villogott vagy pulzált és a konzol se jelzett semmit home gomb megnyomása után. Itt már gyanús lehetett volna a dolog.
Mindegy, hagyjuk 12 órát, hátha. Semmi.
Mindegy rakjunk rá egy akkubankot, merítsük azt is. Semmi.
Mindegy kérdezzük meg a fórumot mert képtelen vagyok következtetni ebből. Beírni googleba mielőtt nekiállok elcseszni egy fél napot? Butaság.A logikus gondolkodás hiányának iskolapéldája ez.

-
Madoc
veterán
válasz
craftsman01
üzenetére
Te úgy születtél hogy tudtad?
-
RudY
addikt
Csak a szokásos gyűjtögetős, robbantgatós teszt:
[link] -
Aliendej
tag
Hali!
Series X kontollerbe ha akksit teszek, akkor az USB-C tölrő tudja tölteni?
Rátettem, vagy 12 órát töltötte, de ha leveszem be se kapcsol.
Akkubankkal is ment bele, 5000mAh-sal vagy 50-55% de semmi, pedig egész este rajta volt.
Lehet ki kell venni és külön kell tölteni? Ha benne van akkor ő maga is tudja tölteni ha van hozzá töltés csatlakoztatva?
3000mAh AA ("ceruza elem") akkuk. -
ρσгτσ
addikt
válasz
NoMagix
üzenetére
Mint ahogy azt feljebb írtuk, meg évekkel korábban is...nem a TV miatt van, hanem a konzol szoftveres problémája. Nekem például Sony -nál volt ilyen, és nem OLED -nél. Teljesen random. Van akinél egyáltalán nem jön elő.
Pl. C1 -en vagy QN90A -n nekem még sosem volt ilyen probléma.
Szerk.:
Illetve ha már a Philips -et említetted, nekem azon egyszer volt. A típust már nem tudom megmondani... -
NoMagix
addikt
válasz
Dzsuri89
üzenetére
LG CX-em van, nálam is rakoncátlankodik az indítás, a HDMI arc-ot nem is használom már ki is kapcsoltam.
Minden 2. 3. indításnál 640X480 volt a kép, restart gép és vagy TV megoldotta, de néha jó volt a kép akkor meg hang nem volt.
Most bekapcsolom a tv-t majd utána indítom a XSX-et, így kb. csak minden 20. indítás rossz. Philips tv-nél sosem volt hibám. -
Dzsuri89
őstag
Xbox Series X mellé kapott gyári HDMI-t használok, a gépet novemberben vettem.
Átdugtam egy másik HDMI bemenetbe, de ott is tré a helyzet.
Igazából ezt az LG TV-t se értem, kihúztam a HDMI kábelt az Xbox-ból majd visszadugtam és full elvesztette az összes képi beállítást. Fényerő, kontraszt, stb alap beállításokon verte ki a szemem. Én még ennyit nem szenvedtem egy TV-vel se, de lassan kidobom.
A Nanocelles LG-vel semmi bajom nem volt, viszont ez az Oled C11 az őrületbe kerget. -
Bad Pritt
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az lesz, a multi miatt kérdeztem főleg, hogy lesz-e esetleg PH társaság.

-
Bad Pritt
félisten
Valaki tervezi premier napon megvásárolni az F1 22-t? Sok-sok éve offolom az F1 játékokat, ez az új rész egy jó re-entry pontnak tűnik.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Az összes Insder Ring-en ez már régóta ismert hiba, de úgytűnik, hogy nem tudják annak a pontos okát még, hogy miért van ez. Egyedül ennyit tanácsolnak azoknak aki ilyenbe fut bele:
"Some users have reported that the console is displaying at the incorrect resolution on boot. We are aware and investigating.
Note: If you encounter this behavior, please ensure that you submit feedback via Report a Problem immediately. Please include the make/model of you TV/Display in the description.
Workaround: Restarting the console via the Power menu (Holding down the Xbox button displays the power menu) should resolve the behavior. If not, ensure you are looking at the troubleshooting here, specifically the section about ensuring your TV firmware is up to date."
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Volt már erről szó korábban, nem is egyszer. Nem igazán van köze a TV -hez. Legalábbis normál esetben. Teljesen random, és ritka hiba. Valószínű szoftveres.
Bár nem tudom mit jelent az a "sűrűbben", de ha továbbra is ezt csinálja, akkor én azért tolnék a konzolnak egy visszaállítást.
-
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Pár napja volt nálam egy SeriesX és ugyan ezt csinálta nálam is a HDMI 2-es portban, szintén C1 Oled-em van! Viszont át dugtam az 1-es portba, ott meg nem csinálta! Én is csodálkoztam ezen, mert az Oled előtt LCD-m volt annál soha sem csinált ilyeneket, tehát tuti a tévének nem tetszett valami 😜
-
3L1T3
addikt
válasz
craftsman01
üzenetére
De
Nincs már itthon probléma az ellátottsággal. -
Dzsuri89
őstag
Srácok!
Ti szoktatok olyat tapasztalni, hogy bekapcsoljátok a TV-t meg az Xbox-ot és a kép ilyen hányadék a dashboardon?
Nem tölti ki a teljes képernyőt, felbontása meg a 640x480 pixelháború…
Egyre sűrűbben csinálja, Xbox újraindítás megoldja. -
Bep
őstag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Amikor csökkeni kezd a játékbázis.
Jaj, hopp...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szivesen!
És ez csak egy kis fórum,mennyi ...... szaladgálhat még szabadlábon ebben az országban.
Akkubankkal is ment bele, 5000mAh-sal vagy 50-55% de semmi, pedig egész este rajta volt.

l.skywalker