Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
A saját , boxon második profilt egy felajánlott Outlook-os címmel regisztráltam be.
Na most erre a mail címre esetleg érkező levelet hol tudom megnézni? Mert ha a Gmail-hez akarom társítani akkor erre a címre azt írja, hogy nincsen ilyen Microsoft fiók. -
hadam98
senior tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek

Végigvittem a Cyberpunk főszálát ez mellett elég sok mellékküldetést csináltam és hát... Series X-en játszok a grafika szép de sok tekintetben a játék félkész. Rengeteg bug van a játékban engem annyira nem is zavarna, de tényleg nagyon sok idegesítő bug van benne. A mesterséges intelligencia gyakorlatilag a játékban nem létezik a küldetéseken kívül. Többet vártam ha már RPG és ekkora hype meg évek óta készül stb... A fősztori jó volt a mellékküldetések már kevésbé. Amiket be ígértek fele se igaz, romantikát én nagyon keveseltem valamint nagy szerepjáték de egy Skyrim ami több éves körbe röhögi ilyen téren. Annyi hiba van ebben a játékban, hogy nem fogják kijavítani egy hónap alatt. A balansz sincs a helyén... Azért írtam le mert aki még nem játszott vele és szeretne az várjon fél de akár egy évet is akkor talán már kész lesz a játék...
GP-ben ha már benne van le szedtem az Outer Worlds játékot és azt kell mondjam a játék nagyon jó. Jó a sztori, jók a karakterek jó a játékmenet sokan szidták a grafikát de Series X-en nem néz ki olyan rosszul. Kíváncsian várom az Avowed játékot, biztos az is egy mestermű lesz az Obsidian kezéből végre komolyabb költségvetéssel

-
ProEvoFan
nagyúr
HyperX cloud stinger fülesemet bedugom a kontrollerbe de sajnos nincs hang.Máshol ok.
A HyperX cloud stinger core-val minden ok.
Valami ötlet a problémára?
-
natë
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Aha, de ilyen kódot nem tudok megadni a vásárláskor.
-
Darth_Revan
veterán
-
30z.Samu
titán
Pixelekben gazdag Boldog Újévet Mindenkinek!

-
sith7
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük a lehetőséget ! -
Tuomas
addikt
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
natë
nagyúr
BUEK!
Szerettem volna megvásárolni az utolsó kinézett akciós játékot, de nem enged fizetni a Bolt. Azt mondja a fizetési mód már nem érvényes. Nincs vásárlási limitem a kártyámon, kártya nem járt le. Mi a sz@r lehet? Banki hiba?
-
Edgar2621
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez nagyon-nagyon szép felajánlás, óriási Hála ezért Nektek hogy ilyen értékes játékokkal teszitek szebbé a topik napjait
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek,
-
Soldierj6
csendes tag
BUÉK!!
-
Trenew
tag
Búék!🍾🥂
-
prokxy
veterán
Boldog új évet Mindenkinek! :)
-
Nagyon boldog új évet kívánok 🍾
-
törölt tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Telekomra vàltott a tulaj Vodafone-ról, csak nekem nem szólt.
-
ProEvoFan
nagyúr
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
Scarletiel
őstag
Boldog új évet kívánok minden kedves fórumtársnak!
-
EmThor
addikt
Acsiban gazdagat!
-
Zoleee83
addikt
Játékokban gazdag Boldog Új Évet Kívánok ennek a remek kis közösségnek!

-
Dreimus
senior tag
Boldog Új Évet!
-
törölt tag
Buek
-
Musaka
senior tag
BUÉK!
-
Búék!
-
johnny23
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
..jelentkezem
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
Vasy09
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük!
Jó kis új évi ajándék lenne ha én lennék a szerencsés!
-
axod
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
Musaka
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez aztán a szép felajánlás.
Nekem meg van szerencsére a játék. -
törölt tag
Ma igazàn fura dolgot tapasztaltam.
Tegnap este elindítottam a letöltést és ügyesen megint német régión hagytam a gépet és úgy szedte le a wolf2-t. Ez csak abban a pillanatban tudatosult bennem, mikor màsnap felkeltem. Összeszedtem magam, gép bekapcs, uninstall, régiót magyarra àllít, letölt. Úgy voltam vele, hogy majd estére lejön, mert hàt ugye 30mbps-es a net és nem is igazàn stabil. Most jön a vicces rész. Fogta és leràntotta az egészet 2h alatt.
Hogy ez hogy sikerült fogalmam sincs...Szerk.
Ja és végre Moderate NAT-om van. -
Sefneni
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
johnny23
tag
FH4 inditásnál másnak is felajánlja mindig a portugál nyelv telepítést?😀
-
toompa
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezen most én is indulok! :)
Köszönjük! -
belan
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez szép
1+!!!! -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Micsoda visszatérés...
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherkulás
felajánlásábanNyereményjáték
Nyeremény:
Assassin's Creed Valhalla
Xbox digitális kódJelentkezni lehet:
ITTJelentkezési határidő:
2021.01.01. Péntek 20:00Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 ON hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban -
hurenzon
senior tag
Sziasztok!
MM rendelés árában át adó.
Késve jött meg, már nekem nem aktuális.
Már nem kapható, akit érdekel írjon.Xbox Series X 1TB + Cyberpunk 2077 letöltőkód
-
MarioAna
senior tag
Ez a Rory McIlroy PGA Tour (EA playből a golfos játék) eléggé beszippantott az elmúlt napokban, hiába 2015-ös. Anno még valami 08-as Tiger Woods szériát toltam PC-n. A Control után felüdülés a szél+ lejtős pázsit kombón ragelni, az overpowered AI helyett
.
BUÉK a topiktársaknak és kifagyás + bug mentes és valódi javításokat eszközölő patchekkel teli 2k21-et!
-
Roxbury
őstag
válasz
craftsman01
üzenetére
Köszi.

-
Elderath
addikt
XSS vajon vinni fogja 1080pbe a nextgen gamekat? Gondolkodom rajta, hogy a PS5 mellé veszek egyet és rákötöm az 1440ps monitoromra. Itt az asztalon tökéletesen mutatna. Ez lenne a gamepass gép
-
craftsman01
senior tag
válasz
Roxbury
üzenetére
Semmi különbség,(egér-bill-el tolom Warzone-t )vagyis én nem vettem észre. S-en tolom fix 60fps megvan(aki tud játszani annak elég aki meg nem azon nem segít az 1000fps sem) Ful hd, gépen is ennyi volt de több fps-el de mint írtam lényegtelen.De most a mini royalt nagyon elszúrták remélem minnél hamarabb visszaálítják.
-
galaxys80
veterán
Hülye voltam. Semmit. Nem kellett csinálni a homeolással. Mindkét boxon levő profilban ott vannak a játékok. Csak 1-2 játéknál acc-ot kellett váltani.

-
Szajo
őstag
Konzolvilág megbízható bolt ha xsx et szeretnék venni?
-
Roxbury
őstag
Sziasztok! Milyen Warzone-ozni, Battlefield-ezni konzolon? Azoktól kérdezném akik PC után tértek át ezekre a játékokra és konzolon tolják. Nyáron akarok venni videókártyát a PC-mbe, de abból bőven kijön egy komplett konzol is. Ezért gondoltam lehet áttérek konzolra. Jelenleg FPS gyanánt a Warzone-t és a BF3-at használom PC-n. Nagyon köszönöm.

-
F_Peter
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen, amikor leülünk sörözni és agyalunk hogy, "lehetne egy ilyen helyszín benne" vagy "kéne valaki aki ért ehhez a területhez, ismertek valakit?" majd egy évig szóba sem kerül újra azt preproductionnek hívjuk.
Aztán amikor szorít az idő már más az eset -
törölt tag
Most jàtszom a New Colossus-t, és egyszerűen g.cijó ez a Wolfenstein triológia. Minden rész nem csak szebb, mint az elődje, de eleget vàltozott hogy az apróbb idegesítő dolgok ne legyenek benne. Balta hasznàlata is valahogy sokkal élvezetesebb, mint a késé. A Youngblood az tudom hogy spin-off, de lesz olyan jó, mint az előző 3 vagy vàrjam majd a Wolfenstein 3-at?
-
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
az egyik felében látszik a munka. a történet, az animációk, a cutscenek...azt a részét sikerült megcsinálni, de igen én is azt érzem,hogy itt a játékmenet az csak össze lett dobva eszetlenül. maga az openworld rendszere kritikán aluli, az rpg-zés szintén nulla (átgondolatlan, kifforatlan) stb. a film elkészült csak a videójáték nem

-
consono
nagyúr
-
Steve1207
veterán
válasz
üzenetére
Én azért nem bánnám, ha ilyen kritikán aluli játékokat kapnánk sokszor más fejlesztőktől
Elég ritka, hogy valami 100 órára úgy kösse le az embert, hogy még van mit csinálni, máskor meg már azt keressük 20 óra után, hogy legyen már vége. Most 90-nél van még a főszál vége, 8 mellékmelóm, 9 megbízásom, 3 rendőrségi és az autókkal nem is foglalkoztam. Plusz ahogy 1-1-et megcsinál az ember még mindig bővülget.
Amúgy, ha már bugok, 4-5 nagyobb hibán kívül csak apróságok voltak nálam eddig, de már érződik néhol, hogy még dolgozhattak volna rajta. -
modflow
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Most akkor ma éjfél, vagy hétfő?
Mert ma csütörtök van. :) -
Bad Pritt
félisten
válasz
üzenetére
Attól még 7 éve készül.
Amúgy nem tudni pontosan, mikor kezdték el a tényleges kódolást, ezek a projektek, jelen esetben a W3, W3 DLC-k, CP egymás mellett futnak, átcsoportosítják az embereket, felvesznek újakat, szóval nyugodtan lehet 7 évet mondani.
De amúgy a 4 év is rohadt sok lenne, ekkora cégek egy AAA játékot rövidebb idő alatt összeraknak jobb minőségben. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
üzenetére
nehéz meghúzni így egy vonalat. elméletileg pl. a Blood&Wine is már egy fajta felkészülés/próba volt a CP-re. Beauclair-rel kezdték ezt a veryikális világépítést (és miként lehet a memóriát menedzselni) ami NightCity alapja. meg a W3 utolsó évében már elég komolyan ráálltak [link] ... szóval a 6 a minimum

-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen, de az hogy 3 évig szömötölnek vele, az nem szàmít bele a kódolàsba, vagy a gyàrtàsba ahogy te mondod. Tehét 4 év alatt kalapàltàk ilyen bétàra a jàtékot.
-
T.Peter
őstag
válasz
johnny23
üzenetére
[Best Xbox Series X Settings Explained: YCC 422, 8-Bit or 10-Bit, Standard vs PC RGB]
[LG CX/ C9 Recommended Best Settings for Xbox Series X (4K@120Hz, VRR, HDR)]Az elso kell neked, de az utobbibol is lehet tanulni.
FollowTheORI mar leirt par dolgot a kerdeseddel kapcsolatban.
A videobol kiderul szamodra is, hogy a 4:2:2-t ne kapcsold be, mert 8 bit-re limital.l.skywalker: Ezt a ket linket lehet erdemes lenne berakni az osszefoglaloba az ilyen kerdesek miatt.
-
belan
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Ráadásul 7 évig fejlesztették a játékot!
De engem 30, 40 óra játék idő után kezd egyre jobban be szippantani! Igaz bug van így is rendesen! -
l.skywalker
Topikgazda
Darth Revan
felajánlásábanNyereményjáték
Nyeremény:
PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS
Xbox digitális kódJelentkezni lehet:
ITTJelentkezési határidő:
2020.12.31. Hétfő 23:59Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 ON hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

IntelKiller7