Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
parandroid
félisten
válasz
Alexios
üzenetére
Ott a pont. De egy meggyőződéses kékvérű inkább veszi 300 eur-ért a ps4 slimet, mint az ss-t, mert boxra úgysincs játék, meg különben is az a jobb.
Amúgy is szerintem alig van már pár darab one raktáron, one x-et gyakorlarilag nem is kapni sehol, és a one s is csak mutatóba tűnik fel itt-ott. A használtak meg olyan áron mennek, amennyiért egy éve újat sem vett volna senki, mert drága (250 eur-nál indulnak a lelakott one x-ek, 150-ért meg az ad one s-ek).p
-
mike1334
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Már késő, decemberben letóröltem
-
F_Peter
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hmmm.... Nekem most úgy tűnik mintha nem térne el sokban a One X-es verziótól, de lehet nem jók az emlékeim.
-
Alexios
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Series S továbbra is 720p? Nem említi hogy ott emeltek volna a felbontáson. Bár azt írja hogy a dinamikus felbontás tartomány emelve lett
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pont a közepén járok, jöhetett volna 2 héttel hamarabb is..
"Pont a csontba!"
Ki kéne' ezrezni' de megláttam, hogy mennyi collectible van eldugva lehetetlen helyeken, nem biztos hogy akarom.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már késő, még decemberben végigtoltam.

-
l.skywalker
Topikgazda
Megérkezett a "nextgen" frissítés a Jedi: Fallen Order-hez
linkHigh Level Summary of Features:
Improved framerate on Xbox Series X|S and PlayStation 5
Improved dynamic resolution ranges, for a higher resolution experience on Xbox Series X|S and PlayStation 5
Improved post-processing resolution for Xbox Series X and PS5. (Not Xbox Series S)Console Specifics:
Xbox Series S
Framerate has been increased to 60 FPS (up from 45 FPS)
Xbox Series X Performance mode
Framerate has been increased to 60 FPS
Dynamic resolution added in the range of 1080p to 1440pXbox Series X Normal mode (non-performance mode)
Postprocessing has been increased to 4K
Dynamic resolution in the range of 1512p to 2160p -
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
akkor nem szóltam

-
Sefneni
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
A fotel márkáját megírnád?
Pm-ben is jöhet, ha itt nem lehet. -
Seat18
tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hideg a fal. Jobban adja a hűtésnek
-
Scarletiel
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Persze!
A képen nem látszik, de van a fal és a hátsója közt legalább 10-15 centi.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
ugye tudod,hogy arról a részérōl (is) szívja a levegōt, amelyet rátoltál a falra?

-
30z.Samu
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Szerintem majd olyan 2 év múlva én is le fogom cserélni az S-t X-re, de csak az időtállóság miatt.

-
Scarletiel
őstag
válasz
batai15
üzenetére
Nekem is fő motiváció volt, hogy ne kelljen a hardverre költeni még évekig. Sajnos én olyan vagyok, hogy ha ott a lehetőség a jobb minőségre akkor előbb utóbb, ahogy pénzem engedi upgradelni fogom a számítógép komponenseket. Itt max kijön egy félgeneráció és megveszem azt, jobb esetben meg nem jön ki és 7 évig csak játékra költök.
Annyi, hogy mivel kényelmesben szerettem volna játszani így egy fotel is lett mellé meg egy nagy monitorra cseréltem a régebbit. De igazából a PC és kis monitor eladással minimalizáltam a ráfordítást és most már vidáman játszok a nem ultra giga beállításokkal. Mégse leszek rosszul tőle. Számomra nagyon pozitív változásokat hozott gaming szempontjából a Series X.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
kicsit érthetetlenül írtam
a trailerben akkor laggol a legjobban mikor videó+real time render megy egyszerre.. egyébként csak simán,mint egy osztott képernyōs játék fut( pl. Army of Two) és ott nem venni annyira észre
szerk.: [link] erre a részre gondolok. szerintem a felsō nem realtime és azért kavar be (valamiért), mert a többi részén a gameplaynek nem ennyire súlyos -
Alexios
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ezek nekem főleg SS árában furák, egyértelműen jobban megéri mindkét gépnél, alig drágább vagy nagyjából annyiba kerül, és viszonylag még el is érhető
-
Baltazár123
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Nekem boxon van a legtöbb játékom, digitálisan ráadásul meg gpu előfizetés sokáig. Úgyhogy az én esetemben egyértelmű, hogy series x kell (az s is jó lenne, de van egy kisebb lemezes gyűjtemény, amit megvehetek jó áron ismerőstől, akinek már nem kellenek és kb ki is adja a különbséget árban a két gép között, az én esetemben).
Jó, hogy benéztem a fórumra ma, mert még vártam volna a series x vassal, de a februári áremelés miatt, inkább megrendelem most. -
Döglött Róka
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Akkor nem akadna
Egyszerre rendelereli mindkét világot inkább. -
prokxy
veterán
válasz
Roxbury
üzenetére
2 komolyabbról tudok, az egyik az alsó memória 90+ fokos hőmérséklete tervezési hiba miatt, másik a kontroller adaptív triggere, aminél a kis rugó megadja magát. De ott van még a ciripelése is, bár az van akinél hangos, van akinél nem. A legnagyobb hibája pedig, hogy balf@sz a sony, mert nem tud elég konzolt legyártatni.

-
Baltazár123
őstag
válasz
Steve1207
üzenetére
Maga az áruhiány alakította ezt a helyzetet, főleg a PS esetében, de XSX is csak szakaszosan volt hozzáférhető.
Furcsa egy rendszer van most, ismerősöm vett egy kocsit 3 éve, most drágábban tudná eladni, ha tudna helyette szerezni valami jófélét. Konzolok is, megveszi az ember és nem lefele megy az ára a használtnak, hanem felfele
Na aki itt most kivárásra taktikázik, hogy ebben a kezdeti turboman őrületben ne kelljen részt vennie, az könnyen úgy járhat, hogy ennél olcsóbban csak 2 év múlva tud venni év végi akcióban vagy talán még akkor sem, hanem soha. Eddig én is úgy gondoltam, hogy a kivárás jó taktika, de már látom, hogy nem az.
Az alzákok azt írja, hogy jan 27-én jön nekik XSX, de hogy aztán járna csak nem jut, az majd kiderül.
A KV-s kontrolleres bundle jobb lenne, a kérdés, hogy ők mikorra tudják adni.
Én is beraktam egy-egy xsx+ps5 előrendelést. Ha mégis bejönne mindegyik akkor majd átadom valakinek beker áron. Nem vagyok nepper típus, ezért is kerültem el a karácsonyi őrületet. Mondjuk a vodafone jól k.baszott velem, úgy kezdődött. -
Steve1207
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én nem értem miért kell ennyire majrézni áremelkedéstől, pláne úgy, hogy mindenki tisztában van vele, hogy egyik másik bolt mindig drágább és sokan emiatt amúgy is kb naponta figyelik az árakat. Erre most a konzoloknál meg a készlethiánynál kapásból minden kereskedés egy kcsgszmtszrlk, mert ugyanazt a különbözetet eljátssza időszakosan, mint sok más termék esetében eddig is évek óta

Simán kereskedői hozzáállás, néhányan ráugranak az emelésre nyerészkedésből, más neme akarja terhelni az ügyfélszolgálatot és amiatt, harmadiknak az eladott darabszám a lényeg, hasonlóan a negyedik nem akar árversenybe bonyolódni, mert kb értelmetlen.
De benne van, hogy szimplán az előző gen-es készleteket akarják kipucolni normál áron és ezért fújják a lufit, az hoz még annyit még a konyhára. Lehetőségek tárháza, de hogy az MS vagy a Sony emeljen az azért csekély. Inkább a Ft szól majd közbe, de nem ilyen mértékben, hogy 60e-ek vannak közte/rajta.Ettől függetlenül, ha globális emelkedés lenne már a sima SS se ennyibe kerülne (akkor meg mindenki venné eu-ból és kész).
-
parandroid
félisten
válasz
hyggelig
üzenetére
Nem feltétlenül. Illetve nem csak. Most kaptam egy hírlevelet, ps4 slim 500gb akciósan 299 eur. Se bundle játék, se extra kontroller, semmi, alapgép. Minek jobban leakciózni, így is viszik, mint a cukrot. Vagy mint a wc-papírt, az még jobb példa. Most direkt megnéztem amazonon egy xbox one s-t, all digital, 1tb, csak alapgép 269 eur + 3 eur shipping. Pörög a piac ezerrel.
Én 2 éve 160 (vagy 150
, ki emlékszik) eur-ért vettem pár hónaposan 1tb-os, lemezmeghajtós one s-t, 2 kontrollerrel, használtan, most egy kontrollerrel, lejárt garival elvitték 125-ért.p
-
hyggelig
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ez így van, elég gáz, de erről nem a konzolgyártók tehetnek.
A csodás áfa és a romló forint a ludas. -
prokxy
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nekem az lesz, ha megjön a PS5, hogy adom is el ismerősnek. Nem mozgat annyira már, vannak komolyabb hibái, nincs annyi és olyan cím, ami miatt kellene, kontroller mérföldkő, de a kis astro-n kívül semmi nem használja egy ideig, majd a rev 2-t megveszem.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Nagyon érezni, ha csak úgy simán mész egyik pályáról a másikra pl, kb egyből bedob a hipertérbe, majd onnan egyből ki, míg ha pvp-be mész, akkor bevárja a többieket.
De pl. most a World of Warships is ilyen, PS4-en meccs előtti visszaszámlálásnál nagyjából 15mp van hátra, mikor betölti a pályát, Series S-en 40 mp-nél már ott várok és azért csak azért, mert 40-nél kezdi.
-
AMD Power
titán
Ma Destiny 2 alatt vettem észre ,hogy szerintem sokan még nem a SX-el játszanak. Én már a rég a pályán nyomom, ők csak akkor érkeznek meg.

-
Baltazár123
őstag
válasz
hyggelig
üzenetére
Nagyon sok játékosnak lesz rossz a szájíze, ha nem kap konzolt most a hiány miatt és utána meg csak a megemelt áron juthat hozzá. Az előrendelés segíthet, feltéve, hogy nem törlik a megrendelést.
Tisztára mint a szoci időkben. Emlékszem a keresztapám is mennyit várt a trabantjára és hogy örült neki amikor hozzájutott. -
hyggelig
senior tag
válasz
bbsofficial
üzenetére
KV és Alza. Meglátjuk, mi lesz belőle.
-
prokxy
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
edigital dettó ezt csinálta. :/
-
Baltazár123
őstag
Nekem szó nélkül törölte a vodafone valami idióta indokkal a rendelésemet, úgy, hogy már csak akkor szóltak róla, amikor nem tudtam újra megrendeli. Na onnan se rendelek többet semmit.
Nem nagyon komálom ezeket az előrendeléseket. Addig szép, hogy az ember megrendeli, de utána meg a kereskedő szó nélkül törölheti.
Várható egyébként szállítmány januárban? -
Zoleee83
addikt
válasz
hyggelig
üzenetére
Elgondolkodtam rajta én is, de semmi olyan nem jön amiért érdemes lenne megvennem, HorizonFW ami egyedül érdekel, meg a TLoU2, ennyi, konkrétan. Szóval ráér, bőven. Pláne hogy még a tavalyi előrendelőknél tartanak, és még azokat sem tudják kiszolgálni, nincs gép.
Van mit pótolnom hálisten': Mafia Def. Edit, jön a Mass Effect trliógia, Valhalla, összes Gears, Halo, CP tavasszal ha "elkészül", Hellblade, Control, stb, stb. -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én is úgy tudom hogy egyszerre rendereli realtime a két valósàgot. Jónak tűnik egyébként, egy próbàt megér majd. Ki volt írva az elejére hogy beta footage.
-
törölt tag
Belenéztem a Medium első 14 percébe. Kis csapathoz képest egész jól néz ki, de osztottképnél a valósàg elkezdett akadni, fura volt.
-
-
Zoleee83
addikt
válasz
hyggelig
üzenetére
Jahh, jól rádobnak +30k-t.. De ezt azért soknak érzem, Edigi is 220k-ért nyomta már 1-2 hete.
Persze most mindenre lehet hivatkozni, Covid, készlethiány, EUR árfolyam, nap-éj egyenlőség, holdtölte, vérfarkasok, bármi. Nincs itt semmi látnivaló csak a szokásos kereskedelem.
Jól döntöttem az előrendeléssel, pedig gondoltam rá hogy elég lesz idén tavasszal is.

-
l.skywalker
Topikgazda
Én végén Snowboard játék jön először kizárólag Xbox-ra
link -
ρσгτσ
addikt
válasz
soundsonic
üzenetére
Én tolnám akár klasszikus típusú, fantasy jellegű MMORPG -vel, de valahogy Xbox -on egyik sem hozza azt az élményt, amit szeretnek ebben a kategóriában említeni.
Vagy egy olyan hack and slash is bejönne, mint mobilon a Darkness Rises.
-
3L1T3
addikt
Februártól lesz áremelése az X-nek. Ha tehetitek rendeljétek meg még most, mert akkor még a mostani 185 ezres áron juthattok géphez. Később drágább lesz főleg ha az euró árfolyam tovább nő...
-
GEIL
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Húsvét környéki érkezéssel hallottam RTX3050-ről...elvileg a 135.000 Ft körüli sávra.....és RTX2070 körüli erővel.
ez az ár úgy értendő, mint az RTX3060 160 ezer Ft körüli ára. -
batai15
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jó persze nem is vitatom , nekem kizárólag játék , és főleg multiplatform játékokok volt a preferencia, másra nem. Ezért lett ez . Nyilván a pc univerzálisabb.
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
simán lehet, hogy emberi áron lesz kapható pl. egy 3060 Ti
Persze, 2030-ban
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Megvan mindegyik konzolra. Egy alapszabály van. Nem veszek meg semmit se kétszer

Amúgy a videokártya drágulást is az USA - Kína közötti kereskedelmi vita miatt mondják régóta, hogy drágulni fog. De én még mindig nem értem ez az EU-ra miként fog kihatni. Ha normalizálódik a kriptobányászok miatt a helyzet, akkor simán lehet, hogy emberi áron lesz kapható pl. egy 3060 Ti.
-
soundsonic
aktív tag
Én nagy mmorpg-s voltam, de már nemnagyon tudnak újat mutatni. A gépem tavaly újítottam fel, kivéve a videókártyát és annak az árából vettem inkább egy konzolt. Nem bántam meg, sőt egy csomó új mmorpg jönni fog xbox-ra is ha véletlen elfogna a hév, de egyenlőre maradnak a singe player játékok.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
azon a kàrtyán elég jól futnak a dark soulsok is

-
ProEvoFan
nagyúr
Ha már ennyire megy a PC téma.
Látom nem olvastátok.
[link] -
l.skywalker
Topikgazda
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát igen, valahogy így, az élmény számít. Én teljesen átfordultam konzolosba 7-8 éve, van itthon 360, PS5, Series S, meg a kölöknek Switch, mindegyiken lehet jókat játszani
Persze a kölöknek építettem PC-t, mert csak a Minecraft megy, legalább is 80-90%-ban nála, modokkal, online. Mondjuk érdekes módon a GamePass őt is felvillanyozta, játszott is párszor onnan játékokkal , de továbbra is a Minecraft meg a Geometry Dash ami az idejét elviszi 
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Lifer092
üzenetére
Én most rakok össze pont egy alsó-középkat gépet, főleg olyan játékokhoz, amik nincsenek boxra (RTS), vagy kényelmesebb egér-billel (crpg, fps).
Tök jól is ment a projekt, amíg videokártyát nem kellett választani, mert az konkrétan nincs. Nem az, hogy nincs jó, vagy nincs kedvemre való, hanem nincs nincs.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
batai15
üzenetére
Én pont októberben vettem 200k körül PC-t. Monitor és perifériák nélkül és nagyon meg vagyok vele elégedve. De azért sem mennék bele ebbe az összehasonlításba, mert ami miatt nekem PC kellett az nincs konzolon. És emiatt vonz a Switch és a PS is, mert az ottani tartalmak érdekelnek. Szerintem elfér minden egymás mellett, a lényeg azon van, hogy aki amit használ azon jól érezze magát, anélkül, hogy meg kellene magyaráznia (és ez nem neked vagy bárkinek szól). Én az X360 előtt mobilon is eljátszottam 2-3 évet (Star Wars Kotor1) és egyáltalán nem éreztem rosszul magam tőle. De ha egy Tetrisem lenne csak, azzal is keményen nyomnám

-
Zoleee83
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Csatlakozom mike-hoz, érdemes megvárni a nextgen patch-et, addig javítanak rajta. Én direkt hagytam abba, most a lemezes refundnál tartok, de biztosan megveszem majd megint ha már érdemes. Ha meg rajtam marad esetleg a lemez, a későbbiekben bedobom a közösbe országjáró körútra.

-
batai15
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Köszi , igazi egyéniség
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
idōvel biztosan jobb lesz a helyzet, remélem mert én is várok egy 3000es rtx-re, de most megōrült a piac. még a cpu-nál lehet okoskodni (öregebb deszkával), de hogy egy 2060S(ami a köv 3-4évre azért fog kelleni) 500€ alatt nincs azon csak pislogtam
de elég lesz,mert mindjárt kel skywoker és nem szereti a pc-s offot

(#33412) batai15 epic cica 👍

-
batai15
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
parandroid
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem velem van a baj, a disznós kontrollerrel (meg 2 másikkal) is ugyanúgy játszok, azoknak hosszú ideje semmi bajuk.
p -
GEIL
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Értem....de pl egy kis lakásban egy jó TV-re kötve egy ilyen "mindenes PC" a sarokban is kiszolgálhat mindenre...játék, munka, zene, film...stb stb.
Controller és Vez.nélküli bill és egér hozzá.Mondom ezt úgy hogy van otthon 2 féle (előző gen) konzol a 2 PC és 1 laptop mellé.
-
GEIL
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
PC és Konzol oldalt is pártolom,....de amit irtál hogy kompromisszummentes játékhoz beletetted a pénzt, azzal PC mellé állsz...mert pont hogy a konzoloknál vannak kompromisszumok, pl a 30 fps-sel....és egy pc-s ultra/epic látványhoz képest a konzol
"csak" medium-high effektekkel és részletességgel teker.
De a PC-s medium-high-hoz sem kell csúcs hardver.....és még egy belépő-közepes PC is tud 30 fps-t....sőőt.
Persze az új konzoloknál már más helyzet.... 
-
prokxy
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Sztem "vagy" helyett "és" használható.

Én is eladtam a gépem, egyedül a billem maradt. De az is csak azért, mert nem találtam jó áron vezetéknélkülit, fehéret, háttérvilágítóst.
Nagyon sok pénz ment el a gép frissen tartására, hogy kompromisszummentes legyen a játék, elég volt a sok pénzkidobásból. Nem mellesleg nagyon nem bántam meg. Hamarabb kellett volna lépnem. -
Döglött Róka
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Valóban nem kéne szétmennie, én azért forzázok meg lövök is rendesen szóval kap a ravasz. Szerintem ne húzd annyira

-
Lifer092
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én pont ezért is hagytam a fenébe az egész PC építés/fejlesztés vonalat immár lassan 3 éve. Embertelen összegeket kérnek már el 1-1 komponensért ami számomra már nevetséges kategória.

Egy átlagos gamer gépet, újonnan, ha kell hozzá minden (monitor, bill, egér stb.) nem rak össze az ember 4-500k alatt.
Tudom, pl. a 3090 egy külön dimenzió, portál stb. De 8-900k EGY DB videókártya. Jóvan'. Persze.
-
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pm-ben is jöhet, ha itt nem lehet.
, ki emlékszik) eur-ért vettem pár hónaposan 1tb-os, lemezmeghajtós one s-t, 2 kontrollerrel, használtan, most egy kontrollerrel, lejárt garival elvitték 125-ért.

ez az ár úgy értendő, mint az RTX3060 160 ezer Ft körüli ára.

IntelKiller7