Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
Döglött Róka
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mire leesett ba...
-
icemad
nagyúr
válasz
nanofocus
üzenetére
Én ezt mindig az androidos telefonomon oldom meg. Nem szenvedek PC-vel. Telefonon sokkal gyorsabb és egyszerűbb.
Először keresel egy kódot valamilyen oldalon. Cdkeys.com, gamivo, ezeket ismerem és jók. G2A-n már buktam 50 eurót. Fontos, hogy kódot adjon, ne accountot! Az account szinte mindig olcsóbb, csak nem működik. Ha megvan a keresett kód, akkor nézd meg az eladók értékelését is. Én általában olyanoktól vásárolok, akiknek van 10000-nél több eladása és 99% fölötti pozitív visszajelzése. Ez lehet, hogy pár centtel vagy euróval drágább, mint a legolcsóbb, de nekem ezekkel még soha nem volt gondom. Ha megvan az eladó, akkor fizetsz, megvan a kód is.
Hárombetűs megoldásból van több is. Én a Nordvpn-t használom, de ennek nincs mindenhol szervere és fizetős. Vpn.lat és Tunnelbear is jó lehet, ezek ingyenesek, cserébe baromi lassúak. Ha megvan ez a program is, akkor fellépsz pl egy argentin/egyiptomi /török szerverre és beütöd a telefon böngészőjében a redeem.microsoft.com oldalt. Ott meg aktiválod a kódot. Ennyi. Utána letöltöd a konzolra és játszol. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Pedig egy jó hegedűtok aranyat ér
-
nanofocus
tag
Hali mindenkinek!
Érdekelne nagyon a dragon's dogma 2, de nem magyar forintosítva. Elutaztam izlandra, de "hűlt" helyét találtam a játéknak. Egyszóval nincs fenn. Érdekelne a törökországi vagy más országba utazás, valaki kifejtené nekem hogyan is működik ez? Előre is köszönöm? Melyik VPN charter járatot érdemes használni? Hol olcsóbbak a jegyek?
-
negyven2
nagyúr
-
Frod
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Kikerestem ezt a részt (10:20-nál) és ahogy a videóban, úgy nálam is kb minden gond nélkül ment le ez a harc.
Bár nálad mozgókép híján csak tippelni tudok, de gondolom az a hiba, hogy nem nyílt ki ez a kapu, és oda sem tudsz menni(?)
Ha ilyesmi, akkor ez sajnos bug-nak tűnik, korábbi állás visszatöltése/újraindítás, stb.
Reméljük nem game-breaking. -
AMD Power
titán
Vortex Outlaw leaders-nél sehogy nem tudok a közelébe menni a boss-nak.

-
Frod
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
És hogy segítsünk, ha le sem írod mi a gond?
Fú, ezt nem tudom milyen kritika írta, de ha ilyen magasra tetted a lécet, akkor lehet csalódni fogsz. Egyáltalán nincs benne csapatmenedzsment, egyszerűen annyi az egész, hogy a "skill tree" az el van osztva a társak között, ennyi.
Átvezető videók vannak, bár ezek nem animáltak, szóval kb képregényt nézünk, és ott van sztori, meg interakciók.
"Nem szoktam repülős lövöldözős játékokkal játszani"
Pedig az ES az pont ennyi, és nem több. Egy baromi jó arcade űr-lövölde, bár elég réteg cucc, így érthető ha valakit nem ránt be. -
Dinomano
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Anno azt írták a kritikák, hogy Mass Effecthez hasonló csapatmenedzsment, beszélgetések, sztori van bent. (Annyi különbséggel ugye, hogy űrlövölde.)
Nem szoktam repülős lövöldözős játékokkal játszani, viszont a tesztek felkeltették érdeklődésem. Ha easy-n állok neki, van esély hogy a végére érek? Valóban annyira jó cím, mint amekkora hype volt körülötte (indie címhez képest)? -
AMD Power
titán
Elakadtam a Everspace 2-ben. Hiába nézek róla Yutube videőkat, nálam az nem müködik.
-
adalbert1
veterán
válasz
ridiculous
üzenetére
Ha jönnek majd a tavaly kiszivárgott új modellek, akkor azokon vajon megmarad ugyanez a storage port? Ha most vennék egyet, akkor örülnék, ha az új modellel is kompatibilis lenne.
-
lasse001
őstag
válasz
ridiculous
üzenetére
Tegnap vettem 1 TB az is jó árban van. [link]
-
ridiculous
aktív tag
Seagate Expansion Card for Xbox Series X/S 2TB - 100 270 Ft ALZA
Ennél olcsóbban még nem láttam eddig.
-
törölt tag
We're thrilled to announce the next Xbox Partner Preview will air Wednesday, March 6, at 10am PT / 1pm ET / 6pm GMT, featuring a mix of new and upcoming games like Tales of Kenzera: Zau, Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, The First Berserker: Khazan, and more.
-
törölt tag
The Xbox retail version of Baldur’s Gate 3 will indeed have 4 discs, since we’re 500mb over the limit for 3. Only option would have been to cut some content out but that didn’t make sense, so confirming 4.
-
MrPeekaboo
senior tag
Újabb GP-s játékok értek véget nálam. Korábban a Return to Grace ment le, ami egy bolygón játszódó kvázi sétaszimulátor logikai elemekkel. Egynek elment, de a Close to The Sun jobban tetszett grafikailag. Néhány hibát is találtam benne, pl. kövek a levegőben vagy lyukas fal, amin a textúra mögé lehet esni, szétnyíló üvegablakok. Egyik achi-t nem akarta megadni az ezerből, de többszöri nekiugrásra csak sikerült. A másik játék a sokat emlegetett Hi-Fi Rush, aminek már a megjelenésekor nekikezdtem, de kicsit féltem tőle, mert kombókat kell megjegyezni meg ritmusra nyomkodni a gombokat. Ez a kettő finoman szólva sem az erősségem. Újra nekiveselkedtem és kb. a 3. track-ig jutottam normálon, amikoris kezdett kiidegelni. Na több se kellett rögtön kapcsoltam is be minden segítséget. Innentől kezdve máris könnyebb lett, de azért pár résznél még mindig volt jópár próbálkozás, pl. lézerfal, Korsica ritmus játékai vagy az utolsó boss. Összességében tetszett a játék, szépen összerakták, mert hibát nem találtam benne. A karakterek szerethetőek és mókásak a szövegeik, igaz a kis képük beszéd közben eltér a nagyalakostól, ami engem kicsit zavart. Kudos a fejlesztőknek, hogy azokra a játékosokra is gondoltak, akik nem igazán sikeresek az ilyen jellegű játékokban, mert így ők is végigtolhatják legalább a főszálat. A spectra ajtókat az első kivételével nem tudom végigvinni, mert ott a segítség hazavágja az időlimites feladatot, így ezt elengedtem. Könnyű fokozaton még a rejtett ajtókra ránézek, aztán nálam itt végetér. Szerintem PS-en is sokan szeretni fogják, ha majd megjelenik.
-
Sefneni
őstag
Fontos kérdés az Insidereknek a héten:
-
zolee1988
tag
válasz
icemad
üzenetére
itt Magyarországon semmi nincs, csak a sima kereső + hírek, illetve most pár napja a napi készletet is (+30) dobja, de így is összejött már 40.079 eddig szerzett pont, amiből 15.500 váltottam be. 2-szer adományra, a jelvény miatt, de amúgy sógornőm fiának veszek belőle roblox kártyát.
-
icemad
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Az szép.
-
icemad
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor nálam azért nem jön össze, mert itt más pontokat ad. Kvízek Max 30 pont, bejeweled 30 pont, pc játék 50 pont, de pl ez a multi 100 pontért egyáltalán nincs. Szóval elég komoly eltérések vannak országonként.
-
Mrdevil
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én kínlodtam vele, egy idő után, nem az elején természetesen. Kell mindent is csinálni benne, mellék küldiket mindent, én meg ennyire azért nem akartam bele merülni, gondoltam végig viszem a főszálat pár mellékkel azt annyi, ezt nem engedi a játék. Nem tudom hányas voltam mikor meguntam. De haver mindent csinált fullra, és a legvégét ő sem tudta megoldani.

-
AMD Power
titán
Everspace 2 végig tolta valaki? Mennyi idő volt a fő száll?
-
parandroid
félisten
válasz
Redneck
üzenetére
Amúgy én sem. sinálnám, de ebből kb 5-10 perc, vagy annyi se, amit direkt emiatt csinálok, a többit úgyis csinálnám (napi forza feladatok, vagy egy-két multi, napi hírek átfutása németül is, keresések). Annyi, hogy keresőnek a bing van beállítva, de amúgy is google-fóbiám van, szóval ez sem ráz meg.
p
-
Steve1207
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Win+G, a gamebaron ott van a töltöttségi szint. Amúgy felhasználás függő, én olyan 1 év alatt simán kicsinálok egy ilyet, ahogy a venom és társait is, ha az ezer-ezerötszáz óra játék belekerül, más meg "kéthetente töltötöm, mert nem merül", közben játszik heti 3 órát, így nem is igazán használódik el és bírja pár évekig. Amúgy szerintem küldi a notifit ott is, ha merül és kevés van benne.
-
Redneck
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Biztos sokaknak jó hogy van ilyen lehetőség, de tuti nem csinálnám. Alkalmazkodjon napi fél órát az MS-hez a bánat.
NJanika:
Hangosabb lett, vagy hogy kezdett behalni? -
Sziasztok!
PC-hez használok egy Xbox One Controllert, és most szereztem hozzá Play & Charge Kitet. Sikerült feltöltenem első használatra az akksit a kontrollerben, de így is maradt bennem néhány kérdés, amire a manual nem adott választ.
1. Ha merülőben van az akksi, hogy jelzi a kontroller? Nem szeretném, ha multi játék közben merülne le, ha értitek...
2. Kb. mennyi az élettartama egy ilyen akksinak?Köszi!
-
manokaki
addikt
Segitsen valaki aki játszott a vagy játszik az Avatar-ral , hoy lehet vele sprintelni futni ?
kontroleren mit kell csinálni ? -
NJanika
aktív tag
Kezdett behalni a SX. megint takarítottam. Torx csavarhúzó , műanyag feszítő, levegő, 15p és olyan mint ujkoraban
-
-
Skynet258
veterán
válasz
D1L1ZS
üzenetére
Az Urban VP* csodás és ingyenes járataival én már láttam sokféle csodát a világban, a híres török 2000Ft-os Ubi+-tól kezdve az amerikai 900Ft-os havi GPU-ig, na és persze a játékok amiket az út során érdemes aprópénzért felmarkolni. Elviekben elvisznek a világ bármely pontjára, bár amikor próbálkoztam akkor Nigéria és Egyiptom nem volt az úticélok között, de Brazília és persze Argentína, ami szintén egy kedvelt utazási hely, ott volt az állomások között.
Gyors kiszolgálás, ingyenes, sosem volt turbina probléma, nagyszerű társaság!
-
parandroid
félisten
válasz
icemad
üzenetére
Reggel a tablettel kezdek, reggeli közben, hírolvasás hírenként 3 pont, max 30. Linkajánlók, kvízek (nem kell megcsinálni, csak kattints rá) naptól függően 50-100 pont. Asztali gépes, vagy tabletes bing használat keresésenként 3 pont, max 90, mobil appból ugyanez max 60. Szóval csak ebből összejön minimum 300 pont naponta. 7 naponta 100-150 pont streak bónusz.
Emellett mobil app elindítása 5-25 pont, a hülye bejeweled 5 pint (bónusszal 13), játez egy pc játékot 10 pont (bónusszal 25), játssz valami multit pc-n 100 pont (bónusszal 250). Szóval ez kb 300 pont a pc játék + mobil app kombóval.
Xboxon heti 100 pont fix, néhány hetente 1000-2500 pont bónusz a streakedhez.
Napi feladatok (mobil app + xbox, vagy pc játék) minden nap egy gp játék indítása + egy achievment game passban 3+5 pont, ami pite, viszont ha megcsinálsz heti 9-et a fentiekből (akármilyen kombóban), első héten a hónapban 100, aztán 240, 500, és a negyedik héten 1000 pont bónusz.Nem egy nagy dolog, Forzát úgyis napi szinten játszom, híreket olvasom, keresőt szoktam használni, max olyan fél óra naponta az egész, de ennek egy jó részét úgyis ezzel
töltenéd.p
-
gianni85
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
De ne fájdítsuk az őshazában élők szívét, mert ők ennek a pontmennyiségnek csak a töredékéhez férnek hozzá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mi megvesszük teljes áron, mert megtehetjük
-
icemad
nagyúr
Írtam egy kis szösszenetet egy Series S fóliázásáról. Akit érdekel, az megtalálja logout.hu-n. [link]
-
consono
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
A töredékéhez és azt sem lehet semmi értelmesre beváltani
-
icemad
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Azt, hogy a francba csinálod?
Kb 6 hét alatt 30k pont? Az heti 5k pont. Nekem sehogy sem jön össze ennyi. Ha mindent maxolok, akkor talán 3k hetente. -
parandroid
félisten
válasz
icemad
üzenetére
Kicsit többet. Jan. 22-én váltottam be utoljára, akkor kb nulláztam a pontjaimat, ma meglesz a 30k. Mivel 10 a EUR-s utalvány 9650 pont (ha GPU előfizető vagy), így ebből kijön 30 EUR 40 nap alatt. Bűr én személy szerint rájötem, hogy jobban járok, ha inkább game pass-ra váltom be, így az 'ingyen' van, a játékokat meg inkább veszem, amikor akciós, és akkor is izlandról.
Perpillanat a lejobban szerintem a 3 hónapos core előfizu éri meg 15000 pontért, az 50 napot ad hozzá a meglévő GPU-hez. Ha direktben egyhavi GPU-t vennék belőle, az 12000 pontban fájna, szóval így jobban jössz ki kicsit.
A beváltott készpénzes utalványokkal meg vigyázni kell, mert lejárnak, asszem 3 (vagy 6?) hónap után, szóval csak akkor váltsd be a pontokat, amikor vennél is valamit.
De ne fájdítsuk az őshazában élők szívét, mert ők ennek a pontmennyiségnek csak a töredékéhez férnek hozzá.
p
-
icemad
nagyúr
Már egy ideje csinálom a napi rewards feladatokat. Ha jól számolom, akkor éves szinten 60-70 eurót össze lehet szedni ezzel a napi pár perces melóval. Évente egy új játék ajándékba. (vagy sok olcsó.) Az nem rossz.
-
-
beyruth82
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
Nekem is. Megvettem xboxot akkor a heppem volt, hogy a pc-n már kijátszott legjobb címeket xboxra is megvegyem (pl: metro játékok, cyberpunk, és egy vagon másik). Ezekből mondjuk a cyberpunkot még 2x kijátszottam xboxon is de egyébként tényleg nem sok értelme van a dolognak.

-
Redneck
nagyúr
válasz
D1L1ZS
üzenetére
Én repülővel mennék, mert autóval elég sok idő.
Jó hárombetűs légitársaság a pozitív töltésű szubatomi részecske nevét tartalmazó, de annyira nem vagyok benne.beyruth82:
Már nem gyűjtök címeket. PC-n sem volt értelme, és boxon is sok kimaradt a megvettek közül. -
D1L1ZS
őstag
Törökországba mivel érdemes utazni?
-
laracroft
senior tag
Én meg csak most értem oda a STAR WARS Jedi: Survivor játékhoz.
Le vagyok nyűgözve 😀.
Nagyon szép és nagyon nehéz abbahagynom mikor vége az énidőmnek 😀😀 -
péjé
őstag
sziasztok,
vki játszik itt wrc10-el kontrolleren? nem tudom eltalálni a beállításokat, megnéztem pár youtube guide-ot de nem lettem okosabb. Vkinnek itt tuti tipp? köszi -
beyruth82
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
Igen, meg idegesítő is, hogy csak menekülni tudsz. Engem is kikészítenek de 1000ft a két rész whistleblower dlc-vel együtt. Ennyiért lassan 1 kiló kenyeret se kapni. Outlast 2-nél mindig elkapott ő:

A félelem és frusztráció miatt hagytam abba inkább. Kíváncsi vagyok xboxon milyen a játék, főleg wireless fülessel, este besötétítve majd.
-
Redneck
nagyúr
válasz
beyruth82
üzenetére
Kész vagyok ezektől a horror sétaszimulátoroktól. Próbáltam az Outlastot, de annyira para volt a fegyver nélkül bolyongás, hogy hamar elengedtem. Egyszerűen ijesztő a tudat, hogy nincs mivel megvédeni magam.
Pedig szeretem a horrort, de csak akkor, ha szükség esetén adhatok a szájuknak.
-
-
törölt tag
LEAVING SOON:
#XboxGamePassMarch 15th
• Shredders (Console, PC, Cloud)
• Ni no Kuni Wrath of the White Witch (Console, PC, Cloud)
• Hard space: Shipbreaker (Console, PC, Cloud) -
törölt tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Igen.
-
Marcsello31
őstag
Minden rendesen megvásárolt játékhoz kel egy game pass a multi player funkcióhoz konzolon?
. -
axlfsi
veterán
OK, köszi srácok, .... később akkor ránézek az Unis fizikai kártyával a történetre (a két Outlast most nagyon jó áron van! MUST have!
) -
manokaki
addikt
Sikerült..
-
Redneck
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Oldalra döntött gettós gangsta célzás, recoil nyomokban (sem), nyíl + falon át látható ellenség, meg krokodil támadás. Ez mitől Delta Force vajon?
FAR of Duty: Warzone 8, vagy Call of CRY inkább.Egyébként nem néz ki rosszul, és ha PVE lesz a lényeg, még jó is lehet coopban pár órára.
-
NJanika
aktív tag
Van lista azokról a játékokról amelyeket már nem lehet beszerezni a Store-ban ? Pl: Forza Horizon 1
360 játékokra gondolok elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Formula-1
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Illetve én Mac-en vagyok de Win-re is van Urban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kb 6 hét alatt 30k pont? Az heti 5k pont. Nekem sehogy sem jön össze ennyi. Ha mindent maxolok, akkor talán 3k hetente.

IntelKiller7